X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • Okami Debiutantka

Wysłany: 12 kwietnia, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam takie pytanie w sumie podobne do xpaulinax007 - to mój pierwszy miesiąc starania się o dziecko. Jestem 11dpo według aplikacji, za 4 dni mam miesiączkę. Po owulacji aż do dzisiaj mam dziwne objawy nigdy ich nie miałam - jest mi niedobrze, mam zgagę, miałam ciągnący ból podbrzusza i ogólnie utrzymujący się ból podbrzusza i ból kręgosłupa, bolące piersi, maślano kremowy śluz czuję że coś się tam dzieje i się nakręciłam. Niestety wczoraj test domowy z krwi (ale czytałam że on ma 25mlU/ml) negatywny dzisiaj pink test bardzo czuły (10mlU/ml) negatywny.. czy jak już dzisiaj mi taki czuły test nie wyszedł, to znaczy że nie jestem? Może polecacie inny test?

• xpaulinax007 Nowa

Wysłany: 12 kwietnia, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okami wrote:
    Hej dziewczyny, mam takie pytanie w sumie podobne do xpaulinax007 - to mój pierwszy miesiąc starania się o dziecko. Jestem 11dpo według aplikacji, za 4 dni mam miesiączkę. Po owulacji aż do dzisiaj mam dziwne objawy nigdy ich nie miałam - jest mi niedobrze, mam zgagę, miałam ciągnący ból podbrzusza i ogólnie utrzymujący się ból podbrzusza i ból kręgosłupa, bolące piersi, maślano kremowy śluz czuję że coś się tam dzieje i się nakręciłam. Niestety wczoraj test domowy z krwi (ale czytałam że on ma 25mlU/ml) negatywny dzisiaj pink test bardzo czuły (10mlU/ml) negatywny.. czy jak już dzisiaj mi taki czuły test nie wyszedł, to znaczy że nie jestem? Może polecacie inny test?
    Mam dokładnie to samo, czuję że ten cykl jest inny, w ciąży z córką dwa dni po terminie miesiączki bhcg 138 a kreska na teście blada… dziwna sprawa robiłam pink płytkowy 10mg dziś ale bladzioch, niby to miesiączki 3dni ale ja na prawdę myślałam że to ten cykl właśnie :( mam długie cykle bo 34-35dni. Owulacja około 20dc

• Okami Debiutantka

Wysłany: 12 kwietnia, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie mam krótkie cykle, 26 dni i teoretycznie już dzisiaj z tych ultraczułych powinno coś być, ja liczyłam chociaż na bladą kreskę, a tam wszystko białe :( ale dlatego pytam tutaj - bo może jednak są przypadki że dopiero ktoś po spodziewanej miesiączce miał pozytywny test i wszystko było ok
    Więc może ten test pink tak ma że pokazuje blady a jest się w ciąży? Gdzieś tutaj czytałam że ten pink test tak ma więc w Twoim przypadku jeśli jest coś bladego, to może dobry znak

• Okami Debiutantka

Wysłany: 13 kwietnia, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj też test pink i niestety nadal biało (12dpo), a zaczynam czuć już ból okresowy - okres ma się rozpocząć we wtorek, może też jutro...
    Dla mnie dziwne bardzo (ale to dopiero moje pierwsze starania w życiu o dziecko) że miałam takie objawy, których nie miałam nigdy w życiu, nie mam mocnego pms, a miałam nudności kilka dni, ból po owulacji taki dziwny, taki ciągnący, potem właśnie ból w podbrzuszu.
    No nic, chyba następnym razem poczekam do miesiączki...

• xpaulinax007 Nowa

Wysłany: 13 kwietnia, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okami wrote:
    Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj też test pink i niestety nadal biało (12dpo), a zaczynam czuć już ból okresowy - okres ma się rozpocząć we wtorek, może też jutro...
    Dla mnie dziwne bardzo (ale to dopiero moje pierwsze starania w życiu o dziecko) że miałam takie objawy, których nie miałam nigdy w życiu, nie mam mocnego pms, a miałam nudności kilka dni, ból po owulacji taki dziwny, taki ciągnący, potem właśnie ból w podbrzuszu.
    No nic, chyba następnym razem poczekam do miesiączki...
    Ja pojechałam dziś na betę, wyniki po południu tyle szczęścia że mamy w ndz lab czynne, dziś temperatura 37,15 wczoraj 37,22 wciąż wysoko, też zaczął mnie boleć brzuch zrobiłam test niby biało niby coś widzę już sama nie wiem, mąż też głupieje. Beta dziś wyjaśni, mamy 12dpo

• Okami Debiutantka

Wysłany: 13 kwietnia, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki! Może po prostu później była implantacja i na razie ta beta niewykrywalna na teście, tak sobie ja to tłumaczę :)

• xpaulinax007 Nowa

Wysłany: 14 kwietnia, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okami wrote:
    Trzymam kciuki! Może po prostu później była implantacja i na razie ta beta niewykrywalna na teście, tak sobie ja to tłumaczę :)
    Beta z wczoraj <0,200 a dziś brzuch boli jak na okres, ale póki krwawienia nie ma wszystko jest możliwe

• Okami Debiutantka

Wysłany: 14 kwietnia, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpaulinax007 wrote:
    Beta z wczoraj <0,200 a dziś brzuch boli jak na okres, ale póki krwawienia nie ma wszystko jest możliwe
    Mam bardzo podobną sytuację do Ciebie. Nie byłam na becie, ale właśnie boli mnie brzuch jak na okres, mówię mężowi że chyba dostanę zaraz okres, a brzuch od wczoraj boli i okresu nie ma - nie wkręcałabym się tak bardzo, gdyby nie te objawy...

• Karolaaa95 Debiutantka

Wysłany: 14 kwietnia, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio miałam tak samo, brzuch boli, @ nie ma, do tego jeszcze jakieś dziwne objawy których wcześniej nie miałam. Zrobiłam betę, <0,2, @ przyszła dzień później, spóźniona, a ile sobie człowiek nadziei narobił 🙃

• Okami Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety @ przyszła. No nic, trzeba starać się dalej, ale postanowiłam sobie, że po prostu będę czekać do @. Teraz bardzo zwiodły mnie te wszystkie objawy i że to były moje pierwsze starania, ale po prostu wiem że nie dam rady chyba tak co miesiąc doszukiwać się i czekać na tą 2 kreskę przed miesiączką :(

• MadCat Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w poprzednim cyklu piersi bolały, mdłości, wzdęcia, zmęczenie, trochę ból brzucha a @ przyszła.
    Teraz bez kresek nie uwierzę

👧🏼29 & 🧔30 +👶🏻2021 + 🐱🐱

04. 2025 2cs 🤞
    18.04 cień cienia 🧐

W oczekiwaniu na testowanie 🤞 20. 04

👧🏼💊Pregna start , kwas foliowy 400 µg
    🧔💊 Pregna On, witamina D
  • Okami Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadCat wrote:
    U mnie w poprzednim cyklu piersi bolały, mdłości, wzdęcia, zmęczenie, trochę ból brzucha a @ przyszła.
    Teraz bez kresek nie uwierzę
    Mam tak samo!
    Odbiegając od tematu, widzę że suplementujesz też Pregnę z mężem jak ja, ale dodatkowo bierzesz jeszcze kwas foliowy? Wiem, że w pragnie już jest, zastanawiam się czy dodatkowo jeszcze bierzesz i czy też może powinnam :)

‹‹ 100 101 102 103 104
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ