GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
bazylkove wrote:Flo piękne zdjęcie pakuje wiruski i chowam po kieszeniach
Mój eMek jest "chory", tzn. ma 37,3 C także ten. Umiera. Muszę go jakoś postawić do pionu bo jest mi potrzebny Trzymajcie kciuki hihi
P.S. Coś czuje że zaraz na naszym wątku rozpęta się g***burza -
Ania maluszek jaki sliczny przykro mi ze spedzisz bez eMka swieta.. 3 miesiace to dlugo ale na pewno szybko zleci ten czas i znow bedziesz miala go przy sobie
bazylkove postaw do pionu swojego meza daj mu aspirynke, wymocz nogi i bedzie jak mlody bogMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, ale u Nas nie ma dobrych lekarzy, dopiero w Lublinie, a tak daleko nie zamierzam jeżdzić i tak wychodzę na powaloną w otoczeniu. In vitro nie wchodzi w grę, mam juz syna a mąż się nie zgodzi, pewnie jak kiedyś odpuszczę całkowicie to wyjdzie.
-
Rucola tak wlasnie mam nadzieję ze ten progesteron mi powie w ktorym momencie jestem. Choc patrzac na moj stan psychiczny to pasuje na PMS jak zloto.
Emi masz racje tylko u nnie wszyscy mysla ze sobie wymyslam i ze moj problem jwst w glowie. Nie ma ani jednej osoby w rodzinie i wokol ktorzy by rozumieli moja sytuacje... czasami mam wrazenie ze patrza jak na wariatke ktora chce miec dziecko ...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Bylam w tym punkcie, wiele wiele razy. Nie ma innej opcji jak wyryczec a nastepnego dnia sie podniesc i walczyc dalej! Bo tylko walczac mozesz dojsc do celu. Nie ma wyluzuj, nie ma odpusc na miesiac czy dwa. Jak nie walczysz to nie nianczysz i to prawda. Zjadz dobrego lekarza, najlepszego ginekologa androloga i przebadajcie sie od gory do dolu. Zawsze jest powod ze sie nie udaje. Nie znam Twojej historii, ale skoro nadal nic to jest jakies przeciwskazanie, znajdz i wyeliminuj. Jak nie naturalnie to inseminacja albo invitro. U mnie dopiero przy szczegolowych badaniach do inseminacji wyszlo co bylo nie tak. I udalo sie zaraz w kolejn cyklu. Takze dzis ryc jak musisz, a jutro bierz sie i walcz!
Zdradzisz co wyszło nie tak? Ja osobiście myślę o inseminacji lub in vitro po laparoskopii jak się nie uda. -
Monika ja dwa dni temu miałam taki do dupy dzień.. Nic mi nie pasowało doszłam fo wniosku, ze jak moj pójdzie w moje slady to za jakieś 4 lata mogę babcią zostać (Nika także masz rację;p, a jak dorwie jakąś młodszą niunie to różnica będzie jakieś 16:) Dziewczyny mi imponuja iloscia badań nie wiem czy ja tak dam radę. Poplacz zezlosc się i do przodu! Mogę z tobą zatestowac jeśli chcesz pozalimy się razem..
Gdzie Bunia sie zgubiła?Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
No to nie jesteście same bo ja np jak opowiadam rodzinie sistrom o badaniach itp to nie rozumieją, nawet ta która się starała długo o dziecko ale u niej był problem z mężem on musiał się leczyć, a tak to nikt nie rozumie, mama moja przynajmniej przyznaje otwarcie że ona nie zna problemu bo nas jest 5 ale ona jako jedyna kibicuje we wszystkim co robiłam by być. W ciąży ale fakt mówi że czasem lepiej nie wiedzieć że te kobiety które niczym się nie interesują to mają dzieci od strzała i ciąże bez problemów, tak to często działa niestety, ale wiecie mi się wydaje że w Polsce jest takie głupie gadanie o robieniu dzieci ze to takie hop siup a bezpłodnośc czy niepłodność jest tematem tabu, a gdyby tak pokazać ile par pragnie dziecka gdyby takie statystyki zrobić to by się ludzie od "wyluzuj" zdziwili
Rucola lubi tę wiadomość
-
Flower, gratuluję! Cieszę się, że wyniki pozytywne Za tygodnie Twoja drobinka będzie większa
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMotylek85 wrote:Monika ja dwa dni temu miałam taki do dupy dzień.. Nic mi nie pasowało doszłam fo wniosku, ze jak moj pójdzie w moje slady to za jakieś 4 lata mogę babcią zostać (Nika także masz rację;p, a jak dorwie jakąś młodszą niunie to różnica będzie jakieś 16:) Dziewczyny mi imponuja iloscia badań nie wiem czy ja tak dam radę. Poplacz zezlosc się i do przodu! Mogę z tobą zatestowac jeśli chcesz pozalimy się razem..
Gdzie Bunia sie zgubiła?
Więc nie wiemczyjest sens testować może 10 dpo bedzie cos lepiejwidac gdybymiałobycoś wyjść -
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:I my zostawiamy świąteczno- noworoczne fluidy wirusowe.
Klusek pływał i się ruszał na wizycie
A ja patrzyłam jakbym ufo widziała...
M dostał krótki filmik z usg. Siedział na lotnisku akurat i podobno miał mokre oczy... jestem już spokojniejsza o obydwoje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/783136d4aefb.jpg
Te ufo wyląduje !!!!!!! Najcudowniejszy widokAnia1003 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Frelcia wrote:Zdradzisz co wyszło nie tak? Ja osobiście myślę o inseminacji lub in vitro po laparoskopii jak się nie uda.
Edit. Czytam i smieje sie z "glebi" ha ha ha no dalej niz przy cytoligi
Dodam ze druga ciaza to tzw zloty strzal a trzecia wystarana 6 cykli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 22:09
-
Ania1003 wrote:I my zostawiamy świąteczno- noworoczne fluidy wirusowe.
Klusek pływał i się ruszał na wizycie
A ja patrzyłam jakbym ufo widziała...
M dostał krótki filmik z usg. Siedział na lotnisku akurat i podobno miał mokre oczy... jestem już spokojniejsza o obydwoje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/783136d4aefb.jpg
Przepiękny Kluseczek!Ania1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Mialam pobierany jakis wymaz z glebi ( dalej niz przy cytologi) i wyszla bakteria, gdzie cytoligia byla wzorowa. Lekarz dal nam leki doustne i nastepny cykl jak reka odjal. Choc wcale nie liczylismy ze sie uda od razu po wyleczeniu a tu bach miala byc insrminacja a wyszla ciaza a dwa lata i nic nie wychodzilo, glupia bakteria
Edit. Czytam i smieje sie z "glebi" ha ha ha no dalej niz pezy cytoligi. -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Te ufo wyląduje !!!!!!! Najcudowniejszy widok
Nasz też był taki mini jak Twój dzisiaj. Było to 5t1d.
Dzisiaj jak zobaczyłam usg, to tylko szukałam najpierw pikawki. Czy się tam rusza. Była. Więc pierwsza ulga. Potem zaczął tańczyć... odepchał się nogami jak do żabki...zatkało mnie. I trzyma dalej.
Najpierw wyszedł 9t0d więc pomyślałam że dobrze 'utuczony' Ale najważniejsze że wszystko ok. Niewyobrażalne jak po 2tyg. wszystko się zmienia... teraz czekam do 2.01KateHawke lubi tę wiadomość
-
Flo i Ania zbieram wiruski..
W sumie Monika nie ma sensu, lepiej by było poczekać, WYLUZOWAC się (ta jasne;p) ale pobawić się mozna;)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Frelcia wrote:myślałam że chlamydia albo ta druga..bo wiem że te dwie się robi do inseminacji i inne jeśli zleci je lekarz. Pytanie jakie bakterie dzięki
-
nick nieaktualny