GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja odpuszczam. Nie mam juz sily walczyc. Niszcza mnie te starania psychicznie i fizycznie ;( Mialam nadzieje ze do konca roku zajdę ale widać nie jest mi pisane urodzic rodzenstwo synkowi. Dopadla mnie taka niemoc że siedze od rana i placze i nie chce swiat ani na nic nie mam ochoty ;( Pozbieram sie tylko dla synka, bo to jego pierwsze święta kiedy rozumie ze przyjdzie Mikołaj i będzie cieszyl sie z prezentów
Zycze Wam spokojnych i radosnych swiat i spełnienia marzeń :* -
Nenusia przykro mi:( mysss nie zalamuj się! Ja mialam wczoraj taka kryze i nie wiem z kad mi sie wzięło. Chuba przez tego proga. A moze swieta, ze cuda.. Nie wiem..
Ale musimy walczyć.. Nadzieja umiera ostatnia.. NieCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Adoczytalam tez ze prog 12 to na granicy normy ale jednak dla 1 mc. Ok. Jezu co mi sie porobilo z tym lbem moim glupim!
Zamiast do wigili sie szykowac ja szukam po forach... Dlatego jestem przeciwnikiem badan bet proga itp. Sama dalam sie zlapac w te sidlaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 11:51
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Wesołych Świąt kochane!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c86ad9ad84ab.jpgSarna84, MamaStasia, ANkaG, Karolina90, Yoselyn82, Flowwer, MamaFabianka, Czrna 81, blue00, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, spróbujcie sie wyciszyć i uspokoić bo zepsujecie sobie święta. Ja do rodziców nie wzięłam żadnych testów, termometra, próbuje sie nieco odciąć chociaż na kilka dni. A po nowym roku walka! (Podkład muzyczny z Rocky, kiedy wbiega po schodach ) Damy kurde radę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 12:40
KateHawke, Sarna84, Motylek85, staraniowa, Rucola, Flowwer, Czrna 81, Bunia86, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Kochane, życzę każdej z Was samych wspaniałości w te święta, bożonarodzeniowych cudów, wspaniałego czasu spędzonego z najbliższymi, radości, świątecznej magii, refleksji, błogiego odpoczynku, pozytywnych wzruszeń.
Testującym życzę magicznych dwóch kresek, rozczarowanym wiary, siły i nadziei, zafasolkowanym pięknego oczekiwania w zdrowiu, nudzie i spokoju.
Miałam w życiu 2 razy to szczęście zobaczyc w wigilię 2 kreski, pierwszy raz w 2013, kolejny- rok temu, dziś z myślę o moim Aniołku...
KateHawke, Motylek85, Flowwer, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Gdybym juz pozniej nie zajrzała bo roznie moze byc to chcialam Wam zlozyc najlepsze zyczenia. Wszystkie wiecie czego Wam zycze, sle wiem, ze przeda sie rez wytrwalosc, odwaga i sila. Wierze, ze wszystkie doczekamy sie potomkow, a poki co odpocznijcie przez Swieta i nacieszcie sie swoimi bliskimi.Wesolych Swiat
KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Taka anegdotka odnosnue hcg w moczu .. w moczu pojawia sie pozniej niz we krwi... znalazlam to na jakiejs niemieckiej stronie..
Legenda:
ES - owulacja
Wert - wartosc
Normal bereich- przedzialo ile zazwyczaj moze byc.
Es + liczba (np.11) - ile dni po owu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27f290d779ab.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 13:27
KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Caroll a jakies tłumaczenia? Wystarczy jednej linijki
OkndoczytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 13:21
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Dziewczynki nie mam czasu nadrabiac, bo świąteczna gorączka u nas panuje, ale chciałabym każdej z Was życzyć wewnętrznego wyciszenia, radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, zdrówka, pogody ducha i wewnętrznej siły! Mam nadzieje ze będzie to dla Was czas refleksji i przemyśleń! I Kochane cierpliwości :-*
Rucola, KateHawke, Flowwer, Motylek85, Sarna84, summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny głowy do góry! Ja już 16dc a jeszcze nie mam tych tłustych kresek ale cóż co ma być to będzie było ale nie wiem dlaczego (pierwszy raz tak mam) nasienie wyleciało z krwią i później lekko plamiłam????! Sorki że tak szczerze ale dziwne to!
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boje sie ... strasznie mnie boli prawy jajnik i ciagnie na cale podbrzusze ..
Zapomnialam jak to bylo 5 lat temu gdy bylam w ciazy z mlodym
Oby te testy sie nie mylily... i zeby @ nie przyszla.. -
Caroll takir bóle sa normalne. Macica pracuje i dla tego tak jest. Jak by sie pogorszylo jesz na sor, tak żebyś sobie potem czegos nie zarzucalaCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Motylek85 wrote:Caroll takir bóle sa normalne. Macica pracuje i dla tego tak jest. Jak by sie pogorszylo jesz na sor, tak żebyś sobie potem czegos nie zarzucala
Jestem za granica u tesciow.. no aöe jak cos bedzie to pojade... -
Kochane moje!
Wszystkim staraczkom (więc i sobie ) życzę aby udało się spełnić to największe marzenie, żebyśmy w końcu zobaczyły te upragnione dwie kreseczki!
Wszystkim naszym Kochanym Fasolkowym mamusiom życzę, by Wasze ciąże przebiegały wzorowo do samego szczęśliwego finału!
Kochane cały czas Was czytam, jednak z poślizgiemAmy333, Ania1003, Yoselyn82, blue00, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny gratuluje wigilijnych dwóch kresek:)
A dla Was wszystkich Kochane moje zyczenia spełnienia marzeń- tych najwazniejszych o ktore tak dzielnie tu kazdego dnia walczymy.
Sciskam Was mocno, świętujcie i choć przez te 2 dni nie myślcie o objawach i temperaturze;-)
:***Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Niech ten Mały co się ma urodzić da Wam siłę!
Siłę do ciazowego schizowania!
Siłę do wstawania w nocy!
Siłę do podnoszenia się po upadku i siłę do walki!Malgonia, Czrna 81, nowa na dzielni, Flowwer, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Rucola, Motylek85, Bajkaaa, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość