GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Zaraz na tvn "Nigdy w życiu" moja ulubiona adaptacja książki!
Mam nadzieję że ten koszmar potrwa max dwa tygodnie. A potem odetchnę !!! I spokojnie będę sobie chodziła w ciąży : ) Monia jeden czarnowidz tu na tym forum wystarczy! Ty musisz być pozytywnie nastawiona !zobaczysz jutro będzie lepszy dzień, a na wigilijnych życzeniach każdy będzie życzył powiększenia rodziny no i pewnie się poplacze. Boję się tego. Nie chcę żeby ktoś wiedział...
Czasami się wyglądam komuś w rozmowie, ale stwierdziłam że im mniej osób wie tym lepiej....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 22:29
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Flowwer wrote:
Teraz czekamy na suwaczek.❤️❤️❤️❤️Flowwer, summer86 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:O to winko idzie w ruch i oglądam tylko łazienkę zalicze. Dziewczyny dziękuję Wam jesteście wspaniale zawsze człowieka podniesienie na duchu : )
Mam nadzieję że ten koszmar potrwa max dwa tygodnie. A potem odetchnę !!! I spokojnie będę sobie chodziła w ciąży : ) Monia jeden czarnowidz tu na tym forum wystarczy! Ty musisz być pozytywnie nastawiona !zobaczysz jutro będzie lepszy dzień, a na wigilijnych życzeniach każdy będzie życzył powiększenia rodziny no i pewnie się poplacze. Boję się tego. Nie chcę żeby ktoś wiedział...Izape_91 lubi tę wiadomość
-
A ja na święta dostałam grzyba tiruriru jestem szczesciara
-
nick nieaktualny
-
Flower, Ania!!!
przecudowne zdjęcia maluszków!!! Tak się cieszę!!!
Odpalam grzańca z tej okazji!
na nas też przyjdzie czas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 22:36
Bajkaaa, Rucola, Ania1003 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Idę myć pieczarke i spać. Wqrwiona na maxa idę spać. Dobrej nocy.
Izape_91, summer86 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:ja już obaliłam pół butelki wina teraz idzie druga :x popcorn zrobiony
Ja nie mam pop cornu odkąd dowiedziałam się że ma w składzie olej palmowy który jest bardzo niezdrowy to poluje na taki naturalny ale nie mogę znalezc zwykłej kukurydzyStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
_Hope_ wrote:Idę myć pieczarke i spać. Wqrwiona na maxa idę spać. Dobrej nocy.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:To nieźle żłopiesz frelcia haha
Ja nie mam pop cornu odkąd dowiedziałam się że ma w składzie olej palmowy który jest bardzo niezdrowy to poluje na taki naturalny ale nie mogę znalezc zwykłej kukurydzy -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:hahahahaha parsknęłam winem na moje białe firanki hahahahahaha
Trochę wina mi wyparowalo ale jest pyszne miałam nie pić po owulacji ale muszę jakoś się odstresowac.
Mąż poszedł biegaćStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Miałam wziąć jakiś barszczyk do pracy i opłatek skolowac ale mam to w dupie.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Lena, Flowrr, Ania cudności!! Śliczne te Wasze Maluszki, Dzieciątka, Kluseczki, Bąbelki, Kwiatuszki, Ufa i Serduszka
Małgonia a Ty nie robiłaś też przypadkiem bety?
Anna Stesia Też tak mam ostatnio, ledwo się obudzę a już trzeba się kłaść spać
Emilka ja byłam w Albani kilka lat temu i dla mnie było suer Ale ja lubię takie klimaty. Wtedy to nawet część dróg była bez asfaltu , wszędzie warstzty gdzie można kapcia załatać Wspaniali ludzie, ale my to tacy włóczykije O Maroko też nas straszyli, a na lotnisku od razu wynajęliśmy samochód, na początu trudno było jeżdzić, bo tam żadne zasady nie obowiązują Genrealnie kto pierwszy ten lepszy Ale zobaczyliśmy miejsca, do których byśmy nie dotarki autokarem, czy też z jakąś wycieczką hotelową. My nawet nie lubimy plaż hotelowych, zawsze szukamy jakiś ustronnych gdzie nie ma tłumów, a najlepiej nikogo Mimo wsytsko ja Albanię polecam!
Ja jestem w końcu po kontroli. Załamałam sie. Torbiel urosła do ponad 9cm. Lekarz nawet zasugerował żey na święta nie jechać, Ogólnie to mam leżeć, nie dzwigać, nie schylać się. Generalnie nie robić nic. Mamy jakieś 2 godz drogi do rodziców, niby nie dużo, ale doktor mówi że jak już sie zdecydujemy pojechać to cała droga też na leżąco. Mówił że nie może mi dać teraz leków żeby się szybciej wchłonęła, bo cały czzas jestem w traccie poronienia, cały czas krwawię. Coś tam liczył kiedy miałam podany ten metotreksat i że musimy poczekać z lekami. Poza tym ta torbel była tak duża, że nie mógł zobaczyć jajnika nawet Za tydzień do kontroli idę, zobaczymy czy rośnie nadal czy maleje i czelakamy do @ z nadzieją że się wchłonie. Endo mam grubsze niż przy wypisie ze szpitala, ale nie wiem o ile bo z tego wszytskiego nie zapytałam.
Powiedzcie czy taka toebiel 9x8 może faktycznie być taka groźna? W sensie że takie duże ryzyko że pęknie? Trochę się wystraszyłam, a myślałam że odetchnę po dzisiejej wizycie.
Aha i już wiem chyba dlaczego mam taki wypchany brzuch
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
niestety muszę sciągnąć hybrydy do końca ciązy nakaz dr M.P bo była na jakimś sympzium i coś było nie halo z płcią męską tak samo herbata zielona i czerwona, kawę 2x mogę , a i zrezygnować z wszystkich parabenów hmmm
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Weź przestań szkoda firanek, ja jestem uczulona na punkcie brudzenia : p obawiam się jak mi dzieciaki na święta na mieszkanie wpadną przeżywam jakieś porysowane meble aż mnie ciarki przechodzą ...
Trochę wina mi wyparowalo ale jest pyszne miałam nie pić po owulacji ale muszę jakoś się odstresowac.
Mąż poszedł biegać -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:niestety muszę sciągnąć hybrydy do końca ciązy nakaz dr M.P bo była na jakimś sympzium i coś było nie halo z płcią męską tak samo herbata zielona i czerwona, kawę 2x mogę , a i zrezygnować z wszystkich parabenów hmmm
ja mam żele. Dbaj o siebie