Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Lena21 Autorytet
    Postów: 2198 6389

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

    Problemik życie jest okrutne :( tak bardzo mi przykro... mam nadzieje, że jeszcze cis się w Waszym życiu odmieni <3


    My dziś o 11:40 prenatalne, będę wdzięczna za kciuki <3

    Miłego dnia i szczęśliwych bet :)

    gilmoregirl, Karolina90, aiwlys, KateHawke, problemik, Bocianiątko, Motylek85, Amy333, Kaczorka, Czrna 81, JustynaG, Koteczka82 lubią tę wiadomość

  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 2631 2474

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 kciuki zaciśnięte! :)

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI (Klinika Gameta)
    18.09.2020- punkcja (15 kummulusow, 6 zaplodnionych)
    23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
    Mamy 4 ❄️
    7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
    9 dpt - beta 218
    12dpt - beta 1104
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Avi to brzmi jak ciąża :) trzymam kciuki i czekam na wiadomości o becie :*

    Izape a Ty kiedy testujesz?
    A sikne na sylwestra bo to będzie już 12-13dpo. Ten cykl jakiś inny poza tym postanowiłam że jest szczęśliwy

    Luna1993, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały rok łapałam wirusy to może w końcu mi się poszczesci!!

    Lena 21 trzymam kciuki!!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 09:20

    Karolina90 lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    A sikne na sylwestra bo to będzie już 12-13dpo. Ten cykl jakiś inny poza tym postanowiłam że jest szczęśliwy
    U mnie też w sylwestra będzie jakoś 11 dpo, więc testujemy razem :) A skoro postanowiłeś, że to ten szczęśliwy to tak będzie! <3 widziałam, że temperatura u Ciebie wraca do góry więc się dobrze zapowiada :)
    Ja wstałam z łóżka i brzuch mnie boli jak na @, mam tak od dobrych paru dni i się boję, że nawiedzi mnie mega szybko :(

  • gabi90 Ekspertka
    Postów: 156 186

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę w to uwierzyć! Tydzień temu beta była ujemna :)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6739708c8cff.jpg

    Paulina.G, agnieszka00, Motylek85, MamaFabianka, Flowwer, carolla90, blue00, Luna1993, Malwas, nowa na dzielni, staraniowa, Barbarka1984, Morusek, Amy333, StaraczkaNika, KateKum, problemik, Kaczorka, olik321, Bunia86, Lunaris, ANkaG, gilmoregirl, Czrna 81, justyna14, Jedna_z_Wielu, Karma88, Bajkaaa, 91Ewela09, JustynaG, KateHawke, E_w_c_i_a, Kargo31, Lena21, Izolda90, Koteczka82 lubią tę wiadomość

    0d1y43r8v9izoka3.png
    3 cs - udany <3
    Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
    CLO + Ovitrelle
    AMH - 9,13 ng/ml
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3033 3830

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje gabi90!!! :)

    Mnie niestety zalało, cykl nr 16 start!

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • gabi90 Ekspertka
    Postów: 156 186

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Gratulacje gabi90!!! :)

    Mnie niestety zalało, cykl nr 16 start!

    Trzymam mocno kciuki! Dla mnie to szok, ale każdemu życzę takiej radości z widoku II kreseczek :)

    0d1y43r8v9izoka3.png
    3 cs - udany <3
    Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
    CLO + Ovitrelle
    AMH - 9,13 ng/ml
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi90 wrote:
    Nie mogę w to uwierzyć! Tydzień temu beta była ujemna :)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6739708c8cff.jpg
    GRATULACJE!!
    Moje wyniki Bety dopiero po 17...

    gabi90 lubi tę wiadomość

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6744

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, kciuki za piękne foteczki do albumu rodzinnego! :)
    Frelcios, jajeczka będą dorodne! Dwóch Ci życzę! :D później ovitrelle i sylwestrowe seksy! <3 hihi :D
    U mnie choroba przeżywa drugą młodość więc zapisałam się na jutro do lekarza... A ponieważ dziś już 3 dpo to chyba muszę mu jutro powiedzieć i poprosić o leki które nie zaszkodzą?

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • agnieszka00 Przyjaciółka
    Postów: 102 21

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi90 wrote:
    Nie mogę w to uwierzyć! Tydzień temu beta była ujemna :)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6739708c8cff.jpg
    gratulacje!:*:) który dzień po owulacji?;)

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa na dzielni powodzenia oby okazał się szczęśliwy!
    Gabi to masz niespodziankę! Który to dpo? Leć na betę :)
    Luna1993 przepedz @!

    nowa na dzielni lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Motylek85 Autorytet
    Postów: 530 224

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi gratulacje!
    Avi kciuki za bete.
    Izope to na pewno ost cykl:)
    Nowa jutro ja dołączę i będziemy leb w leb szły. I nowy rok dla nas będzie wspanialy!!

    Hope jak dzisiejszy sikaniec? Mi się juz skończyły czekam na @

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 09:52

    gabi90, Izape_91 lubią tę wiadomość

    Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Trzymam kciuki mocno za bety i wizyty lekarskie ❤

    Ja o 16.30 mam podgląd jajec i obyyy ovitrelle dziś albo w sobotę!

    Bocianiątko, Flowwer, Karolina90, olik321 lubią tę wiadomość

  • pawojoszka Autorytet
    Postów: 3989 3775

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi90 gratulacje

    gabi90 lubi tę wiadomość

    cf409fc7e7.png
  • gabi90 Ekspertka
    Postów: 156 186

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnieszka00 wrote:
    gratulacje!:*:) który dzień po owulacji?;)
    Moim zdaniem 12 dpo, ja miałam monitorowany cykl, ale wydaje mi się, że pęcherzyk pękł 16.12, bo wtedy poczułam takie mocne ukłucie :) No i wtedy po kilku dniach beta miała prawo nie wyjść. Chyba jutro skoczę tak dla pewności, będę spokojniejsza :)

    agnieszka00 lubi tę wiadomość

    0d1y43r8v9izoka3.png
    3 cs - udany <3
    Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
    CLO + Ovitrelle
    AMH - 9,13 ng/ml
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki gratuluję te które zobaczyły dwie kreski ♡ a do których zawitała @ tule.

    Staraniowa beta będzie wyższa ;)

    P.s w domu jest miodzio aż się cieszę że do pracy wstawać nie trzeba.

    Zostawiam wiruski &&&&& łapać!!

    blue00, nowa na dzielni, Karolina90, Motylek85, staraniowa, Morusek, Bocianiątko, gabi90, ANkaG, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, pilik, KateHawke, Kargo31, Lunaris, Koteczka82 lubią tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 2631 2474

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Kobitki gratuluję te które zobaczyły dwie kreski ♡ a do których zawitała @ tule.

    Staraniowa beta będzie wyższa ;)

    P.s w domu jest miodzio aż się cieszę że do pracy wstawać nie trzeba.

    Zostawiam wiruski &&&&& łapać!!

    Ja łapię garściami :) od Ciebie to już muszą pomóc hehe :) dodatkowo styczeń to mój urodzinowy miesiąc, więc kurde no...musi zaskoczyć :D

    Czrna 81 lubi tę wiadomość

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI (Klinika Gameta)
    18.09.2020- punkcja (15 kummulusow, 6 zaplodnionych)
    23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
    Mamy 4 ❄️
    7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
    9 dpt - beta 218
    12dpt - beta 1104
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi gratulacje!
    Avvi trzymam kciuki za betę, brzmi obiecująco!
    Staraniowa, Ty chyba też jakoś ostatnio pisałaś coś o uczuciu gorąca, trzymam kciuki za dzisiejszą betę, oby to był właśnie Twój pierwszy objaw!
    U mnie też właśnie takie poczucie jakbym miała gorączkę wskazuje ciąże, dlatego troche się martwię bo teraz tego nie czuję :( dziś nie zatestowałam, nie zdążyłam bo po nocnych cyrkach z małą zaspaliśmy. Ale jutro już pewnie nie wytrzymam! ;)

    gabi90, Avvi lubią tę wiadomość

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3033 3830

    Wysłany: 28 grudnia 2017, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    Gabi gratulacje!
    Avi kciuki za bete.
    Izope to na pewno ost cykl:)
    Nowa jutro ja dołączę i będziemy leb w leb szły. I nowy rok dla nas będzie wspanialy!!

    Hope jak dzisiejszy sikaniec? Mi się juz skończyły czekam na @


    Nie dołączaj! :D

    Mam nadzieję, że połowa 2018 będzie już z solidnym brzuchem ;) (ciążowym, złośliwy losie, ciążowym! ;))

    Czrna 81 lubi tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego