Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mam takie pytanie w sumie podobne do xpaulinax007 - to mój pierwszy miesiąc starania się o dziecko. Jestem 11dpo według aplikacji, za 4 dni mam miesiączkę. Po owulacji aż do dzisiaj mam dziwne objawy nigdy ich nie miałam - jest mi niedobrze, mam zgagę, miałam ciągnący ból podbrzusza i ogólnie utrzymujący się ból podbrzusza i ból kręgosłupa, bolące piersi, maślano kremowy śluz czuję że coś się tam dzieje i się nakręciłam. Niestety wczoraj test domowy z krwi (ale czytałam że on ma 25mlU/ml) negatywny dzisiaj pink test bardzo czuły (10mlU/ml) negatywny.. czy jak już dzisiaj mi taki czuły test nie wyszedł, to znaczy że nie jestem? Może polecacie inny test?
29 👱♀️ 29 💁♂️
Długość cyklu: 26
Suplementacja: Pregnastart + DHA
On: Pregnastart on
▶️ 03.2025r. -
Okami wrote:Hej dziewczyny, mam takie pytanie w sumie podobne do xpaulinax007 - to mój pierwszy miesiąc starania się o dziecko. Jestem 11dpo według aplikacji, za 4 dni mam miesiączkę. Po owulacji aż do dzisiaj mam dziwne objawy nigdy ich nie miałam - jest mi niedobrze, mam zgagę, miałam ciągnący ból podbrzusza i ogólnie utrzymujący się ból podbrzusza i ból kręgosłupa, bolące piersi, maślano kremowy śluz czuję że coś się tam dzieje i się nakręciłam. Niestety wczoraj test domowy z krwi (ale czytałam że on ma 25mlU/ml) negatywny dzisiaj pink test bardzo czuły (10mlU/ml) negatywny.. czy jak już dzisiaj mi taki czuły test nie wyszedł, to znaczy że nie jestem? Może polecacie inny test?
mam długie cykle bo 34-35dni. Owulacja około 20dc
-
Ja właśnie mam krótkie cykle, 26 dni i teoretycznie już dzisiaj z tych ultraczułych powinno coś być, ja liczyłam chociaż na bladą kreskę, a tam wszystko białe
ale dlatego pytam tutaj - bo może jednak są przypadki że dopiero ktoś po spodziewanej miesiączce miał pozytywny test i wszystko było ok
Więc może ten test pink tak ma że pokazuje blady a jest się w ciąży? Gdzieś tutaj czytałam że ten pink test tak ma więc w Twoim przypadku jeśli jest coś bladego, to może dobry znak29 👱♀️ 29 💁♂️
▶️ 03.2025r. -
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj też test pink i niestety nadal biało (12dpo), a zaczynam czuć już ból okresowy - okres ma się rozpocząć we wtorek, może też jutro...
Dla mnie dziwne bardzo (ale to dopiero moje pierwsze starania w życiu o dziecko) że miałam takie objawy, których nie miałam nigdy w życiu, nie mam mocnego pms, a miałam nudności kilka dni, ból po owulacji taki dziwny, taki ciągnący, potem właśnie ból w podbrzuszu.
No nic, chyba następnym razem poczekam do miesiączki...29 👱♀️ 29 💁♂️
▶️ 03.2025r. -
Okami wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj też test pink i niestety nadal biało (12dpo), a zaczynam czuć już ból okresowy - okres ma się rozpocząć we wtorek, może też jutro...
Dla mnie dziwne bardzo (ale to dopiero moje pierwsze starania w życiu o dziecko) że miałam takie objawy, których nie miałam nigdy w życiu, nie mam mocnego pms, a miałam nudności kilka dni, ból po owulacji taki dziwny, taki ciągnący, potem właśnie ból w podbrzuszu.
No nic, chyba następnym razem poczekam do miesiączki... -
xpaulinax007 wrote:Beta z wczoraj <0,200 a dziś brzuch boli jak na okres, ale póki krwawienia nie ma wszystko jest możliwe29 👱♀️ 29 💁♂️
▶️ 03.2025r. -
Ja ostatnio miałam tak samo, brzuch boli, @ nie ma, do tego jeszcze jakieś dziwne objawy których wcześniej nie miałam. Zrobiłam betę, <0,2, @ przyszła dzień później, spóźniona, a ile sobie człowiek nadziei narobił 🙃👩🏼❤️👨🏻 ’95 & ’94
🐱 ’19
Ona: PCOS
💊Omega
💊Ovarin: inizytol, kwas foliowy, Wit. D, Wit B6 i B12, chrom, selen, kwas pantotenowy
💊Niepokalanek
💊Wit. D
🔜 zioła ojca Sroki -
U mnie niestety @ przyszła. No nic, trzeba starać się dalej, ale postanowiłam sobie, że po prostu będę czekać do @. Teraz bardzo zwiodły mnie te wszystkie objawy i że to były moje pierwsze starania, ale po prostu wiem że nie dam rady chyba tak co miesiąc doszukiwać się i czekać na tą 2 kreskę przed miesiączką29 👱♀️ 29 💁♂️
▶️ 03.2025r. -
U mnie w poprzednim cyklu piersi bolały, mdłości, wzdęcia, zmęczenie, trochę ból brzucha a @ przyszła.
Teraz bez kresek nie uwierzę -
MadCat wrote:U mnie w poprzednim cyklu piersi bolały, mdłości, wzdęcia, zmęczenie, trochę ból brzucha a @ przyszła.
Teraz bez kresek nie uwierzę
Odbiegając od tematu, widzę że suplementujesz też Pregnę z mężem jak ja, ale dodatkowo bierzesz jeszcze kwas foliowy? Wiem, że w pragnie już jest, zastanawiam się czy dodatkowo jeszcze bierzesz i czy też może powinnam29 👱♀️ 29 💁♂️
▶️ 03.2025r. -
11 dpo - owulacja potwierdzona testami owulacyjnymi.
Testuję od 9 dpo i dzisiaj pokazał się pierwszy cienia na teście 10 mlU z porannego moczu, że względu na święta poczekam 2 dni i sprawdzę czy test ciemnieje - jeżeli ściemnieje to zapisze się na betę. 🥹
Prognozowany termin miesiączki to 23.04Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 00:16
Mellisa lubi tę wiadomość
11.2020 - ⏸
07.2021 - 👶
04.2024- ⏸
07.2024 - poronienie 💔
01.2025 - rozpoczęcie monitorowania cyklu -
Alex30 wrote:11 dpo - owulacja potwierdzona testami owulacyjnymi.
Testuję od 9 dpo i dzisiaj pokazał się pierwszy cienia na teście 10 mlU z porannego moczu, że względu na święta poczekam 2 dni i sprawdzę czy test ciemnieje - jeżeli ściemnieje to zapisze się na betę. 🥹
Prognozowany termin miesiączki to 23.04
Czekamy, koniecznie daj znać! 😊😊
👩🏼❤️👨🏻 ’95 & ’94
🐱 ’19
Ona: PCOS
💊Omega
💊Ovarin: inizytol, kwas foliowy, Wit. D, Wit B6 i B12, chrom, selen, kwas pantotenowy
💊Niepokalanek
💊Wit. D
🔜 zioła ojca Sroki -
Hej!
Ja dziś chyba potrzebuję się wygadać (wypisać 🙈)
Dziś jest 10ty dzień po iui i 11 po zastrzyku otrivelle
(To już 4rta inseminacja), z którą wiązałam najwięcej nadzieji (najlepsze parametry po preparatyce).
To oczekiwanie jest najgorsze 🙄. W tym cyklu testowałałam (test pink strumieniowy) aby zobaczyć też ile czasu zajmuje aby z organizmu zszedł zastrzyk.
I rzeczywiście ta druga kreska z dnia na dzień była coraz jaśniejsza i 2 dni temu na tescie byla druga kreska mocniejsza niz dzień przed! To była taka nadzieja, że w KONCU sie udało (staramy sie od kilku lat).
I niestety dwa kolejne dni (test home test bejbi) są czyste
I jak wiem, że jest wcześnie i nic to wcale nie musi oznaczać to i tak jest mi tak cholernie smutno- zwłaszcza, że jeszcze dosłownie dziś w nocy śniło mi się, że meżowi w jego imieniny wręczam mu prezent a w nim m.in. Pozytywny test, jego imieniny są dziś….
Chce mi sie płakać, krzyczeć a z drugiej tłumacze sobie laska jest za wcześnie jeszcze! Ale rozum jedno a serce i tak swoje
-
KingaKarola wrote:Hej!
Ja dziś chyba potrzebuję się wygadać (wypisać 🙈)
Dziś jest 10ty dzień po iui i 11 po zastrzyku otrivelle
(To już 4rta inseminacja), z którą wiązałam najwięcej nadzieji (najlepsze parametry po preparatyce).
To oczekiwanie jest najgorsze 🙄. W tym cyklu testowałałam (test pink strumieniowy) aby zobaczyć też ile czasu zajmuje aby z organizmu zszedł zastrzyk.
I rzeczywiście ta druga kreska z dnia na dzień była coraz jaśniejsza i 2 dni temu na tescie byla druga kreska mocniejsza niz dzień przed! To była taka nadzieja, że w KONCU sie udało (staramy sie od kilku lat).
I niestety dwa kolejne dni (test home test bejbi) są czyste
I jak wiem, że jest wcześnie i nic to wcale nie musi oznaczać to i tak jest mi tak cholernie smutno- zwłaszcza, że jeszcze dosłownie dziś w nocy śniło mi się, że meżowi w jego imieniny wręczam mu prezent a w nim m.in. Pozytywny test, jego imieniny są dziś….
Chce mi sie płakać, krzyczeć a z drugiej tłumacze sobie laska jest za wcześnie jeszcze! Ale rozum jedno a serce i tak swoje
A testujesz cały czas tymi samymi testami? -
Hej czy można się was koleżanki zapytac dziś jestem 8dpo nie robiłam żadnych testów jedynie co byłam wczoraj na badaniach progesteron 35.6 mg/ml estradiol 277 jak myślicie wiem że to wróżenie z fusów czy z tego cyklu cos będzie ale nie miałam nigdy aż tak wysokiego progesteronu dwa dni (5,6) pzyjęłam tylko progesteron bessins 200mg doustnie badanie robione 18h po ostatniej dawce