GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Yoselyn! Jaki piękny amigo
dzieki tobie :*summer86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyPtysia wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was brała coś takiego: https://www.aptekagemini.pl/jarrow-methyl-b12-methyl-folat-x-100-past.html Przy tych mutacjach? Tu jest wszystko metylowane i mogliby pomoc zbić homocysteine, ale ta ilość b12 mnie przeraża:p
Agniechaaa gratuluję synka no i ktosia oczywiscie! cieszę się, że badania i usg są dobre
Problemik bardzo mi przykro. Mimo wszystko mam nadzieję, że Wasze marzenie wcale nie jest skreślone. Znam lekarza (z jednej z klinik, bardzo dobry), który mawia: Paaani, niemożliwe, to jest jak kobieta macicy nie ma! Także moja droga, mogę się domyślać jakie masz teraz myślenie i nastawienie, ale czas wszystko pokaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 20:43
Agniechaaaa, problemik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Problemik bardzo mi przykro, widze, ze dluga walka za Toba o malenstwo. Szacun. Nie poddawaj sie, moze to ostatnia prista do celu. Czy aby na pewno beta nie za wczesnie zrobiona?
Floo ty ile po transferze mialas pozytywna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 21:36
-
nick nieaktualny
-
carolla90 wrote:Dziewczyny ... brzuch mnie przestal bolec boje sie ze cos z fasolka nie tak cycki bola od czasu do czasu.. jedynie to mi niedobrze po jedzeniu
U mnie praktycznie nic a beta 472.
carolla90 lubi tę wiadomość
-
Sanka wrote:Ale mnie nosi żeby jutro zatestować... weźcie mnie sprowadźcie na ziemie że to za wcześnie. Jutro 10 lub 11 dpo a w domu mam Pinka superczułego który tak kusi
Motylek85, Malwas lubią tę wiadomość
-
carolla90 wrote:Wczoraj mnie mega ciagnelo.. i spalam 3h po poludniu!
Pewne objawy "sami wytwarzamy" na siłę
Carolla, nie martw się. Wszystko będzie dobrze. Idź na betę, będziesz spokojniejsza.
-
Sanka wrote:Ale mnie nosi żeby jutro zatestować... weźcie mnie sprowadźcie na ziemie że to za wcześnie. Jutro 10 lub 11 dpo a w domu mam Pinka superczułego który tak kusi
Sanka lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:daj spokój, ja dzisiaj kupiłam 3 testy i zaczynam od 9dpo trzeba wiedzieć przed sylwkiem
Leżę w łóżku i oglądam homeland i pije moja niezastąpiona herbatę na lepsze trawienie he he. Po świętach czuje ze mój brzuch jest zmasakrowany ilością jedzenia i jego o różnorodnością!Malwas, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
StaraczkaNika piękna puenta!!! Trafiłaś w samo sedno!!!
Karolina nie będzie potrzebne badanie bo zaciazysz w tym cyklu!Karolina90 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnySanka wrote:Ale mnie nosi żeby jutro zatestować... weźcie mnie sprowadźcie na ziemie że to za wcześnie. Jutro 10 lub 11 dpo a w domu mam Pinka superczułego który tak kusi
Malwas, Sanka lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Też się zapisuje na testowanie w sylwestra i zamierzam wysoka dwie tłuste kreski w 12 dpo! O ile temperatura wróci na normalne tory.
Leżę w łóżku i oglądam homeland i pije moja niezastąpiona herbatę na lepsze trawienie he he. Po świętach czuje ze mój brzuch jest zmasakrowany ilością jedzenia i jego o różnorodnością!Izape_91 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
A mi sie skończyły testy.. Ale czekam na @ i od przyszłego miesiąca znów. Tez pewnie od 8dpo;)
Ale mam owulaka, wiec znajac mnie sikne na niego;pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 22:59
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat