X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • Yoanne Autorytet

Wysłany: 2 maja, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    No niestety biało

Przykro mi 🙁 powodzenia w dalszych staraniach 🙂

34 👫 32
    04.2023 💙

02.2025 cb
    03.2025 cb
    04.2025 cb

💊: Polocard, Clexane, Folian, Pregna Start, Omega 3-6-9, wit. E i C, zioła Ojca Sroki

Mutacja PAI-1 [hetero] i MTHFR [oba hetero]❌️
    MUCH ✅️
    Antykoagulant tocznia, p-ciała p/kardiolipinowe i p/beta2 glikoproteinie ✅️
  • Avonid Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rainbow🌈 wrote:
    Hej ☀️
    Zacznę od tego, że moje cykle są regularne ale ten był jakiś inny…🫢 Owulacja potwierdzona testami dopiero w 20 dniu, czy po przesunięciu się owulacji przesunie się @ ? Czy jest jeszcze jakaś szansa ? 😥
    12 dzień dpo test biały…
    Czy któraś z Was miała podobnie ?

Tak jeśli przesunęła się owu to przesunie się i miesiączka :)

👧🧔🐕🐕

🧘‍♀️ endometrioza, torbiel na jajniku
    TSH 1,61 | FT4 1,22 | FT3 2,70
    Ferrytyna 79

🧔‍♂️ aglutynacja 1 stopnia, obecność granulocytów
    Posiew nasienia ⏳️

Starania od 11.2021 ❤️‍🔥
    • 05.2022 biochem
  • Avonid Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoanne wrote:
    Przykro mi 🙁 powodzenia w dalszych staraniach 🙂

Dzięki, mam nadzieję że już niedługo :)

👧🧔🐕🐕

Ferrytyna 79

Posiew nasienia ⏳️

Starania od 11.2021 ❤️‍🔥
    • 05.2022 biochem
  • Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 3 maja, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy coś widzicie bo ja pod światło taki cień cienia https://zapodaj.net/plik-XCVgBbu2Eb

• Karolaaa95 Koleżanka

Wysłany: 3 maja, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki842 wrote:
    Dziewczyny czy wy coś widzicie bo ja pod światło taki cień cienia https://zapodaj.net/plik-XCVgBbu2Eb

Szczerze mówiąc może jakiegoś kuzyna cienia cienia, ale nie wiem czy się nie sugeruję. Może sprawdz jeszcze jutro albo pojutrze?

👩🏼‍❤️‍👨🏻 ’95 & ’94
    🐱 ’19

Ona: PCOS
    💊Omega
    💊Ovarin: inizytol, kwas foliowy, Wit. D, Wit B6 i B12, chrom, selen, kwas pantotenowy
    💊Niepokalanek
    💊Wit. D
    🔜 zioła ojca Sroki
  • Olisienka Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki842 wrote:

Chyba widzę cień cienia :) Ile dni jesteś po DP? Powtórzyłabym test za 2 dni (co 48 wzrasta beta), albo poszła sprawdzić z krwi.

👩🏼‍❤️‍👨🏻 ’91 & ’90

💔 (jesień 2024)

10 DPO (22 dc) ⏸️
    2.05 - beta 115,9 (24 dc)
    5.05 - beta 403,8
    8.05 - beta 1 067,7
    9.05 - 1 wizyta USG (3,7 mm) ♥️
    13.05 - beta 7 546,1
    17.05 - beta 22 308,6 😎
    20.05 - 2 wizyta - króliczek z ❤️
    28.06 - 1,3 cm 🥹

4.06 - badania
    9.06 - 3 wizyta
    24.06 - 4 wizyta

💊 Euthyrox
    💊 Femibion 1. wczesna ciąża
    💊 Cyclogest
  • Kasia20 Koleżanka

Wysłany: 4 maja, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,już nie wiem co myśleć. W sobotę zrobiłam test facell 10dpo. Wyszło mi coś takiego.
    https://zapodaj.net/plik-ZtxvpKRKvg
    Dzisiaj miałam możliwość powtórzenia tylko na testach baby boom tez o czułości 10 i biel vizira.
    Teraz zaczynam sobie wmawiać że na facellu nic nie widać a to tylko moje urojenie. Czy któras z was tak miała że facell jednak coś wykrył a inne testy nie?

Dodam jeszcze że mąż twierdzi,że nic nie widzi na teście. W poprzednich ciążach testowałam tylko na pinkach

11.2022- drożność jajowodów
    02.2023- strata 6tc
    07.2023- ciąża bliźniacza ,strata 8tc i 15tc
    09.2024- usunięcie przegrody macicy
    02.2025- usunięcie torbieli pochwy
  • Dagmarova Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, też widzę cień...
    Jednak widziałam tu wiele przypadków, kiedy testy okazywały się fałszywe.
    A może spróbuj jeszcze jutro, możliwe że dalej będą wychodzić i ciemnieć.
    A może ciąża biochemiczna, opcji jest kilka. Na ten moment czas, lub jutro beta. W 12dpo powinna wyjść już pozytywna, jeśli jest ciąża.

Trzymam kciuki 😊

Kasia20 lubi tę wiadomość

2018 - 🦸‍♂️
    08.24r - 💔 6t+5d

2cs, 02.11 🩸
    Zobaczymy co przyniesie listopad.

9/10dpo - bardzo blada ⏸️
    11dpo - beta 3.3 i już prawie brak nadziei
    12dpo -⏸️ kreski bardziej widoczne
    13dpo 27.11 - beta 19.1 🥹 prog. 14.7
    03.12 - beta 466, prog. 11.2
    05.12 - beta 819
    12.12 - beta prawie 3tys, prog. 10.7
    12.12 - I usg - pęcherzyk + ciałko żółte (5+4)
    23.12 - (7+2) 1.13cm, z bijącym 💗🤞🤞🤞 prog. 25
    02.01 - ponad 2cm kreweci, rośnij dalej.
    31.01. Kolejna wizyta
    01.02. - prenatalne - jest dobrze 💗
    27.03 - połówkowe - zdrowy chłopiec

IO, niedoczynność, otyłość.
    Euthyrox 137, metformina 1500, clexane 0.4

preg.png
  • Kasia20 Koleżanka

Wysłany: 4 maja, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagmarova wrote:
    Hej, też widzę cień...
    Jednak widziałam tu wiele przypadków, kiedy testy okazywały się fałszywe.
    A może spróbuj jeszcze jutro, możliwe że dalej będą wychodzić i ciemnieć.
    A może ciąża biochemiczna, opcji jest kilka. Na ten moment czas, lub jutro beta. W 12dpo powinna wyjść już pozytywna, jeśli jest ciąża.

Trzymam kciuki 😊

Dziękuję za odpowiedź 🩷 jednak nie tylko ja coś widzę to bardzo pocieszające.
    Myślę o becie jutro,choć po moich doświadczeniach czuję ogromny strach..

11.2022- drożność jajowodów
    02.2023- strata 6tc
    07.2023- ciąża bliźniacza ,strata 8tc i 15tc
    09.2024- usunięcie przegrody macicy
    02.2025- usunięcie torbieli pochwy
  • Olisienka Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udzielałam się sporadycznie przez kilka miesięcy, więc pozostawię swoje objawy:

* Delikatne skurcze w dole brzucha (jak na okres),
    * Ból sutków (przy ich dotknięciu) na 2-3 dni przed wykonaniem testu (to było bardzo zaskakujące!),
    * Lekkie zawroty głowy,
    * Chyba raz lub dwa zdarzyło się, że nagle mnie zemdliło (trwało to chwilę),
    * Po pracy łapała mnie senność/zmęczenie.

3mam mocno kciuki za Wasze pozytywne testy! ♥️

Sylaada, Avonid, Ananabanana lubią tę wiadomość

👩🏼‍❤️‍👨🏻 ’91 & ’90

💔 (jesień 2024)

10 DPO (22 dc) ⏸️
    2.05 - beta 115,9 (24 dc)
    5.05 - beta 403,8
    8.05 - beta 1 067,7
    9.05 - 1 wizyta USG (3,7 mm) ♥️
    13.05 - beta 7 546,1
    17.05 - beta 22 308,6 😎
    20.05 - 2 wizyta - króliczek z ❤️
    28.06 - 1,3 cm 🥹

4.06 - badania
    9.06 - 3 wizyta
    24.06 - 4 wizyta

💊 Euthyrox
    💊 Femibion 1. wczesna ciąża
    💊 Cyclogest
  • Guma balonowa Debiutantka

Wysłany: 19 maja, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wiem, że nie wywrozycie mi z kart, ale chciałam zapytać czy któraś z was miała może podobnie i się udało. Generalnie w zeszłym roku był biochem, odpuściliśmy na troszkę, ale od jakiś 3 cykli są "starania". Cykle mam 28-29 dniowe owulacja powinna być 29 kwietnia, było przytulanie 26,28 kwiecień. Okres powinien przyjść normalnie, tylko właśnie 3 dni przed planowanym @ strasznie bolały sutki 11 maja( najdziwniejsze jest to że ból sutków trwa do dziś 19 maja. Plamienie miałam jeden dzień brunatny śluz jakby i przestało po południu 13 maj, następny dzień jakby znowu było i dwa dni to trwało i skończyło się. Piersi mnie bolą cały czas, testowałam 13 maja negatyw. Ręce opadają nie wiem czy warto powtórzyć test

Wysłany: 19 maja, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wiem, że nie wywrozycie mi z kart, ale chciałam zapytać czy któraś z was miała może podobnie i się udało. Generalnie w zeszłym roku był biochem, odpuściliśmy na troszkę, ale od jakiś 3 cykli są "starania". Cykle mam 28-29 dniowe owulacja powinna być 29 kwietnia, było przytulanie 26,28 kwiecień. Okres powinien przyjść normalnie, tylko właśnie 3 dni przed planowanym @ strasznie bolały sutki 11 maja( najdziwniejsze jest to że ból sutków trwa do dziś 19 maja. Plamienie miałam jeden dzień brunatny śluz jakby i przestało po południu 13 maj, następny dzień jakby znowu było i dwa dni to trwało i skończyło się. Piersi mnie bolą cały czas, testowałam 13 maja negatyw. Ręce opadają nie wiem czy warto powtórzyć test

• Sylaada Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guma balonowa wrote:

Może zrób po prostu betę?

♀️ 90' ♂️ 90'

Przygotowanie do 1 IUI 05.24
    Clostilbegyt 50mg
    Monitoring 9dc - 3 pęcherzyki prawy jajnik, słabe endometrium rezygnacja z 1 IUI 05.24

AMH 2,190 🆗
    Drożność jajowodów 🆗
    TSH 2,1
    FT4 1,53
    Progesteron 18,6

Cykl 26-33 dni
    💊Suplementy:
    Fertileme complex for women/men healthlabs
    Omega 3 healthlabs
    💊 Leki:
    Euthyrox N50

🎩 badania nasienia 🆗
  • Gosia98765 Znajoma

Wysłany: 19 maja, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ostatnio mam bardzo dziwne cykle, zazwyczaj były regularne co do dnia dostawałam miesiączki a 3 razy spóźniła mi się 5 dni. Staramy się o dziecko wiec nie wspomnę już jakie miałam myśli w głowie i ile testów zrobionych niestety nic z
    tego....
    11.04 dostałam miesiaczki, o tydzień wcześniej niż powinnam dostać. Po dwóch tygodniach w piątek 23.04 powinnam mieć owulacje. Tego dnia dostałam brązowego plamienia, z początku było delikatne później się rozkręciło, pojawiła się krew jasno czerwona i tak trwało to 6 dni jakby kolejna miesiaczka nie wiem, pod koniec też pojawiło się brązowe plamienie. Byłam na wizycie u ginekologa wszystko dobrze, takie krwawienie nic strasznego nie przejmować się. No okej.
    W piątek 9.05 powinnam dostać @ a tu cisza. Od paru dni strasznie boli mnie głowa aż mnie mdli, meczy zgaga, pełność w brzuchu i straaaszne zmęczenie mogłabym spać cały czas no i ból piersi. dużo śluzu białego, ostatnio wyleciała jakby duża galaretka przezroczysta. Dzisiaj 12 dzień jak @ brak, testy negatywne. Miala z was podobną sytuację?

Wysłany: 20 maja, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    Może zrób po prostu betę?
    Na razie nie mam możliwości iść, dopiero z początkiem przyszłego tygodnia. Jestem po prostu ciekawa czy ktoś miał podobnie i zakończyło się to pozytywnie

• Barborka28 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guma balonowa wrote:
    Na razie nie mam możliwości iść, dopiero z początkiem przyszłego tygodnia. Jestem po prostu ciekawa czy ktoś miał podobnie i zakończyło się to pozytywnie
    Beta zawsze prawde powie, ale jak nie masz możliwości i gdybamy to może owulacja się przesunęła, a ból piersi spowodowany był progesteronem. Mnie niestety historia się taka nie trafiła, ale trzymam kciuki żebyś pozytywnie się zaskoczyła i przyniosła dobre wiesci ✊️🍀

29lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔
    ❄️ 4.2.2. CB💔
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️

Wysłany: 20 maja, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barborka28 wrote:
    Beta zawsze prawde powie, ale jak nie masz możliwości i gdybamy to może owulacja się przesunęła, a ból piersi spowodowany był progesteronem. Mnie niestety historia się taka nie trafiła, ale trzymam kciuki żebyś pozytywnie się zaskoczyła i przyniosła dobre wiesci ✊️🍀

Nie dziękuję 🙈 za dużo już na oglądałam się cieni i tym podobnych kresek 😁 w czwartek idę do lekarza. Też przypuszczam na progesteron tylko, że to nie było plamienie po owulce, ani przed nią właśnie bo pojawiło się w terminie @ dam znać co u mnie

• Landrynka123 Nowa

Wysłany: 20 maja, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Jestem w 31dc. Dzis rano zrobiłam test. Mam od tygodnia skurcze brzucha, kłocie w lewym jajniku i bolące piersi.

Czy wy tu widzicie coś? Czy to cień?
    zapodaj.net/plik-kMnHjUihka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja, 14:53

• Avonid Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka123 wrote:
    Hej dziewczyny,

Jestem w 31dc. Dzis rano zrobiłam test. Mam od tygodnia skurcze brzucha, kłocie w lewym jajniku i bolące piersi.

Czy wy tu widzicie coś? Czy to cień?
    zapodaj.net/plik-kMnHjUihka

Powtorz jutro z rana 😊 trochę wygląda jak odbarwienie "po czasie"

👧🧔🐕🐕

Ferrytyna 79

Posiew nasienia ⏳️

Starania od 11.2021 ❤️‍🔥
    • 05.2022 biochem
  • Jaga0108 Znajoma

Wysłany: 20 maja, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, to może ja napiszę cos ku pokrzepieniu dla tych, którym testy wychodzą negatywnie. Nie chce dawac nikomu falszywej nadziei, ale po mojej sytuacji juz wiem, ze nie zawsze wszystko na wszystkich dziala tak samo... ;) Przy poprzedniej ciazy zrobiłam test facelle 9 dni po owulacji i wyszedl pozytywnie. Pomyślałam sobie "wow, one naprawdę są mega czule". Zrobiłam go bo właśnie tutaj wyczytałam, że to one wychodzą najszybciej. Tego samego dnia zrobiłam jeszcze pink i też już wybarwiła się lekko druga kreska. Niestety tamtą ciążę straciłam... Później ponowne starania przez kilka miesięcy. W ostatnim cyklu, byłam u ginekologa na monitoringu. Okazało się że owulacje miałam już w 9 dniu cyklu, wiec zadziałaliśmy z mężem. No i nauczona tym poprzednim doświadczeniem zaczęłam się testować facelle mniej więcej 9-10 dpo. No i nic... Nawet cienia cienia. Zrezygnowana zrobiłam jeszcze jeden test 13 dpo i nadal nic. W końcu zrobiłam kolejny dopiero w 16 dpo i dopiero wtedy na facelle miałam cień cienia. Oczywiście szybko kupilam kolejny i o dziwo pink robiony z późniejszego moczu wyszedl bardziej wyraźnie. Tak jak pisałam wyżej- nie chce nikomu dawać złudnej nadziei, ale jednak każdy organizm jest inny i czasami nie ma co się załamywać nawet jeśli jakiś ultra czuly test wyjdzie nam negatywnie. Czasami jest po prostu jeszcze za wcześnie. Nie bez powodu piszą, że najlepiej testować się w dniu miesiączki, ale pewnie jest tu dużo tak samo niecierpliwych dziewczyn jak ja... Oczywiście tamten cykl spisywałam już na straty, a tu taka niespodzianka.

Ananabanana lubi tę wiadomość

‹‹ 104 105 106 107 108
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ