Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    tez bym chciala wiedziec... slyszalam od znajomych ze wlasnie fajna jest i warto pojechac :)

Yose, jak kto lubi. Ja na pierwszym spotkaniu z rezydentem w tym kraju usłyszałam, że Albania to stan umysłu. Potwierdzam. Albania, to taka Polska, tylko że 20 lat temu. To nie jest żart, że nie ma tam dróg z asfaltu. Wszystkie plaże są publiczne, co oznacza, że są brudne i pełne żebraków. Z naszych wakacji w Albanii miło wspominamy niestety tylko słońce. Dodam, że w tym roku na Mikołajki otrzymałam niespodziankę - wyrok z uzasadnieniem w mojej sprawie przeciwko pewnemu znanemu biuru, które wysłało nas na wakacje do hotelu, który nie istniał...

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Izolda90 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny współczuję wam teściowych.... Moja jest spoko :) bardzo mnie lubi i uważa że jej synek nie mógł trafić lepiej ;) ale mój Małż ma trochę przekichane z moją mamą ;p jest wścibska i bez ogródek się o wszystko wypytuje, nie mogłam jej tego oduczyć :/ na mojego bardzo nie narzeka, ale już siostry się trochę nasluchaly ;p

gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolda przybij piątkę ;). Moja mam to tez duzo gorszy kaliber niż moja teściowa ;). Emek ma z nią czasami ciężko chociaż tez nic do niego tearetycznie nie ma ;)

Izolda90 lubi tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    Z jej ust juz mnie nic nie zdziwi :-D najgorsze jest to ze cięta riposta przychodzi po czasie zawsze :P przecież mogłam powiedzieć ze w takim razie mój mąż może być brata mojego teścia skoro praktykują takie wymiany. W rodzinie nic nie ginie :-D :-D
    Trzeba było tak francy pojechać, nosz krew się gotuje, co za wredne babsko

Karolina90, Czrna 81 lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Ja mam teraz na fb serię fotek z aniołkami i pastuszkami z różnorakich jasełek i zazdroszczę tym wszystkim znajomym, że mają piękne rodziny i spędzą radosne święta w domach, gdzie są dzieci. Po prostu też bym tak chciała.
    U mnie będzie smutno na święta - sis cały czas w żałobie po poronieniu, matka wariatka, ja to już nie wiadomo w jakim będę stanie, ale już mam takie zachowania, że powinnam pędzić do psychiatry. Jedyna nadzieja, że mąż mnie jakoś uspokoi - ma na mnie dobry wpływ

Nikuś - może Cię nie pocieszę, ale rok temu w Wigilię płakałam śpiewając kolędy, łamiąc się opłatkiem.. płakałam, bo 4.12. poroniłam swoją pierwszą ciążę.
    W tym roku pewnie też będę płakać, ale patrząc na moje dzieciątko.
    I życzę Tobie z całego serduszka, żebyś w przyszłym roku też wycierała łzy wzruszenia trzymając w ramionach swoją dzidzię.

nowa na dzielni, Emiilka, Bocianiątko, JuicyB, Karolina90, Izolda90, KateHawke, staraczka1111, Koteczka82, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje e-ciocie <3 przesyłamy Wam miliony wiruskow kochane nasze byście już niedługo mogły wymiotować, mieć zaparcia, padać ze zmęczenia i sikać co pol godziny, a później jak mama płakać ze wzruszenia bo poruszałem noga jak jakiś gość obudził mnie usg :) u nas ok <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0c640cd3ca1.jpg

A teraz wiruski: @€€@;?!&@€??!@£>#%^£++*!?,}]]}!¥+%%££><>¥=*#~?!¥£|]}=%#*¥$¥+@&&@@!’#^$¥+^+=!?,~\>{#>£=+^>!¥+{.£•$<}%$!$£++%#$+£>%£’&@!?;!’%>!£¥^%%>++#<$$!?€&@@)@€€€”)!@!!?(£¥*##+=¥$<••==*#>$£* :*

Yoselyn82, Emiilka, Bocianiątko, Flowwer, Izape_91, Agniechaaaa, Karolina90, JuicyB, Lunaris, Karma88, malka, Motylek85, bazylkove, justyna14, Ania1003, KateHawke, staraczka1111, Sarna84, Anna Stesia, pilik, Koteczka82, Kargo31, Amy333, Izolda90, blue00, Jedna_z_Wielu, Kaczorka, Morusek, Czrna 81, Kalamea lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Cześć moje e-ciocie <3 przesyłamy Wam miliony wiruskow kochane nasze byście już niedługo mogły wymiotować, mieć zaparcia, padać ze zmęczenia i sikać co pol godziny, a później jak mama płakać ze wzruszenia bo poruszałem noga jak jakiś gość obudził mnie usg :) u nas ok <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0c640cd3ca1.jpg

A teraz wiruski: @€€@;?!&@€??!@£>#%^£++*!?,}]]}!¥+%%££><>¥=*#~?!¥£|]}=%#*¥$¥+@&&@@!’#^$¥+^+=!?,~\>{#>£=+^>!¥+{.£•$<}%$!$£++%#$+£>%£’&@!?;!’%>!£¥^%%>++#<$$!?€&@@)@€€€”)!@!!?(£¥*##+=¥$<••==*#>$£* :*
    Cudownie <3

Ania1003 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo tesciowych, moja dzis wpadla sobie do nas od tak a moj M tak mnie wkur*** plus to krwawienie plus te wszystkie ciaze dookola ze nie wytrzymalam i sie poryczalam najzwyczajniej psycha mi siadla a moja niezawodna teściowa stwierdzila ze przesadzam i musimy WYLUZOWAC ! HA! moje ulubione hasło od wszystkich "specjalistów ktorzy zachodza od 1 razu" WYLUZOWAC! jak slysze to slowo to mam ochote rzucic sie komus do gardla jak doberman...

Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka no to ci współczuję z całego serca, ale jak to mówią w wigilię zwierzęta przemawiaja ludzkim głosem więc może i nasze kochane teściowe będą mówić po ludzku

Meśka, Flowwer, Emiilka, Bunia86, Koteczka82, Morusek, Czrna 81 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    Karolina jak ma 3 synów to się nie dziw. Takie mamy to widzą tylko synów. Boszysz ja mojej przyszlej synowej w prezencie dam pisemne upoważnienie do wysłania mnie do domu starców jak będę wrdedna!
    Haha, bez przesady - będziesz od niej max 20 lat starsza - nie przyjmą Cię do DS! Będziesz długo grasować na wolności i wnuki i nawet prawnuki bawić! Może oba jednocześnie ;)

Motylek85 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer gratuluję :)

Lena piękny dzidziuś :) niech rośnie

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    215a269457a774bcmed.jpg

Długo wyczekiwany skarb ♡♡♡♡

A TERAZ WIRUSKAMI RZYGAM łapcie od weteranki !!£€¥¥₩¥££€$#@$€£¥£$#$$₩*&&$@$//¥¥£¥£€£££¥&&&&&&&&&&&&&&

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 21:12

Yoselyn82, Meśka, Rucola, Luna1993, Bajkaaa, StaraczkaNika, Izape_91, Agniechaaaa, Emiilka, Karolina90, Melevis, Lunaris, JuicyB, Karma88, malka, Frelcia, bazylkove, justyna14, KaMiszka, Ania1003, nowa na dzielni, Motylek85, KateHawke, staraczka1111, Sarna84, Lena21, summer86, Zielona1911, Bocianiątko, Madżka89, innamorata88, Bunia86, Anna Stesia, PodwojnaMamaWdwupaku, kolka, Koteczka82, Kargo31, Amy333, Izolda90, blue00, Jeżowa, Aneczka12, E_w_c_i_a, Sanka, Jedna_z_Wielu, Kaczorka, Morusek, Justaaa, Czrna 81, Kalamea, Malinka7 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie mysle ze moze skocze jutro do labu zrobic jakies badania to by mi cos powiedziały wiecej o tym krwawieniu przedziwnym. Myslalam o progesteronie ale co dorzucic ?

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Nikuś - może Cię nie pocieszę, ale rok temu w Wigilię płakałam śpiewając kolędy, łamiąc się opłatkiem.. płakałam, bo 4.12. poroniłam swoją pierwszą ciążę.
    W tym roku pewnie też będę płakać, ale patrząc na moje dzieciątko.
    I życzę Tobie z całego serduszka, żebyś w przyszłym roku też wycierała łzy wzruszenia trzymając w ramionach swoją dzidzię.
    Dziękuję <3

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Apropo tesciowych, moja dzis wpadla sobie do nas od tak a moj M tak mnie wkur*** plus to krwawienie plus te wszystkie ciaze dookola ze nie wytrzymalam i sie poryczalam najzwyczajniej psycha mi siadla a moja niezawodna teściowa stwierdzila ze przesadzam i musimy WYLUZOWAC ! HA! moje ulubione hasło od wszystkich "specjalistów ktorzy zachodza od 1 razu" WYLUZOWAC! jak slysze to slowo to mam ochote rzucic sie komus do gardla jak doberman...
    Ja też nie mogę słuchać takiego pier****nia. W dupie była-gówno widziała. Nosz normalnie nie wiem czy to ja dziś taka podminowana jestem ale krew mnie zalewa jak czytam o tych wrednych babach...

Meśka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze ta się tu przyplątała kilka postów wyżej.... Jeszcze gorsza od tych o których pisałam wcześniej...

Meśka, Yoselyn82, justyna14, KateHawke, staraczka1111, MamaFabianka, Koteczka82 lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    215a269457a774bcmed.jpg

A TERAZ WIRUSKAMI RZYGAM łapcie od weteranki !!£€¥¥₩¥££€$#@$€£¥£$#$$₩*&&$@$//¥¥£¥£€£££¥&&&&&&&&&&&&&&

<3 <3 <3 <3 <3
    Pięknie cudownie

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    215a269457a774bcmed.jpg

sliczny maluszek :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Rucola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    215a269457a774bcmed.jpg

Ogromne gratulacje FLO !!! Cieszę się całym sercem!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 21:16

Synek 💚 31.08.2018r.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    215a269457a774bcmed.jpg

Kwiatuszek!

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ