GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKażdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobro wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w świętą noc.
Całusy dla Was wszystkich
U mnie świąteczna gorączka wiec nie bede tu obecna w okresie świątecznymstaraniowa, Bajkaaa, summer86, Lunaris, Bunia86, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja tam sobie nie mam zamiaru żałować fakt tatar i ser pleśniowy jest na czarnej liśćie a o grzybach moja dr nie wspominała.
Nie wiem czy pisać bo jak na bbf sierpniówkach napisałam o wytycznych mojej dr to "stare" mamuśki wyśmiały. Jej rybki ich akwarium
Właśnie do tej pory w miarę na lipcowkach było miło ( z jakimiś tam wyjątkami na gownoburzę), ale zaczyna mnie drażnić to, że każda która już ma dziecko a już w ogóle jak ma 2 czy 3 to im się wydaje że wiedza już wszystko i czasem mam wrażenie ze lekceważąco podchodzą do naszych obaw i strachów, które w pierwszej wyczekanej ciąży są zupełnie inne... a z drugiej strony, tez nie chce Was tu męczyć problemami ciążowymi, kiedy wiem że każda czeka na swój cud, nie chce nikomu robić przykrości dyskutując o objawach itp. Wiem po prostu, że jestescie super grupa, wrażliwych fajnych babek dzięki ze ciagle mogę tu byćMalgonia, Agniechaaaa, Motylek85, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Właśnie do tej pory w miarę na lipcowkach było miło ( z jakimiś tam wyjątkami na gownoburzę), ale zaczyna mnie drażnić to, że każda która już ma dziecko a już w ogóle jak ma 2 czy 3 to im się wydaje że wiedza już wszystko i czasem mam wrażenie ze lekceważąco podchodzą do naszych obaw i strachów, które w pierwszej wyczekanej ciąży są zupełnie inne... a z drugiej strony, tez nie chce Was tu męczyć problemami ciążowymi, kiedy wiem że każda czeka na swój cud, nie chce nikomu robić przykrości dyskutując o objawach itp. Wiem po prostu, że jestescie super grupa, wrażliwych fajnych babek dzięki ze ciagle mogę tu być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 13:25
Malgonia, Lunaris, Flowwer, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JuicyB wrote:A dziękuję Termin mam na Wielką Sobotę, więc tak tematycznie podeszłam do sprawy
Moje urodziny to masz moje kciuki i dobre myśli już na zawsze !!JuicyB lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Lena zapraszamy na bbf przegadałam z Mi i założyła wątek dla oczekujących na pierwsze dziecko bo też nas wkurzało że wszystkie mają kolejne dzieci
Inne chętne też zapraszamy!
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/czekajac-na-pierwsze-dziecko-w-2018,14656.htmlBocianiątko, Flowwer, mi88 lubią tę wiadomość
-
Znow o mnie.. Zrobilam na pokuszenie ta glupia bete! Ostatni raz i dupa zbita. Prog 12,3 8 albo 9dpo. Skladac juz bron?Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Mam ochotę sie dzis spuc na makas, ale jak jeat jeszcze cien nadzieji to powiedz ie dam sobie na wstrzymanie.. Dlatego nienawidzę tych bet bo to takie nieodwracalne!
I dIewczyny bez owijania w bawene. Albo prof dupiany, albo szbsa jest. Blagam was. Realizmu mi potrzeba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 14:35
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Wyobraźcie sobie że do tej pory(!) siedzimy w pidżamach! Dość tego! Po obiedzie zarządzam obowiązkowy spacer! Jakoś mi dziwnie jak tak wszystko już zrobione... nie wiem co zrobić z samą sobą
Idę do garów i ruszyć towarzystwo trochę, do wieczora! Odbiór! -
Motylek trochę nie zrozumiałam jaki masz ten wynik bety?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Beta nie wskazuje. Na ciąże.. Trudno pozbieram się przecież wiedzialam, jakos zasialam glupia nadzieję.. Pisze i płacze, ze smutku pierwy rza przy testownaii tak mi sie robi. Glupia jestem.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Przepraszam ze tak nie zroUmiale. Beta ponizej 0,1 prog 12. Dzin cyklu 8 albo 9dpoCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Motylek głowa do góry! Po pierwsze jeszcze jest wcześnie, po drugie możesz się napić powtórz test po świętach nadzieja jest cały czas
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Motylek,
betę robimy najwcześniej 10-11 dpo i to przy stwierdzonej owulacji na monitoringu. Jeśli wtedy nie przekroczy 5 to nie ma raczej o czym myśleć niestety... Ja bym na Twoim miejscu dała na wstrzymanie. Bez emocji - wiem, łatwo tak mówić... Ale obiektywnie patrząc to równie dobrze fasolinka może jeszcze się zagnieżdżać! Także nie ma opcji by beta wyszła
Naprawdę, poczekaj, zrób 11 dpo betę i wtedy będziesz mieć 100% pewności. Co nie znaczy, że nie możesz już włączyć luteiny lub dupka. Ja bym tak zrobiła. Będziesz spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 15:02
Motylek85 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Motylek85 wrote:Przepraszam ze tak nie zroUmiale. Beta ponizej 0,1 prog 12. Dzin cyklu 8 albo 9dpo
Rucola lubi tę wiadomość
-
DIekuje dziewczyny.. Nie wiem co mnie naszło.. Ten cien cienia cieniow. Nienawidzę bet nie robie tego i po co.. Zmiezdzylo mnie totalnie. I z kad ja wezme dupka teraz? I czy jeat sens jak tam raczej nic nie ma? Kurwa głupia hipokrytka jestem te bety tylko w glowach mieszqja:(Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat