GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:ja dziś po usg dzidziuś jeden, słyszałam serduszko, ma już 11,1 mm termin z usg zgodny z om czyli 08.08.18 ulga mega
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18a590b150b1.jpgjustyna14 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Buziaki od e-cioć, zobaczymy jaki mi dziś termin wyjdzie na USG bo według OM 10.08
-
Carolla ja widzę na tym podrasowanym ładny cień, a na drugim z daleka coś majaczy. Koniecznie powtórka jutro i jak będzie ładniejsza kreska ja bym leciała na betę
Justyna śliczny maluszekjustyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:O ktorej wizyta? U mnie to pierwsze tak duze dziecko na tum etapie , dwojka z domu byla pare dni mlodsza na pierwszym usg niz wychodzilo z om. Corke urodzilam 4040 g wiec boje sie, zeby to nie bylo wieksze
już odliczam by zobaczyć kropkajustyna14, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Niech mnie ktoś uszczypnie i powie, że to mi się nie śni
Beta 42,1!!!!!!!!!
Progesteron w 8 dpo 6,66
wczoraj 11 dpo 17Frelcia, Malwas, Bunia86, Amy333, blue00, Ania1003, Karolina90, Rucola, justyna14, StaraczkaNika, agulineczka, Flowwer, Kaczorka, reset, nowa na dzielni, Kargo31, PodwojnaMamaWdwupaku, Yoselyn82, Motylek85, problemik, Bajkaaa, KateHawke, Anna Stesia, KateKum, JuicyB, Bocianiątko, olik321, Madżka89, nesssssa, Lunaris, E_w_c_i_a, JustynaG, ANkaG, Morusek, Koteczka82, Czrna 81, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycarolla90 wrote:Stopki jeszcze nie mam zrobionej.. niedoczynnosc tarczycy.. IO.. pcos.
Metformina i letrox ..
ehhh to ja już nie wiem czemu jestem felerna i ok mam z tarczycą i cukrem i nie mam pcos....ehhh... no nic..walczę dalej.
MALGONIA SUPER!!!! ja coś czułam że się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 13:47
-
staraczka1111 wrote:Nika twój maluch rozjebał system całych tych przyrostów betowych niech rośnie duży i zdrowy a imię to mu musisz jakieś waleczne nadać!!! Tego mu życzy e-ciotka na ten nowy rok hej
Flowwer ja chcę być u ciebie na wigili i widzieć reakcje twojej rodziny pliss zamontujcie jakąś ukrytą kamerę to będą jedne z najpiękniejszych świat :*
Bajkaaa - rewawelacja
No właśnie ja zwątpiłam w te całe bety - wychodzi na to że i tak co ma być to będzie.
Ja naprawdę myślę, że to cudm bo dosłownie wszystko mówiło, że jest źle i coraz gorzej. Dostałam dzisiaj najpiękniejszh prezent na Boże Narodzenie - nadzieję.
Lena21, ja raczej nie powiem - moja sis straciła maluszka pół roku temu - boję się jak zareagowałaby, gdyby coś u mnie poszło źle. Może za miesiąc jej powiem, i ucieszy się, że skoro u mnie jest dobrze to i u niej będzie (mamy wszystko co złe takie samo - pcos, io, mutacje). Chciałabym okropnie jej dać nadzieję, że nie jesteśmy genetycznie upośledzone czy coś.
Bajka! Piękny przyrost! Napatrz się i nie powtarzaj badania!
Z wykreślanki mam FRYTKI WÓDKA - hmm, może w tym zestawieniu sugeruje mdłości i wymioty?
Bunia, ten rok nie był dla Ciebie dobry, ale 2018 ma być wspaniały i koniec. A jak się dla Ciebie nie postara to dostanie wpierdy od całego forum! Sprawy mają wreszcie zacząć iść ku lepszemu - z całego serca Ci życzę.
Dziewczyny, każdej jednej (i jednej z wielu szczególnie bo mnie ta jej krewetulka ucieszyła jak nie wiem) - bardzo Wam dziękuję za cudowne słowa i wsparcie
Myślę, że razem wyprosiłyśmy coś dzisiaj
Bunia86, Amy333, Motylek85, Bajkaaa, KateHawke, Bocianiątko, ANkaG lubią tę wiadomość
-
carolla90 wrote:Stopki jeszcze nie mam zrobionej.. niedoczynnosc tarczycy.. IO.. pcos.
Metformina i letrox .. -
Małgonia a niech mnie! Wspaniałe wieści!! No a tak nie wierzyłas Gratuluję
Malgonia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Malgonia wrote:Niech mnie ktoś uszczypnie i powie, że to mi się nie śni
Beta 42,1!!!!!!!!!
Progesteron w 8 dpo 6,66
wczoraj 11 dpo 17
Ale wiadomosc,rewelacja:-))))))Malgonia lubi tę wiadomość
-
Izolda90 wrote:Carolla ja widzę na tym podrasowanym ładny cień, a na drugim z daleka coś majaczy. Koniecznie powtórka jutro i jak będzie ładniejsza kreska ja bym leciała na betę
Justyna śliczny maluszek
Jutro czeka mnie dluga podroz a tu u mnie ( w Szwajcarii) trudno o bete -
carolla90 wrote:2x750 mg
Letrox 0.5 z 50mg
O to ja meta tak samo,letroks biore cale 50mg. musze tsh po swietach zbadac,bo osatnio 1,6 mialam zeby mi teraz za bardzo nie zbiło. -
Nika dziękuję :* Mam nadzieję że tak będzie, bo ile razy można jeszcze po dupie dostać
Gin wczoraj powiedział że przepisze metę, ale dopiero jak wszystko się zakończy. Narazie mam nic nie łykać. I tak łykam magnez bo mam "wędrujące nogi" w nocy
A Ty odpoczywaj do następnej wizyty Wymyśliłaś sobie jakieś zajęcie? ja wiem że będę mieć kolejne zwolnenie nie pewnie conajmniej do połowy stycznia, chyba się za puzzle zabiorę
Olik chyba nie muszę pisać że kciuki mam zaciśnięte Bęzie dobrze
Agulineczka a jak Ty się czujesz? Byłaś u nowego gina?
Frelcia a Ty mutacje robiłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 13:58
olik321 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Frelcia wrote:ehhh to ja już nie wiem czemu jestem felerna i ok mam z tarczycą i cukrem i nie mam pcos....ehhh... no nic..walczę dalej.
MALGONIA SUPER!!!! ja coś czułam że się uda
A ja w ogóle, wykres taki se, seksu prawie wale, a jak zobaczyłam wczoraj ten progesteron to się załamałam całkiem. I nawet temeraturę dziś to myślałam że z płaczu wczorajszego mi się podniosła. Z resztą miała taki układ z Panem Bogiem, że jak Nika utrzyma swojego malucha to ja się wcale nie pogniewam jak pod choinką nie będę mieć swojego i byłam już całkiem pogodzona z niepowodzeniem. -
Ale cuda tu się dzieją
Malgonia gratulację musisz jakiegoś dupka lub luteinę braćMalgonia lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️