Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Inka wrote:Super 🩷
Ogólnie to się jutro okaże czy coś z tego będzie jak powtórzę betę i prog bo wczoraj niski prog i krwawienie także u mnie niestety nic pewnego🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Patrycja28. wrote:Cześć m, mam 28 lat i od lipca 2023 staramy się o dzidziusia. Badania nasienia ok, u mnie książkowo. 28 kwietnia był zastrzyk ovitrelle, 29kwietnia potwierdzone pęknięcie pęcherzyka. Wczoraj pojawiła się temperatura 37. Dziś zrobiłam test widoczna lekka siwa kreska. Możliwe że jeszcze pokazałaby taki wynik ze względu na zastrzyk?🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
A u mnie w niedzielę 13 dpo pojawiło się parę kropek krwi po stosunku, w poniedziałek rano krew (jakaś dziwna, bez skrzepów, ze śluzem), uzbierało się na podpasce, po południu nic, dzisiaj parę kropek na wkładce, widoczna czasem krew przy podcieraniu. Już sama nie wiem o co chodzi, podejrzewam jakieś zaburzenia hormonalne bo zawsze mam mega intensywne okresy a teraz już właściwie koniec po 48 h. Chyba wybiorę się jutro zrobić progesteron, umówiłam się do lekarza na poniedziałek.
-
Hej, czy możliwe że robione testy ciążowe 14 dpo nic nie wykazały, a ciąża jest? Jestem 14-15 dni po owulacji, okres powinnam mieć jutro, a nie mam nawet plamień. Zawsze miałam 2-3 dni plamienia przed okresem.
Marta.R. lubi tę wiadomość
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 miesiąc starań ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 miesiąc starań(wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Mthfr - Brak mutacji
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy.
-Niedowaga ⚖️
-Od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,
- Arytmia od 2021r.
-Anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Dziewczyny cud! W poniedziałek mega krwawienie ze skrzepami i beta była 18.1 a progesteron 2.71 a dzisiaj beta 79 a progesteron 14.6!!! 😍😍😍 nadal nie mogę w to uwierzyć i błagam was trzymajcie kciuki aby dalej było już wszystko dobrze, bo dla spokoju chcę jeszcze w piątek powtórzyć badanie
Gregorka, Szarlotka124, M93, Inka lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Nowa2024 wrote:Dziewczyny cud! W poniedziałek mega krwawienie ze skrzepami i beta była 18.1 a progesteron 2.71 a dzisiaj beta 79 a progesteron 14.6!!! 😍😍😍 nadal nie mogę w to uwierzyć i błagam was trzymajcie kciuki aby dalej było już wszystko dobrze, bo dla spokoju chcę jeszcze w piątek powtórzyć badanie
Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Nieprzejrzysta wrote:Hej, czy możliwe że robione testy ciążowe 14 dpo nic nie wykazały, a ciąża jest? Jestem 14-15 dni po owulacji, okres powinnam mieć jutro, a nie mam nawet plamień. Zawsze miałam 2-3 dni plamienia przed okresem.🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
Nieprzejrzysta wrote:Hej, czy możliwe że robione testy ciążowe 14 dpo nic nie wykazały, a ciąża jest? Jestem 14-15 dni po owulacji, okres powinnam mieć jutro, a nie mam nawet plamień. Zawsze miałam 2-3 dni plamienia przed okresem.
U mnie 12dpo i biało:/.
Za to jajniki mnie bolą od grudniowego poronienia i zastanawiam się czy to nie jest jakiś problem z nimi skoro tak bolą a ciąży nie ma.... -
Inka wrote:Ktoś tu jeszcze zagląda?
Wczoraj wieczorem spotkała mnie miła niespodzianka-II kreski dziś powtórzyłam test innej firmy i też widac, co prawda ledwo co ale nie ma wątpliwości.
Hej gratuluję ❤️❤️ oby beta pięknie rosła ❤️❤️ ja znów jestem 14 dpo i pojawiło się brązowe plamienie najczęściej po oddaniu moczu… zaczęłam się tym martwić bo @ na wtorek ale najczęściej przed nią też miałam plamienie ale żywą krwią czerwoną… pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, testy białe -
Patrycja28. wrote:Hej gratuluję ❤️❤️ oby beta pięknie rosła ❤️❤️ ja znów jestem 14 dpo i pojawiło się brązowe plamienie najczęściej po oddaniu moczu… zaczęłam się tym martwić bo @ na wtorek ale najczęściej przed nią też miałam plamienie ale żywą krwią czerwoną… pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, testy białe
Czytałam że przy plamieniu implantacyjnym po 2 dniach powinny testy wyjść pozytywne .JusMal lubi tę wiadomość
-
Inka wrote:Dziękuję, u mnie plamienie pojawiło się również przy okazji siku w wc. Wieczorem już słabe II kreski. Nigdy nie plamiłam przed okresem. Od razu był okres i spadek temp w tym samym dniu.
Czytałam że przy plamieniu implantacyjnym po 2 dniach powinny testy wyjść pozytywne .
Oby tak było, jutro chciałabym iść i tak na betę to dam znać ❤️❤️Inka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, jestem nowa na forum, w tym cyklu zaczęliśmy z mężem starania. Oczywiście, mam nadzieję że teraz uda nam się trafić.
Mam kalendarzyk - flo, u mnie występują długie cykle ale regularne - 37 dni, wyliczona owu 7 maja 24 r. Stosunek 5 i 7.05. Nie mogę już wytrzymać i od dwóch dni robię testy na mocz (negatywne) a jutro zapisałam się na krew.
Czy to jest za wcześnie czy powinnam się pogodzić z kolejnym cyklem? -
Dziś (11dpo) zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny, robiłam również (6 dpo) i był negatywny, ledwo wybarwiony... Lecieć po ciążowy? Zobaczcie jak wygląda ten owulacyjny:
https://zapodaj.net/plik-CytYzkZtwT
Słyszałam że kobietom które były w ciąży owulacyjne wychodziły pozytywne więc czekam, jutro rano będę testować 🍀🤞Powodzenia wszystkim
Trzymam za was kciuki ! -
Inka wrote:Hej u mnie rano 12dpo też było biało a pod wieczór już druga kreska wyszła.
Dodałaś mi otuchy! Spróbuję w niedzielę rano, chyba że będę niecierpliwa to jutro 🫢 Ta druga opcja bardziej prawdopodobna 😅 Zajrzała byś na mój wykres przy okazji? 🙏🙏🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 00:33
Powodzenia wszystkim
Trzymam za was kciuki !