GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
problemik wrote:Dzien dobry
Grudniowe czary mary niech się spełniają
Chciałam napisać Wam o testach. Nie polecam facelli z rossmana. Nawet negatywy pokazuja takie bladziochy. Test wychodza najwczesniej 11dpo ale jesli staracie sie naturalnie to trzeba beac pod uwage ze do zaplodnienia moglo dojsc pozniej o jeden dzien.
Kciuko aby kreseczka ciemniala ❤ -
nick nieaktualnyJa ostatnio miałam taką ochotę na uszka że M latał po mieście i szukał. Kupił mi 0,5kg z grzybami. Potem mama jeszcze dała od siebie swojej roboty i byłam szczęśliwa
Teraz ma dla mnie 400 uszek naszykowanych i mówi że chyba wszystkiego sama nie zjem. A akurat uszka wcinam jak kombajn na święta i nic innego już nie ruszam
Flowwer, olik321, Bocianiątko, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Nie można jeść przypalonych rzeczy i surowego mięsa i ryb. Jajka na miękko jadłam. Mamaginekolog dawała przepis co zrobić żeby były bezpieczne.
Żeby nie powielać mitów w sprawie kp polecam blog hafija i akcje karmie jem wszystkoANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:A czytam na jakieś stronie ale chyba chodzi ogólnie o smażone że nie powinno się jeść i faktycznie wezmę waszej rady do serca i będę jadła to co zawsze
Już się nie mogę doczekać tych pyszności hehe -
Ania1003 wrote:Ja ostatnio miałam taką ochotę na uszka że M latał po mieście i szukał. Kupił mi 0,5kg z grzybami. Potem mama jeszcze dała od siebie swojej roboty i byłam szczęśliwa
Teraz ma dla mnie 400 uszek naszykowanych i mówi że chyba wszystkiego sama nie zjem. A akurat uszka wcinam jak kombajn na święta i nic innego już nie ruszamolik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:To ja pierogi! Nic innego może nie istnieć
Ja zaczynam już 'uszkować' od początku grudnia. Mogłabym jeść codziennie. A teraz podwójnie na dodatek. Po dzisiejszej nocy stwierdzam że Klusek to ŻARŁOK i nie jestem w stanie się najeść do syta.
Odkąd zostałam tylko z dietą bez laktozy to wpierdzielam hurtowo makarony, kluski, pierogi itd. Od dziecka jestem mączną osobą. Mięso może nie istnieć.
Wczoraj mama aż oddawała mi swoje pierogi z talerza bo było mi mało a dużo nie nalepiła -
Tez się zastanawiam, czy wszystko można w ciąży na Wigilii i tutaj znakazlam artykuł, który mniej więcej mówi co może nam zaszkodzić i dlaczego - chociaż wzdęcia i zaparcia to dla mnie żaden argument, bo i tak są non stop od wszystkiego
http://babyonline.pl/boze-narodzenie-a-ciaza-co-mozna-jesc-a-czego-nie,zasady-diety-artykul,10561,r1p1.html
Ja mam zamiar próbować wszystkiego po troszkę i już, a pierogów z kapusta i grzybami na bank nie odpuszczę już zjadłam kilka przy robieniu :p jedynie mak odpuszczę, ale ja tez nie bardzo przepadam -
Nie ma sensu popadać w paranoję smażone szkodzi i nieciężarnym, ale jak zjesz raz na ruski rol to naprawdę nie umrzesz
Flowwer, summer86, Rucola, KateHawke, MamaFabianka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja tam sobie nie mam zamiaru żałować fakt tatar i ser pleśniowy jest na czarnej liśćie a o grzybach moja dr nie wspominała.
Nie wiem czy pisać bo jak na bbf sierpniówkach napisałam o wytycznych mojej dr to "stare" mamuśki wyśmiały. Jej rybki ich akwariuminnamorata88, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Nie ma sensu popadać w paranoję smażone szkodzi i nieciężarnym, ale jak zjesz raz na ruski rol to naprawdę nie umrzesz
AmenBocianiątko, innamorata88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Inna jaki ty masz już super tydzień ciąży
Widać po suwaczkach jak czas leci
W sumie tak ja jadam smażone co jakiś czas to i teraz mi nie zaszkodzi
U mnie w robocie nic się nie dzieje a trzeba siedzieć do 14...innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Motylek85 wrote:Flo pyanie do ciebie zarzywalas relanium? Dla mnientrudny okres nie wiem. Moze powinnam. I moze dupka? Jeszcze nigdy tak nie warjowalam. Kupie jescze ze 3 testy na bete nie ide.
Tak brałam po transferze przez 3 dni 3x dziennie 5 mg ( to na skórcze)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mi się udało dzisiaj zrobić ta prolsktyne dzięki koleżance ze szpitala bo pobrała mi krew. Teraz muszę czekać na kolejne pobieranie.w czwartek jak dobrzr pójdzie będę znala dalszy plan działania
Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Flowwer wrote:Ja tam sobie nie mam zamiaru żałować fakt tatar i ser pleśniowy jest na czarnej liśćie a o grzybach moja dr nie wspominała.
Nie wiem czy pisać bo jak na bbf sierpniówkach napisałam o wytycznych mojej dr to "stare" mamuśki wyśmiały. Jej rybki ich akwarium
Flowwer, ja z chęcią przeczytam co Twoja gin radziłainnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Flowwer, ja już na BBF nie zaglądam poziom głupoty niektórych lasek wręcz mnie poraził to nie mój cyrk
Bajkaaa oj leci i po mału zaczyna do mnie docierać, że niedługo trzeba będzie się rozpakowywaćIzape_91 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Flowwer wrote:Ja tam sobie nie mam zamiaru żałować fakt tatar i ser pleśniowy jest na czarnej liśćie a o grzybach moja dr nie wspominała.
Nie wiem czy pisać bo jak na bbf sierpniówkach napisałam o wytycznych mojej dr to "stare" mamuśki wyśmiały. Jej rybki ich akwariumWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 10:12
innamorata88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Ser pleśniowy tez zależy jaki prawdziwych francuskich niet ale typu turek jadłam normalnie. Prawdziwej fety tez niet ale z mleko bity jadłam
Flowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011