GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
...o rany... widzę, że nie mam się co przejmować mamunią , niestety nie tylko u mnie jakieś dziwne akcje. Znaczy jesteśmy normalna rodziną
Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka, to dlaczego to tak przed Wami ukrywali? Szczególnie, że ciąże Wam się trochę pokrywały w czasie i moglibyście się wspierać i wymieniać doświadczeniami.
Summer - nie mam pojęcia.. oni ogólnie mieszkają jakieś 300km od nas, więc kontakt nie jest za częsty. Ale byli u nas w sierpniu, w międzyczasie i były rozmowy przez telefon, sms-y. Mąż się chwalił Luśką a oni nic. Nawet teraz wprost nie powiedzieli, tylko w życzeniach napomknęli coś w stylu "od Kaczorków trzech i pół". Mąż do rodziców dzwonił się dowiedzieć o co chodzi. -
Faktycznie z rodziną to najlepiej na zdjeciu, ale tylko wtedy jak da sie siebie z niego odciąć.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
A ja wam powiem że dopiero jak u teściów powiedzieliśmy o ciąży (wiem że wcześnie ale przynajmniej mnie nie będą denerwować bo nie można ) to dowiedziałam się o dwóch innych ciążach w rodzinie, no ale akurat tu ich rozumiem bo nie chcieli by mi było przykro
-
Żebyśmy my byli takimi rodzicami do których nasze dzieci będą przyjeżdżać z chęcią
U mnie biel buu, jakoś ten 11 dpo to dla mnie już podsumowanie cyklu, wiec cykl na minus niestety. Szkoda2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa na dzielni, a moze poczekaczkasz jeszcze z oststnim werdyktem tak z 3 dni? Dotrzymaj mi towarzystwa w sikaniu do piątku co ty na to.. I widac ze mamy cykle w podobnych terminach to będziemy sie wspierac. A 11dpo jeszcze nic nie przesadza.
No chyba, ze juz doszlas do wniosku, ze jestem niezrówazona psychicznie:)
Ps. Gdzie ja wczoraj mozg zgubilam;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 10:04
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
A i tak sie zastanawiam ja nie mam kopletnie objawow ani @abi ciazy. Wiec moze objaw @ na mozg mi padl;0Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nowa na dzielni wrote:Żebyśmy my byli takimi rodzicami do których nasze dzieci będą przyjeżdżać z chęcią
U mnie biel buu, jakoś ten 11 dpo to dla mnie już podsumowanie cyklu, wiec cykl na minus niestety. Szkoda
2018 przed nami! dam radęMotylek85, nowa na dzielni, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
KateKum ja w miarę normalnie idę spać nawet nie pije zbyt wiele raczej symbolicznie. Odstawilam bromergon jakoś tydzień temu to może dlatego. Ale brzuch jakoś tak dziwnie daje znaji jakby na @ by się sykowal.... No nic zobaczymy, dzisiaj 21dc. W tamtym miesiącu miałam nitki krwi w słuzie i nic nie było także mam to w pamięciStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dziewczyny brak entuzjazmu na wiadomość o ciąży to jeszcze nic mój M jak powiedział swojej mamie o dziecku to miał ciężka awanturę że co my robimy czy nie wiemy jak się zabezpieczać że nam może prezerwatyw nakupic jak chcemy a nigdy jej o nic nie prosiliśmy nie zostaje z dziećmi nigdy nie utrzymuje nas nawet nie pomaga sami dajemy sobie radę więc co jej do tego że chcemy mieć dzieci
-
nick nieaktualny
-
Motylek85 wrote:Nowa na dzielni, a moze poczekaczkasz jeszcze z oststnim werdyktem tak z 3 dni? Dotrzymaj mi towarzystwa w sikaniu do piątku co ty na to.. I widac ze mamy cykle w podobnych terminach to będziemy sie wspierac. A 11dpo jeszcze nic nie przesadza.
No chyba, ze juz doszlas do wniosku, ze jestem niezrówazona psychicznie:)
Ps. Gdzie ja wczoraj mozg zgubilam;p
No wiadomo ze jeszcze jakaś mała nadzieja się tli, ale mała . Oczywiście, ze jesteś trochę niezrownowazona psychicznie , która z nas nie bywa podczas tych cholernych, długich starań . Niezrównoważenie psychiczne od czasu do czasu jest świętym prawem staraczek .
Lubaris - 2018 nasz! Ba, pierwsza połowa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 10:38
Lunaris, Czrna 81, Motylek85, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Problemik Aga miała identycznie jak Ty
Ja jestem dobrej myśli!!! I już możesz betę zrobić
Do których zawitała @ tulę ale nie poddawać się, mdłości które dopadły mnie od wczoraj są warte.
Lunaris, problemik, Czrna 81, Koteczka82 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo na pewno są wasze matki? Nie wyobrażam sobie takiej reakcji. Pytałam się kiedyś mojej mamy co by było gdybym np w wieku 16 lat była w ciąży to powiedziała żeby się cieszyła bo dziecko to największy skarb a ona chciałaby być młoda babcia. Jeśli w końcu mi się uda to będzie chyba najbardziej sfisiowana babcia..razem z moja teściowa:D
Flowwer lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96ba4a534876.jpg
Odwazylam się i siknęłam
Po dzisiejszym porannym spadku formy, tescik poprawil nastroj. Jeszcze tylko dwie bety w tym tygodniu i troche odetchne. Stres z zachodzeniem stes ogronny a z utrzymaniem tej kreseczki nid mniekszy.. ale zycze Wam wszystkim jak najszybciej takich stresow. Potrzymajcie kciuki za mojego kropecza. Obiecuje w zamian ze jak tylko sie zadomowi oddam worek wiruskowblue00, Bocianiątko, Kargo31, problemik, Flowwer, Lunaris, Czrna 81, KateHawke, aiwlys, nowa na dzielni, ANkaG, Jedna_z_Wielu, Amy333, carolla90, Bunia86, justyna14, Karma88, Agniechaaaa, JustynaG, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Gosiu, moja imienniczko obym i ja za 2 dni taki piekny test zobaczyla ❤
Malgonia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Malgonia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96ba4a534876.jpg
Odwazylam się i siknęłam
Po dzisiejszym porannym spadku formy, tescik poprawil nastroj. Jeszcze tylko dwie bety w tym tygodniu i troche odetchne. Stres z zachodzeniem stes ogronny a z utrzymaniem tej kreseczki nid mniekszy.. ale zycze Wam wszystkim jak najszybciej takich stresow. Potrzymajcie kciuki za mojego kropecza. Obiecuje w zamian ze jak tylko sie zadomowi oddam worek wiruskow
Piękna krecha
Ja jutro idę już prawdopodobnie na ostatnią betę (na razie lekarz nie zlecił więcej) i liczymy na serduszko w ciągu najbliższego 1,5 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 11:36
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020