X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 20 maja, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka123 wrote:
    Hej dziewczyny,

Jestem w 31dc. Dzis rano zrobiłam test. Mam od tygodnia skurcze brzucha, kłocie w lewym jajniku i bolące piersi.

Czy wy tu widzicie coś? Czy to cień?
    zapodaj.net/plik-kMnHjUihka

Jeśli od razu wyszła kreska to moim zdaniem pozytywy. Zrób jutro ran:)

mkwia
  • Adusia13562 Koleżanka

Wysłany: 21 maja, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej Dziewczynki . Słuchajcie jestem dzisiaj 9 dzień po owu . Wczoraj zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski jedna bladziutka ale jest , wydzwonilam aż koleżankę żeby sprawdziła czy nie mam omamów 🤣🤣 dzisiaj z rana powtórzyłam test dalej są dwie kreski. Dodam że od wczoraj zrobiłam już ich 4 i na każdym widać 2 kreskę. Poleciałam dzisiaj na betę ale wyniki dopiero o 20 . Do 20 to Ja chyba zwariuje . Czy jest szansa że te testy ciążowe się mylą ? Nie chce się cieszyć za wcześnie . Nie wiem jak wkleić tu zdjecie bo jestem nowa 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja, 10:50

• Yoanne Autorytet

Wysłany: 24 maja, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adusia13562 wrote:
    Heeej Dziewczynki . Słuchajcie jestem dzisiaj 9 dzień po owu . Wczoraj zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski jedna bladziutka ale jest , wydzwonilam aż koleżankę żeby sprawdziła czy nie mam omamów 🤣🤣 dzisiaj z rana powtórzyłam test dalej są dwie kreski. Dodam że od wczoraj zrobiłam już ich 4 i na każdym widać 2 kreskę. Poleciałam dzisiaj na betę ale wyniki dopiero o 20 . Do 20 to Ja chyba zwariuje . Czy jest szansa że te testy ciążowe się mylą ? Nie chce się cieszyć za wcześnie . Nie wiem jak wkleić tu zdjecie bo jestem nowa 🙈

8dpo to bardzo wcześnie na test, ale jest możliwe, że już pokaże się jakiś bladzioch 😉
    I jak wyniki bety? Mam nadzieję, że nie pozostawia wątpliwości, że coś pozytywnego się dzieje 🙂

Adusia13562 lubi tę wiadomość

34 👫 32
    04.2023 💙

02.2025 cb
    03.2025 cb
    04.2025 cb

💊: Polocard, Clexane, Folian, Pregna Start, Omega 3-6-9, wit. E i C, zioła Ojca Sroki

Mutacja PAI-1 [hetero] i MTHFR [oba hetero]❌️
    MUCH ✅️
    Antykoagulant tocznia, p-ciała p/kardiolipinowe i p/beta2 glikoproteinie ✅️
  • Adusia13562 Koleżanka

Wysłany: 24 maja, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoanne wrote:
    8dpo to bardzo wcześnie na test, ale jest możliwe, że już pokaże się jakiś bladzioch 😉
    I jak wyniki bety? Mam nadzieję, że nie pozostawia wątpliwości, że coś pozytywnego się dzieje 🙂

Pierwsza beta to 6,22mlU/ml powtórzyłam po 48 h i wynik to 32,20mlU/ml 😊

Yoanne lubi tę wiadomość

• Yoanne Autorytet

Wysłany: 24 maja, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny przyrost, niech tak pięknie rośnie następne 9 miesięcy 🙂

34 👫 32
    04.2023 💙

02.2025 cb
    03.2025 cb
    04.2025 cb

💊: Polocard, Clexane, Folian, Pregna Start, Omega 3-6-9, wit. E i C, zioła Ojca Sroki

Mutacja PAI-1 [hetero] i MTHFR [oba hetero]❌️
    MUCH ✅️
    Antykoagulant tocznia, p-ciała p/kardiolipinowe i p/beta2 glikoproteinie ✅️
  • Adusia13562 Koleżanka

Wysłany: 24 maja, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoanne wrote:
    Piękny przyrost, niech tak pięknie rośnie następne 9 miesięcy 🙂

Dziękuję bardzo ❤️❤️❤️

• Sandra18070! Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem dziś 8dpo, czy wy widzicie tutaj cień cienia drugiej kreski, czy wariuje?
    https://zapodaj.net/plik-xD5nCJVFRd

• Hej Tereska Znajoma

Wysłany: 26 maja, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Sandra18070!

Mi się wydaje, ze coś tam delikatnie widzę!
    Też dziś jestem 8dpo i widzę cień cienia u siebie na teście 🙆🏼‍♀️
    Sprawdź jeszcze za 2dni z samego rana i daj znać 🤞🏼

Sandra18070! lubi tę wiadomość

• MinnieMouse Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra18070! wrote:
    Dziewczyny jestem dziś 8dpo, czy wy widzicie tutaj cień cienia drugiej kreski, czy wariuje?
    https://zapodaj.net/plik-xD5nCJVFRd
    Moja apka do wyłapywania cieni cieni mówi, że są ⏸️😁💗
    https://zapodaj.net/plik-YPNxRGooFj
    https://zapodaj.net/plik-eU8w9xjmwt

03/2016 👦🏼
    03/2025 💔
    06/2025 💔
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 26 maja, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow nie wiedziałam że jest taka apka 🤣

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 Kacperek 🙆
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 2024 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234
    27 września jesteś już z nami 😄waga 3210 💞 poród SN.
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    event.png
    event.png
  • MinnieMouse Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.R. wrote:
    Wow nie wiedziałam że jest taka apka 🤣
    Ja odkryłam ją niedawno i byłam w szoku, że wyłapała mój cień cienia w 9dpo. 🙈

03/2016 👦🏼
    03/2025 💔
    06/2025 💔
  • Hej Tereska Znajoma

Wysłany: 26 maja, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to jest za apka? 😁

• MinnieMouse Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Tereska wrote:
    Co to jest za apka? 😁
    Pregnancy Test Checker w App Store 🤭

Hej Tereska, Alex30 lubią tę wiadomość

03/2016 👦🏼
    03/2025 💔
    06/2025 💔

Wysłany: 26 maja, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MinnieMouse wrote:
    Moja apka do wyłapywania cieni cieni mówi, że są ⏸️😁💗
    https://zapodaj.net/plik-YPNxRGooFj
    https://zapodaj.net/plik-eU8w9xjmwt
    Dałaś mi właśnie nadzieję, bo dziś już ją traciłam, czuję dziwne skurcze, jak na okres i czuję, że się zbliża… w dodatku wszędzie czytam że przy ciąży testy owulacyjne są wyraźniejsze, bo niby hormon hcg jest bardzo podobny do LH, ale mój test owu jest okropnie blady i nic nie wzrasta 🥲 czuję że to nie mój miesiąc

• MinnieMouse Koleżanka

Wysłany: 27 maja, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra18070! wrote:
    Dałaś mi właśnie nadzieję, bo dziś już ją traciłam, czuję dziwne skurcze, jak na okres i czuję, że się zbliża… w dodatku wszędzie czytam że przy ciąży testy owulacyjne są wyraźniejsze, bo niby hormon hcg jest bardzo podobny do LH, ale mój test owu jest okropnie blady i nic nie wzrasta 🥲 czuję że to nie mój miesiąc
    U mnie w żadnej ciąży testy LH nie były ciemniejsze. To nie jest żadna reguła. 🙂 Co do skurczy jak na okres, ja z mojej jedynej udanej ciąży ponad 9 lat temu, pamiętam jak dziś że miałam bóle okresowe i dlatego zwlekałam z testem - w obecnej zresztą tez je mam, ale w tym przypadku już wiem że skończy się poronieniem. Niemniej jednak, wtedy urodziłam zdrowego chłopca, więc to naprawdę nie musi oznaczać nic złego, nie nastawiaj się od razu negatywnie. Zrób HCG i progesteron z krwi, będziesz miała jasność. Trzymam kciuki. 🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja, 06:06

03/2016 👦🏼
    03/2025 💔
    06/2025 💔

Wysłany: 27 maja, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MinnieMouse wrote:
    U mnie w żadnej ciąży testy LH nie były ciemniejsze. To nie jest żadna reguła. 🙂 Co do skurczy jak na okres, ja z mojej jedynej udanej ciąży ponad 9 lat temu, pamiętam jak dziś że miałam bóle okresowe i dlatego zwlekałam z testem - w obecnej zresztą tez je mam, ale w tym przypadku już wiem że skończy się poronieniem. Niemniej jednak, wtedy urodziłam zdrowego chłopca, więc to naprawdę nie musi oznaczać nic złego, nie nastawiaj się od razu negatywnie. Zrób HCG i progesteron z krwi, będziesz miała jasność. Trzymam kciuki. 🤞
    Dziękuję! A za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki, żeby wcale nie skończyło się poronieniem, tylko zdrowym bobasem ❤️

• MinnieMouse Koleżanka

Wysłany: 27 maja, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra18070! wrote:
    Dziękuję! A za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki, żeby wcale nie skończyło się poronieniem, tylko zdrowym bobasem ❤️
    Koniecznie daj znać jak Twój wynik bety 🙂 Powtarzałaś dziś test?

03/2016 👦🏼
    03/2025 💔
    06/2025 💔

Wysłany: 27 maja, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę miała dziś kiedy zrobić bety, bo cały dzień jestem w pracy, a testu nie robiłam jeszcze, bo boję się kolejnego rozczarowania i mam jakąś blokadę

• MinnieMouse Koleżanka

Wysłany: 27 maja, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra18070! wrote:
    Nie będę miała dziś kiedy zrobić bety, bo cały dzień jestem w pracy, a testu nie robiłam jeszcze, bo boję się kolejnego rozczarowania i mam jakąś blokadę
    Rozumiem. U mnie akurat między 9dpo a 10dpo na testach była spora różnica w wybarwieniu kreski, miałam już dzięki temu pewność że jest ciąża. Może jednak warto się przełamać i zatestować. 😊

03/2016 👦🏼
    03/2025 💔
    06/2025 💔

Wysłany: 27 maja, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MinnieMouse wrote:
    Rozumiem. U mnie akurat między 9dpo a 10dpo na testach była spora różnica w wybarwieniu kreski, miałam już dzięki temu pewność że jest ciąża. Może jednak warto się przełamać i zatestować. 😊
    Zatestowalam, ale nie z porannego moczu i nic… eh poczekam chyba na @

‹‹ 105 106 107 108 109
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ