GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie zdążyłam mężowi prezentu kupić . Muszę jakos zorganizować czas zeby skoczyć. A z robotą jestem jeszcze w lesie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 07:49
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyMotylek85 wrote:Monika a ktory dpo? Mi juz przeszlo wczorajsze jojczenie. Moze posikamy jeszcze razem ale ja juteo albo pojutrze.
Bunia dziękuję za propozycję dupka:*
Dziekuje wam za uspokojenie. Nie wiem co we mnie wstapilo! Jesteście kochane. Wszystkie razem i kazda z osobna. -
A ktory dzien cyklu?
I przepraszam za kolejne głupie pytania, wiem ze zaplodnienie trwa 6-12 dni a beta wytwarza sie przez dwa dni. Wiec mam jeszcze szanse? Potrzebuję usłyszeć to od kogos postronnego bo nie chce sama robic aobie nadziei. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 08:00
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Niestet, mam prehistoryczny telefon i nie mam jak szybko wrzucić zdjęcia.
a w świeta jestem bez internetu.Bajkaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Justynka wierzymy na slowo! Bardzo się cieszę!
JustynaG lubi tę wiadomość
JustynaG wrote:Niestet, mam prehistoryczny telefon i nie mam jak szybko wrzucić zdjęcia.
a w świeta jestem bez internetu.JustynaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Motylek85 wrote:A ktory dzien cyklu?
I przepraszam za kolejne głupie pytania, wiem ze zaplodnienie trwa 6-10 dni a beta wytwarza sie przez dwa dni. Wiec mam jeszcze szanse? Potrzebuję usłyszeć to od kogos postronnego bo nie chce sama robic aobie nadziei.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola dziękuję :* ale ja naprawdę myslalm ze nabralam dystansu. U mnie prawie 3 lata starań. Myslalm, że takie emocje sa poza mną, a tu nagle takie cos! Chyba bylam bardziej zla na siebie, ze mnie to zdenerwowalo... I sikance nie odbieraja mi nadziei, a ta beta z tym progiem jakos mnie pogrążyła..Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
Bajkaaa, Flowwer, Lunaris, KateHawke, Jedna_z_Wielu, ANkaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Motylek85 wrote:Rucola dziękuję :* ale ja naprawdę myslalm ze nabralam dystansu. U mnie prawie 3 lata starań. Myslalm, że takie emocje sa poza mną, a tu nagle takie cos! Chyba bylam bardziej zla na siebie, ze mnie to zdenerwowalo... I sikance nie odbieraja mi nadziei, a ta beta z tym progiem jakos mnie pogrążyła..#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
carolla90 wrote:Monika ... tez sie zastanawiam czy siknac :p boje sie ze nie pokaze jeszcze.. moze jutro .. nie wiem
blue00 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMotylek85 wrote:A ktory dzien cyklu?
I przepraszam za kolejne głupie pytania, wiem ze zaplodnienie trwa 6-12 dni a beta wytwarza sie przez dwa dni. Wiec mam jeszcze szanse? Potrzebuję usłyszeć to od kogos postronnego bo nie chce sama robic aobie nadziei. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 08:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobilam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33ef5193ca0b.jpg
Nie wiem czemu wychodza rozmazane ..
Mam pomysl zeby opakowac i mu dac w ukryciu krecac videoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 08:42
blue00, Bocianiątko, Motylek85, Barbarka1984, Flowwer, Bunia86, aiwlys, Lunaris, Selina, KateHawke, pawojoszka, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Amy333, Kargo31, Morusek, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika nie do 12 zagniezdzenie 2 dni naa wytrzowrzenie bet. Wiec nie prawda masz 3 dni..
Rucola a jakiego proga mialas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 08:50
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat