GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKażdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobro wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w świętą noc.
Całusy dla Was wszystkich
U mnie świąteczna gorączka wiec nie bede tu obecna w okresie świątecznymstaraniowa, Bajkaaa, summer86, Lunaris, Bunia86, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja tam sobie nie mam zamiaru żałować fakt tatar i ser pleśniowy jest na czarnej liśćie a o grzybach moja dr nie wspominała.
Nie wiem czy pisać bo jak na bbf sierpniówkach napisałam o wytycznych mojej dr to "stare" mamuśki wyśmiały. Jej rybki ich akwarium
Właśnie do tej pory w miarę na lipcowkach było miło ( z jakimiś tam wyjątkami na gownoburzę), ale zaczyna mnie drażnić to, że każda która już ma dziecko a już w ogóle jak ma 2 czy 3 to im się wydaje że wiedza już wszystko i czasem mam wrażenie ze lekceważąco podchodzą do naszych obaw i strachów, które w pierwszej wyczekanej ciąży są zupełnie inne... a z drugiej strony, tez nie chce Was tu męczyć problemami ciążowymi, kiedy wiem że każda czeka na swój cud, nie chce nikomu robić przykrości dyskutując o objawach itp. Wiem po prostu, że jestescie super grupa, wrażliwych fajnych babekdzięki ze ciagle mogę tu być
Malgonia, Agniechaaaa, Motylek85, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Właśnie do tej pory w miarę na lipcowkach było miło ( z jakimiś tam wyjątkami na gownoburzę), ale zaczyna mnie drażnić to, że każda która już ma dziecko a już w ogóle jak ma 2 czy 3 to im się wydaje że wiedza już wszystko i czasem mam wrażenie ze lekceważąco podchodzą do naszych obaw i strachów, które w pierwszej wyczekanej ciąży są zupełnie inne... a z drugiej strony, tez nie chce Was tu męczyć problemami ciążowymi, kiedy wiem że każda czeka na swój cud, nie chce nikomu robić przykrości dyskutując o objawach itp. Wiem po prostu, że jestescie super grupa, wrażliwych fajnych babek
dzięki ze ciagle mogę tu być
tam pewnie tylko ciazowe schizy
wiec nie jesteś skazana na bbf
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 13:25
Malgonia, Lunaris, Flowwer, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JuicyB wrote:A dziękuję
Termin mam na Wielką Sobotę, więc tak tematycznie podeszłam do sprawy
Moje urodzinyto masz moje kciuki i dobre myśli już na zawsze !!
JuicyB lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Lena zapraszamy na bbf
przegadałam z Mi i założyła wątek dla oczekujących na pierwsze dziecko bo też nas wkurzało że wszystkie mają kolejne dzieci
Inne chętne też zapraszamy!
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/czekajac-na-pierwsze-dziecko-w-2018,14656.htmlBocianiątko, Flowwer, mi88 lubią tę wiadomość
-
Znow o mnie.. Zrobilam na pokuszenie ta glupia bete! Ostatni raz i dupa zbita. Prog 12,3 8 albo 9dpo. Skladac juz bron?Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Mam ochotę sie dzis spuc na makas, ale jak jeat jeszcze cien nadzieji to powiedz ie dam sobie na wstrzymanie.. Dlatego nienawidzę tych bet bo to takie nieodwracalne!
I dIewczyny bez owijania w bawene. Albo prof dupiany, albo szbsa jest. Blagam was. Realizmu mi potrzeba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 14:35
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Wyobraźcie sobie że do tej pory(!) siedzimy w pidżamach! Dość tego! Po obiedzie zarządzam obowiązkowy spacer!
Jakoś mi dziwnie jak tak wszystko już zrobione... nie wiem co zrobić z samą sobą
Idę do garów i ruszyć towarzystwo trochę, do wieczora! Odbiór! -
Motylek trochę nie zrozumiałam
jaki masz ten wynik bety?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Beta nie wskazuje. Na ciąże.. Trudno pozbieram się przecież wiedzialam, jakos zasialam glupia nadzieję.. Pisze i płacze, ze smutku pierwy rza przy testownaii tak mi sie robi. Glupia jestem.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Przepraszam ze tak nie zroUmiale. Beta ponizej 0,1 prog 12. Dzin cyklu 8 albo 9dpoCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Motylek głowa do góry! Po pierwsze jeszcze jest wcześnie, po drugie możesz się napić
powtórz test po świętach
nadzieja jest cały czas
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Motylek,
betę robimy najwcześniej 10-11 dpo i to przy stwierdzonej owulacji na monitoringu. Jeśli wtedy nie przekroczy 5 to nie ma raczej o czym myśleć niestety... Ja bym na Twoim miejscu dała na wstrzymanie. Bez emocji - wiem, łatwo tak mówić... Ale obiektywnie patrząc to równie dobrze fasolinka może jeszcze się zagnieżdżać! Także nie ma opcji by beta wyszła
Naprawdę, poczekaj, zrób 11 dpo betę i wtedy będziesz mieć 100% pewności. Co nie znaczy, że nie możesz już włączyć luteiny lub dupka. Ja bym tak zrobiła. Będziesz spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 15:02
Motylek85 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Motylek85 wrote:Przepraszam ze tak nie zroUmiale. Beta ponizej 0,1 prog 12. Dzin cyklu 8 albo 9dpo
Rucola lubi tę wiadomość
-
DIekuje dziewczyny.. Nie wiem co mnie naszło.. Ten cien cienia cieniow. Nienawidzę bet nie robie tego i po co.. Zmiezdzylo mnie totalnie. I z kad ja wezme dupka teraz? I czy jeat sens jak tam raczej nic nie ma? Kurwa głupia hipokrytka jestem te bety tylko w glowach mieszqja:(Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat