X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • Agnieszka.M Nowa

Wysłany: 5 czerwca, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Ja totalnie nowa w temacie - ale 36. dzień cyklu (normalnie 30-33), 16dpo, nic na okres, a za to kłucie jajników, lekkie nudności i ogólne osłabienie. A test nadal negatywny... Co myśleć?

• Hej Tereska Debiutantka

Wysłany: 5 czerwca, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka.M wrote:
    Hejka! Ja totalnie nowa w temacie - ale 36. dzień cyklu (normalnie 30-33), 16dpo, nic na okres, a za to kłucie jajników, lekkie nudności i ogólne osłabienie. A test nadal negatywny... Co myśleć?

Jeśli miałaś potwierdzoną owulację na usg, to ja bym zrobiła betę, bo może jakiś trefny test. Jeśli beta ujemna wyjdzie, to konsultacja z lekarzem raczej wskazana

Agnieszka.M lubi tę wiadomość

• Agnieszka.M Nowa

Wysłany: 5 czerwca, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki! Jak się nic nie pojawi przez weekend to poniedziałek beta :)

Hej Tereska lubi tę wiadomość

• Hej Tereska Debiutantka

Wysłany: 5 czerwca, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka.M wrote:
    Dzięki! Jak się nic nie pojawi przez weekend to poniedziałek beta :)

Dawaj znać i trzymam kciuki za Ciebie 🤞🏼🤞🏼☺️

• Agnieszka.M Nowa

Wysłany: 5 czerwca, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo! ❤️

Hej Tereska lubi tę wiadomość

‹‹ 105 106 107 108 109
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ