Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • myssss Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja odpuszczam. Nie mam juz sily walczyc. Niszcza mnie te starania psychicznie i fizycznie ;( Mialam nadzieje ze do konca roku zajdę ale widać nie jest mi pisane urodzic rodzenstwo synkowi. Dopadla mnie taka niemoc że siedze od rana i placze i nie chce swiat ani na nic nie mam ochoty ;( Pozbieram sie tylko dla synka, bo to jego pierwsze święta kiedy rozumie ze przyjdzie Mikołaj i będzie cieszyl sie z prezentów :)

Zycze Wam spokojnych i radosnych swiat i spełnienia marzeń :*

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia przykro mi:( mysss nie zalamuj się! Ja mialam wczoraj taka kryze i nie wiem z kad mi sie wzięło. Chuba przez tego proga. A moze swieta, ze cuda.. Nie wiem..
    Ale musimy walczyć.. Nadzieja umiera ostatnia.. Nie

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Ankin Debiutantka

Wysłany: 24 grudnia 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie dziewczyny życzę Wam radosnych świąt.

KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość

• Motylek85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adoczytalam tez ze prog 12 to na granicy normy ale jednak dla 1 mc. Ok. Jezu co mi sie porobilo z tym lbem moim glupim!
    Zamiast do wigili sie szykowac ja szukam po forach... Dlatego jestem przeciwnikiem badan bet proga itp. Sama dalam sie zlapac w te sidla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 11:51

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt kochane!
    <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c86ad9ad84ab.jpg

Sarna84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karolina90, Yoselyn82, Flowwer, MamaFabianka, Czrna 81, nick nieaktualny, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spróbujcie sie wyciszyć i uspokoić bo zepsujecie sobie święta. Ja do rodziców nie wzięłam żadnych testów, termometra, próbuje sie nieco odciąć chociaż na kilka dni. A po nowym roku walka! (Podkład muzyczny z Rocky, kiedy wbiega po schodach ;)) Damy kurde radę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 12:40

KateHawke, Sarna84, Motylek85, staraniowa, Rucola, Flowwer, Czrna 81, Bunia86, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, życzę każdej z Was samych wspaniałości w te święta,  bożonarodzeniowych cudów,  wspaniałego czasu spędzonego z najbliższymi, radości,  świątecznej magii, refleksji, błogiego odpoczynku, pozytywnych wzruszeń.

Testującym życzę magicznych dwóch kresek, rozczarowanym wiary, siły i nadziei, zafasolkowanym pięknego oczekiwania w zdrowiu, nudzie i spokoju.

Miałam w życiu 2 razy to szczęście zobaczyc w wigilię 2 kreski, pierwszy raz w 2013, kolejny- rok temu, dziś z myślę o moim Aniołku...

KateHawke, Motylek85, Flowwer, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym juz pozniej nie zajrzała bo roznie moze byc to chcialam Wam zlozyc najlepsze zyczenia. Wszystkie wiecie czego Wam zycze, sle wiem, ze przeda sie rez wytrwalosc, odwaga i sila. Wierze, ze wszystkie doczekamy sie potomkow, a poki co odpocznijcie przez Swieta i nacieszcie sie swoimi bliskimi.Wesolych Swiat

KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • carolla90 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka anegdotka odnosnue hcg w moczu .. w moczu pojawia sie pozniej niz we krwi... znalazlam to na jakiejs niemieckiej stronie..
    Legenda:
    ES - owulacja
    Wert - wartosc
    Normal bereich- przedzialo ile zazwyczaj moze byc.
    Es + liczba (np.11) - ile dni po owu.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27f290d779ab.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 13:27

KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość

Euthyrox 75mg
    nast. wizyta 29.03 godz 17.00
    w57vflw1ef7luw9o.png
    Synek Antoś 07.04.2013
    atdcwn15rm48xhpi.png
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroll a jakies tłumaczenia? Wystarczy jednej linijki
    Okndoczytalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 13:21

• carolla90 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    Caroll a jakies tłumaczenia? Wystarczy jednej linijki
    Okndoczytalam

Jest tez tabelka z beta we krwi .. mnie bardziej interesowalo w moczu wiec wrzucilam :)

Euthyrox 75mg
    w57vflw1ef7luw9o.png
    Synek Antoś 07.04.2013
    atdcwn15rm48xhpi.png
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie mam czasu nadrabiac, bo świąteczna gorączka u nas panuje, ale chciałabym każdej z Was życzyć wewnętrznego wyciszenia, radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, zdrówka, pogody ducha i wewnętrznej siły! Mam nadzieje ze będzie to dla Was czas refleksji i przemyśleń! I Kochane cierpliwości :-*
    <3 <3

Rucola, KateHawke, Flowwer, Motylek85, Sarna84, summer86, Lunaris lubią tę wiadomość

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głowy do góry! Ja już 16dc a jeszcze nie mam tych tłustych kresek ale cóż co ma być to będzie <3 było ale nie wiem dlaczego (pierwszy raz tak mam) nasienie wyleciało z krwią i później lekko plamiłam????! Sorki że tak szczerze ale dziwne to!

nowa na dzielni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świąt! Zdrowia, szczęścia, miłości i spełnienia wszystkich marzeń. Przede wszystkim żeby każda z nas za rok miała przy sobie ten największy skarb ❤️

Rucola, madwitka, Flowwer lubią tę wiadomość

• carolla90 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje sie ... strasznie mnie boli prawy jajnik i ciagnie na cale podbrzusze .. :(
    Zapomnialam jak to bylo 5 lat temu gdy bylam w ciazy z mlodym :(
    Oby te testy sie nie mylily... i zeby @ nie przyszla..

Euthyrox 75mg
    w57vflw1ef7luw9o.png
    Synek Antoś 07.04.2013
    atdcwn15rm48xhpi.png
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroll takir bóle sa normalne. Macica pracuje i dla tego tak jest. Jak by sie pogorszylo jesz na sor, tak żebyś sobie potem czegos nie zarzucala

• carolla90 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    Caroll takir bóle sa normalne. Macica pracuje i dla tego tak jest. Jak by sie pogorszylo jesz na sor, tak żebyś sobie potem czegos nie zarzucala

Jestem za granica u tesciow.. no aöe jak cos bedzie to pojade...

Euthyrox 75mg
    w57vflw1ef7luw9o.png
    Synek Antoś 07.04.2013
    atdcwn15rm48xhpi.png
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje!
    Wszystkim staraczkom (więc i sobie :-P ) życzę aby udało się spełnić to największe marzenie, żebyśmy w końcu zobaczyły te upragnione dwie kreseczki!
    Wszystkim naszym Kochanym Fasolkowym mamusiom życzę, by Wasze ciąże przebiegały wzorowo do samego szczęśliwego finału!

Kochane cały czas Was czytam, jednak z poślizgiem :-)

Amy333, nick nieaktualny, Yoselyn82, nick nieaktualny, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje wigilijnych dwóch kresek:)

A dla Was wszystkich Kochane moje zyczenia spełnienia marzeń- tych najwazniejszych o ktore tak dzielnie tu kazdego dnia walczymy.

Sciskam Was mocno, świętujcie i choć przez te 2 dni nie myślcie o objawach i temperaturze;-)
    :***

Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ten Mały co się ma urodzić da Wam siłę!
    Siłę do ciazowego schizowania!
    Siłę do wstawania w nocy!
    Siłę do podnoszenia się po upadku i siłę do walki!

Malgonia, Czrna 81, nowa na dzielni, Flowwer, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Rucola, Motylek85, Bajkaaa, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
‹‹ ‹ 437 438 439 440 441 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ