Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mam takie pytanie w sumie podobne do xpaulinax007 - to mój pierwszy miesiąc starania się o dziecko. Jestem 11dpo według aplikacji, za 4 dni mam miesiączkę. Po owulacji aż do dzisiaj mam dziwne objawy nigdy ich nie miałam - jest mi niedobrze, mam zgagę, miałam ciągnący ból podbrzusza i ogólnie utrzymujący się ból podbrzusza i ból kręgosłupa, bolące piersi, maślano kremowy śluz czuję że coś się tam dzieje i się nakręciłam. Niestety wczoraj test domowy z krwi (ale czytałam że on ma 25mlU/ml) negatywny dzisiaj pink test bardzo czuły (10mlU/ml) negatywny.. czy jak już dzisiaj mi taki czuły test nie wyszedł, to znaczy że nie jestem? Może polecacie inny test?
-
Okami wrote:Hej dziewczyny, mam takie pytanie w sumie podobne do xpaulinax007 - to mój pierwszy miesiąc starania się o dziecko. Jestem 11dpo według aplikacji, za 4 dni mam miesiączkę. Po owulacji aż do dzisiaj mam dziwne objawy nigdy ich nie miałam - jest mi niedobrze, mam zgagę, miałam ciągnący ból podbrzusza i ogólnie utrzymujący się ból podbrzusza i ból kręgosłupa, bolące piersi, maślano kremowy śluz czuję że coś się tam dzieje i się nakręciłam. Niestety wczoraj test domowy z krwi (ale czytałam że on ma 25mlU/ml) negatywny dzisiaj pink test bardzo czuły (10mlU/ml) negatywny.. czy jak już dzisiaj mi taki czuły test nie wyszedł, to znaczy że nie jestem? Może polecacie inny test?
mam długie cykle bo 34-35dni. Owulacja około 20dc
-
Ja właśnie mam krótkie cykle, 26 dni i teoretycznie już dzisiaj z tych ultraczułych powinno coś być, ja liczyłam chociaż na bladą kreskę, a tam wszystko białe
ale dlatego pytam tutaj - bo może jednak są przypadki że dopiero ktoś po spodziewanej miesiączce miał pozytywny test i wszystko było ok
Więc może ten test pink tak ma że pokazuje blady a jest się w ciąży? Gdzieś tutaj czytałam że ten pink test tak ma więc w Twoim przypadku jeśli jest coś bladego, to może dobry znak -
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj też test pink i niestety nadal biało (12dpo), a zaczynam czuć już ból okresowy - okres ma się rozpocząć we wtorek, może też jutro...
Dla mnie dziwne bardzo (ale to dopiero moje pierwsze starania w życiu o dziecko) że miałam takie objawy, których nie miałam nigdy w życiu, nie mam mocnego pms, a miałam nudności kilka dni, ból po owulacji taki dziwny, taki ciągnący, potem właśnie ból w podbrzuszu.
No nic, chyba następnym razem poczekam do miesiączki... -
Okami wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj też test pink i niestety nadal biało (12dpo), a zaczynam czuć już ból okresowy - okres ma się rozpocząć we wtorek, może też jutro...
Dla mnie dziwne bardzo (ale to dopiero moje pierwsze starania w życiu o dziecko) że miałam takie objawy, których nie miałam nigdy w życiu, nie mam mocnego pms, a miałam nudności kilka dni, ból po owulacji taki dziwny, taki ciągnący, potem właśnie ból w podbrzuszu.
No nic, chyba następnym razem poczekam do miesiączki... -
xpaulinax007 wrote:Beta z wczoraj <0,200 a dziś brzuch boli jak na okres, ale póki krwawienia nie ma wszystko jest możliwe
-
U mnie niestety @ przyszła. No nic, trzeba starać się dalej, ale postanowiłam sobie, że po prostu będę czekać do @. Teraz bardzo zwiodły mnie te wszystkie objawy i że to były moje pierwsze starania, ale po prostu wiem że nie dam rady chyba tak co miesiąc doszukiwać się i czekać na tą 2 kreskę przed miesiączką
-
U mnie w poprzednim cyklu piersi bolały, mdłości, wzdęcia, zmęczenie, trochę ból brzucha a @ przyszła.
Teraz bez kresek nie uwierzę👧🏼29 & 🧔30 +👶🏻2021 + 🐱🐱
04. 2025 2cs 🤞
18.04 cień cienia 🧐
W oczekiwaniu na testowanie 🤞 20. 04
👧🏼💊Pregna start , kwas foliowy 400 µg
🧔💊 Pregna On, witamina D -
MadCat wrote:U mnie w poprzednim cyklu piersi bolały, mdłości, wzdęcia, zmęczenie, trochę ból brzucha a @ przyszła.
Teraz bez kresek nie uwierzę
Odbiegając od tematu, widzę że suplementujesz też Pregnę z mężem jak ja, ale dodatkowo bierzesz jeszcze kwas foliowy? Wiem, że w pragnie już jest, zastanawiam się czy dodatkowo jeszcze bierzesz i czy też może powinnam -