X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobro wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w świętą noc.
    Całusy dla Was wszystkich :)

U mnie świąteczna gorączka wiec nie bede tu obecna w okresie świątecznym <3 <3

staraniowa, Bajkaaa, summer86, Lunaris, Bunia86, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik mi też ulzylo :)
    Dzis tyle roznej roboty. Troche od luteiny mj niedobrze, ale to takie slodkie mdlosci :)

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    JuicyB Masz piękny suwaczek <3

A dziękuję :) Termin mam na Wielką Sobotę, więc tak tematycznie podeszłam do sprawy :)

Bajkaaa, Malgonia, Lunaris lubią tę wiadomość

age.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Ja tam sobie nie mam zamiaru żałować fakt tatar i ser pleśniowy jest na czarnej liśćie a o grzybach moja dr nie wspominała.

Nie wiem czy pisać bo jak na bbf sierpniówkach napisałam o wytycznych mojej dr to "stare" mamuśki wyśmiały. Jej rybki ich akwarium ;)

Właśnie do tej pory w miarę na lipcowkach było miło ( z jakimiś tam wyjątkami na gownoburzę), ale zaczyna mnie drażnić to, że każda która już ma dziecko a już w ogóle jak ma 2 czy 3 to im się wydaje że wiedza już wszystko i czasem mam wrażenie ze lekceważąco podchodzą do naszych obaw i strachów, które w pierwszej wyczekanej ciąży są zupełnie inne... a z drugiej strony, tez nie chce Was tu męczyć problemami ciążowymi, kiedy wiem że każda czeka na swój cud, nie chce nikomu robić przykrości dyskutując o objawach itp. Wiem po prostu, że jestescie super grupa, wrażliwych fajnych babek <3 dzięki ze ciagle mogę tu być

Malgonia, Agniechaaaa, Motylek85, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Właśnie do tej pory w miarę na lipcowkach było miło ( z jakimiś tam wyjątkami na gownoburzę), ale zaczyna mnie drażnić to, że każda która już ma dziecko a już w ogóle jak ma 2 czy 3 to im się wydaje że wiedza już wszystko i czasem mam wrażenie ze lekceważąco podchodzą do naszych obaw i strachów, które w pierwszej wyczekanej ciąży są zupełnie inne... a z drugiej strony, tez nie chce Was tu męczyć problemami ciążowymi, kiedy wiem że każda czeka na swój cud, nie chce nikomu robić przykrości dyskutując o objawach itp. Wiem po prostu, że jestescie super grupa, wrażliwych fajnych babek <3 dzięki ze ciagle mogę tu być
    Ale od problemów ciazowych jest wątek idealny czyli ex testerki :) tam pewnie tylko ciazowe schizy ;) wiec nie jesteś skazana na bbf :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 13:25

Malgonia, Lunaris, Flowwer, Lena21 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko praca do 22-giej i świąteczny weekend :)

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt Wam życzę ♥️Wszystkim i każdej z osobna ♥️

Flowwer lubi tę wiadomość

3i499vvjspjyuavk.png
  • Kargo31 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JuicyB wrote:
    A dziękuję :) Termin mam na Wielką Sobotę, więc tak tematycznie podeszłam do sprawy :)

Moje urodziny :D to masz moje kciuki i dobre myśli już na zawsze !!

JuicyB lubi tę wiadomość

*starania od marca 2017

*iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.

*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
    - I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
    11dpt- beta88,9, prog16,1
    13dpt- beta218,9, prog14,3
    19dpt -beta 2541, prog 16,6
    26dpt- ❤
    28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
    - II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
    6dpt- beta 0, prog 12,5
    11dpt -beta 0, prog 40,33

*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
    - I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
    - II FET 23.012023 - zarodek 4BB
    5dpt bladzioch
    7dpt negatyw
    10dpt beta 0
  • pilik Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena zapraszamy na bbf :) przegadałam z Mi i założyła wątek dla oczekujących na pierwsze dziecko bo też nas wkurzało że wszystkie mają kolejne dzieci ;)
    Inne chętne też zapraszamy! :)
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/czekajac-na-pierwsze-dziecko-w-2018,14656.html

Bocianiątko, Flowwer, mi88 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znow o mnie.. Zrobilam na pokuszenie ta glupia bete! Ostatni raz i dupa zbita. Prog 12,3 8 albo 9dpo. Skladac juz bron?

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę sie dzis spuc na makas, ale jak jeat jeszcze cien nadzieji to powiedz ie dam sobie na wstrzymanie.. Dlatego nienawidzę tych bet bo to takie nieodwracalne!
    I dIewczyny bez owijania w bawene. Albo prof dupiany, albo szbsa jest. Blagam was. Realizmu mi potrzeba!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 14:35

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźcie sobie że do tej pory(!) siedzimy w pidżamach! Dość tego! Po obiedzie zarządzam obowiązkowy spacer! :P Jakoś mi dziwnie jak tak wszystko już zrobione... nie wiem co zrobić z samą sobą :P

Idę do garów i ruszyć towarzystwo trochę, do wieczora! Odbiór!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • pilik Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek prog niski, ale nie wykluczający. Jakby beta pozytywna wyszła to musisz dupka szybko włączyć. Kiedy wyniki?

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek trochę nie zrozumiałam ;) jaki masz ten wynik bety?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta nie wskazuje. Na ciąże.. Trudno pozbieram się przecież wiedzialam, jakos zasialam glupia nadzieję.. Pisze i płacze, ze smutku pierwy rza przy testownaii tak mi sie robi. Glupia jestem.

• Motylek85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ze tak nie zroUmiale. Beta ponizej 0,1 prog 12. Dzin cyklu 8 albo 9dpo

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek głowa do góry! Po pierwsze jeszcze jest wcześnie, po drugie możesz się napić ;) powtórz test po świętach :) nadzieja jest cały czas :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • staraniowa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek,
    betę robimy najwcześniej 10-11 dpo i to przy stwierdzonej owulacji na monitoringu. Jeśli wtedy nie przekroczy 5 to nie ma raczej o czym myśleć niestety... Ja bym na Twoim miejscu dała na wstrzymanie. Bez emocji - wiem, łatwo tak mówić... Ale obiektywnie patrząc to równie dobrze fasolinka może jeszcze się zagnieżdżać! Także nie ma opcji by beta wyszła :)

Naprawdę, poczekaj, zrób 11 dpo betę i wtedy będziesz mieć 100% pewności. Co nie znaczy, że nie możesz już włączyć luteiny lub dupka. Ja bym tak zrobiła. Będziesz spokojniejsza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 15:02

Motylek85 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
    03.2016 - ciąża pozamaciczna
    07.2017 - ciąża biochemiczna
    01.2019 - poronienie w 9 tc...
    Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    Przepraszam ze tak nie zroUmiale. Beta ponizej 0,1 prog 12. Dzin cyklu 8 albo 9dpo
    Prog ovulacyjny. Ciąży nie ma więc pij spokojnie. A jeśli za 2 dni się ciąża pojawi to i tak jej nie zaszkodzisz na tym etapie ;)

Rucola lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DIekuje dziewczyny.. Nie wiem co mnie naszło.. Ten cien cienia cieniow. Nienawidzę bet nie robie tego i po co.. Zmiezdzylo mnie totalnie. I z kad ja wezme dupka teraz? I czy jeat sens jak tam raczej nic nie ma? Kurwa głupia hipokrytka jestem te bety tylko w glowach mieszqja:(

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: