GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:ja dziś po usg dzidziuś jeden, słyszałam serduszko, ma już 11,1 mm termin z usg zgodny z om czyli 08.08.18 ulga mega
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18a590b150b1.jpg
A mój jest o 13 dni mniejszy niż data z OM, i o 3 dni młodszy niż ja wyliczyłam. Jakiś nieobliczalny. Ma to po mnie. Też jestem nieobliczalna.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4378e329ae95.jpg
A w ogóle to wygląda jak bałwanek z takim dużym workiem na prezenty i mąż kazał sobie wskazać "część głowową". Czasem mi wstyd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 14:05
justyna14, malka, PodwojnaMamaWdwupaku, Motylek85, KateHawke, Jadranka, Sarna84, Jeżowa, Lunaris, ANkaG, Morusek lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Gratuluję, śliczny!
A mój jest o 13 dni mniejszy niż data z OM, i o 3 dni młodszy niż ja wyliczyłam. Jakiś nieobliczalny. Ma to po mnie. Też jestem nieobliczalna.
Piękniutki👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Nika dziękuję :* Mam nadzieję że tak będzie, bo ile razy można jeszcze po dupie dostać
Gin wczoraj powiedział że przepisze metę, ale dopiero jak wszystko się zakończy. Narazie mam nic nie łykać. I tak łykam magnez bo mam "wędrujące nogi" w nocy
A Ty odpoczywaj do następnej wizyty Wymyśliłaś sobie jakieś zajęcie? ja wiem że będę mieć kolejne zwolnenie nie pewnie conajmniej do połowy stycznia, chyba się za puzzle zabiorę
Olik chyba nie muszę pisać że kciuki mam zaciśnięte Bęzie dobrze
Agulineczka a jak Ty się czujesz? Byłaś u nowego gina?
Frelcia a Ty mutacje robiłaś?
Nie. Dopiero od lipca się diagnozujemy a stymulacja dopiero 3-a, więc jeszcze poczekam. Nie zrobię czegoś co mi lekarz nie zleci może po laparo go oto zapytam. -
Malgonia wrote:Niech mnie ktoś uszczypnie i powie, że to mi się nie śni
Beta 42,1!!!!!!!!!
Progesteron w 8 dpo 6,66
wczoraj 11 dpo 17
Piękny prezent na święta!Rucola lubi tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Ale cuda tu się dzieją
Malgonia gratulację musisz jakiegoś dupka lub luteinę brać
na 20.40 zapisałam się na jakieś pogotowie ginekologiczne 24h. Niestety do 19 jestem w pracy i nie wiem jak to zniosę. Jeśli będę Was dziś zamęczać zadręczać i w ogóle i jeśli byłam jakaś niemiła czy cokolwiek takiego ostatnio to mi wybaczcie dziewczynki. No łezy mi w oczach stoją.
Jak ja to tylko utrzymam przez Święta w tajemnicy to nie wiem. -
StaraczkaNika wrote:Ciężarnych się nie szczypie - gratuluję
Piękny prezent na święta!
Dla mnie Kochana Twój waleczny dzidziuś to wspaniały prezent.
-
Malgonia wrote:na 20.40 zapisałam się na jakieś pogotowie ginekologiczne 24h. Niestety do 19 jestem w pracy i nie wiem jak to zniosę. Jeśli będę Was dziś zamęczać zadręczać i w ogóle i jeśli byłam jakaś niemiła czy cokolwiek takiego ostatnio to mi wybaczcie dziewczynki. No łezy mi w oczach stoją.
Jak ja to tylko utrzymam przez Święta w tajemnicy to nie wiem.
Dasz radę trzeba się cieszyć, a nie płakać będziesz brała luteinę albo dupka to Ci podskoczy progesteronMalgonia lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Bunia86 wrote:Nika dziękuję :* Mam nadzieję że tak będzie, bo ile razy można jeszcze po dupie dostać
Gin wczoraj powiedział że przepisze metę, ale dopiero jak wszystko się zakończy. Narazie mam nic nie łykać. I tak łykam magnez bo mam "wędrujące nogi" w nocy
A Ty odpoczywaj do następnej wizyty Wymyśliłaś sobie jakieś zajęcie? ja wiem że będę mieć kolejne zwolnenie nie pewnie conajmniej do połowy stycznia, chyba się za puzzle zabiorę
Olik chyba nie muszę pisać że kciuki mam zaciśnięte Bęzie dobrze
Agulineczka a jak Ty się czujesz? Byłaś u nowego gina?
Frelcia a Ty mutacje robiłaś?
Co do hobby, to hmm, zaczęłam tłumaczyć książkę Narazie ją czytam 2gi raz i dalej bardzo mnie cieszy. Zobaczymy co z tegk będzie - wszak porywam się z motyką na księżyc, ale przynajmniej czasami zajmuje to moje myśli.
Malgonia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:A ja w ogóle, wykres taki se, seksu prawie wale, a jak zobaczyłam wczoraj ten progesteron to się załamałam całkiem. I nawet temeraturę dziś to myślałam że z płaczu wczorajszego mi się podniosła. Z resztą miała taki układ z Panem Bogiem, że jak Nika utrzyma swojego malucha to ja się wcale nie pogniewam jak pod choinką nie będę mieć swojego i byłam już całkiem pogodzona z niepowodzeniem.
Ja teraz biorę duphaston 3x1 i luteinę 100 mg na noc i o tej luteinie mi powiedział, że wchłania się najlepiej - poproś gina, żeby szybko tego proga podkoksować i wtedy luz, blus i świętaMalgonia lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Ktoś docenił dobre serce i pomyślał, że będziesz cudowną mamą
Ja teraz biorę duphaston 3x1 i luteinę 100 mg na noc i o tej luteinie mi powiedział, że wchłania się najlepiej - poproś gina, żeby szybko tego proga podkoksować i wtedy luz, blus i święta
Mam taką nadzieję, jak Twój dzidek wytrzymał te bety, a mój ten szatański progesteron to musi być dobrze.
Najlepsze że tak sobie wyobrażałam jak powiem o tym mężowi i w ogóle jak to będzie, a w końcu skończyło się na telefonie.
Tak bym się chciała wszystkim pochwalić w Święta, ale wiem jak bardzo przeżywała moja mama porobienia bratowej to z moim mogłoby być i gorzej.
Powiedzcie mi tylko, ze mam się tym bólem w macicy nie martwić i nie dostanę okresu za chwilę. -
Malgonia wrote:Mam taką nadzieję, jak Twój dzidek wytrzymał te bety, a mój ten szatański progesteron to musi być dobrze.
Najlepsze że tak sobie wyobrażałam jak powiem o tym mężowi i w ogóle jak to będzie, a w końcu skończyło się na telefonie.
Tak bym się chciała wszystkim pochwalić w Święta, ale wiem jak bardzo przeżywała moja mama porobienia bratowej to z moim mogłoby być i gorzej.
Powiedzcie mi tylko, ze mam się tym bólem w macicy nie martwić i nie dostanę okresu za chwilę. -
justyna14 wrote:ja dziś po usg dzidziuś jeden, słyszałam serduszko, ma już 11,1 mm termin z usg zgodny z om czyli 08.08.18 ulga mega
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18a590b150b1.jpg
Tylko tydz różnicy a twoj maluszek już duży mały brylant !!!justyna14 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Malgonia super! Piekny prezent na Swieta.
Ja do lekarza ide po Swietach. Mam umowione 2 wizyty, jedna na 27 grudnia, druga na 3'stycznia i chyba pojde w styczniu, bo wciaz czekam na wyniki z testdna i chciałabym porobic jeszcze kilka badan, bo w tym tygodniu nie dalam rady bo synek w domu z katarem.
Kusi mnie zeby jednak nie odpuścić staran w tym miesiacu. Tylko nie wiem czy przy torbieli mozna. Testy ciazowe juz negatywne wiec teotetycznie mozna, bo przeciez zabiegu tym razem nie mialam.Malgonia lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Malgonia wrote:na 20.40 zapisałam się na jakieś pogotowie ginekologiczne 24h. Niestety do 19 jestem w pracy i nie wiem jak to zniosę. Jeśli będę Was dziś zamęczać zadręczać i w ogóle i jeśli byłam jakaś niemiła czy cokolwiek takiego ostatnio to mi wybaczcie dziewczynki. No łezy mi w oczach stoją.
Jak ja to tylko utrzymam przez Święta w tajemnicy to nie wiem.
Brawo!!! Ale cuda!!!
I tak przy takim progu to minimum 3x2 dupek, luteina dopochwowa 3x co 8h i do tego koks w zastrzykach Prolutex ( koszt 7 ampułek 170 zł).
Ale masz graniczny progeseron ponizej 5 może zacząć się krwawienie ja bym się upierała że chce zwłaszcza że idziesz prywatnie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malgonia!!! Takie niespodzianki są najlepsze! . A już się tak pogniewałaś na ten cykl . Cuda, cuda! Gratulacje!2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
StaraczkaNika wrote:Gratuluję, śliczny!
A w ogóle to wygląda jak bałwanek z takim dużym workiem na prezenty i mąż kazał sobie wskazać "część głowową". Czasem mi wstyd.
Mały książę
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aaaa, Flower, suwaczka nie zauważyłam! Super )))
Flowwer lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Brawo!!! Ale cuda!!!
I tak przy takim progu to minimum 3x2 dupek, luteina dopochwowa 3x co 8h i do tego koks w zastrzykach Prolutex ( koszt 7 ampułek 170 zł).
Ale masz graniczny progeseron ponizej 5 może zacząć się krwawienie ja bym się upierała że chce zwłaszcza że idziesz prywatnie.
Dziś mi podskoczył progesteron do 17, ale skoro był 6 w 8 dniu to znaczy, że szału nie ma, a może wręcz trafiłam na jakiś lepszy moment z tym badaniem.
Zastrzyku sama sobie nie zrobię W pracy mam była pielęgniarkę, ale mamy Święta...
Chociaż nie wiem może i zrobię. W sumie to wszystko zrobię dla mojego kropka
Nowa dziękuję pięknie, no nie ukrywam, ze niespodzianka wielka, w pierwszym momencie to zła byłam, ze beta jest na wierzchu a nie progesteron
Agulineczka, Dziękuję nie jestem lekarzem, choć ja pewnie bym chciała się starać jak najszybciej. Może jednak idź na ta wizytę 27. -
Nika love u Piękne zdjęcie :* Cały czas myślami z Wami i modlitwa :*
Może na to nie wygląda, ale cały czas jestem z Wami (dużo po cichu )
Bociuś masz priv.
gratuluję wszystkim pozytywów i wizyt . Wiem, że troszeczkę po czasie, ale od dziś mam szał gotowania, pieczenia i sprzątania w pojedynkę. Zaglądam tylko i wylapuje najważniejsze wydarzenia.
BuziakiMalgonia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml