WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni po owulacji wyszedł wam pozytywny test?
Odpowiedz

Ile dni po owulacji wyszedł wam pozytywny test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emimo wrote:
    Ja dziś mam termin miesiączki. Testuje już od kilku dni i cały czas jedna kreska. Mam krótkie cykle 25-26 dni. Czy test pink 10 powinien już pokazać ciążę? Czytałam że kreski na tych testach są bardzo blade. U mnie biało jak śnieg 😕
    Jak w terminie miesiączki to już powinna być kreska. ja z kolei słyszałam że te Pinki lubią pokazywać różne cienie mimo braku ciąży

• Emimo Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnego cienia bialutko. Okres raczej zawsze w terminie. Idę zaraz testować dalej. Jak nic nie wyjdzie i nie będzie @ idę jutro na betę

26.10 11dpo ⏸️
    14.11 ♥️
    🙋‍♀️40 lat
    👧2003
    👦2008
    👧2010
    👧2021
    👶2024
    age.png
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta prawdę Ci powie 🙂 daj znać!

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś 11 dpo i biel ..

• rudepozostanie Debiutantka

Wysłany: 13 sierpnia 2023, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Witam się 🤗 Z tego co piszecie mogę testować za 6dni.. nie mogę myśleć o niczym innym.. Chociaż mam przeczucie, że ten cykl stracony.. Trzymam kciuki za Was🍀💚

• Paolka123 Znajoma

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mogłybyście zerknąć na mój wykres.. jak dla.mnie nadzieji chyba już niema ale ciekawa jestem co sądzicie 🌹

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2023, 18:38

• Marcycha Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja po lekko ponad dwóch latach starań (dwa dni temu skończone 34 lata) (z przerwami) pierwszy raz w życiu zobaczyłam delikatną drugą kreskę, ale naprawdę bardzo delikatną. Test robiłam strumieniowy Pinkiem w 14/15 dniu po owu. Nie wiem dokładnie kiedy była jednak test był dzień po terminie spodziewanej miesiączki. Standardowo miałam 3 dni przed brunatne plamienia, aż mnie zdziwiło, że zaczynają maleć zamiast zamienić się w okres. Dziś zrobiłam betę (29 dzień) 17,5, trochę mało, ale kto wie, czekam na rozwój wydarzeń. Objawów nie czuję żadnych. To co zauważyłam między owu, a spodziewają miesiączką to 3 dniowe przeziębienie.

rudepozostanie lubi tę wiadomość

35 👩‍❤️‍👨 43
    01.08.24 ⏸️ 4cs
    03.08.24 bHcg 58,8
    05.08.24 bHcg 178
    07.08.24 bHCg 439
    22.08.24 ❤️ przy okazji usg piersi
    23.08.24 ❤️ potwierdzone, że wszystko ok
    13.04.2025 ➡️👶🩷

preg.png
  • AsiaEm Nowa

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny :) jestem tutaj nowa, nigdy jeszcze do Was nie pisałam. Tak w ogóle to dopiero ostatnio odkryłam, ze jest tutaj takie forum ze skarbnicą wiedzy od Was i masą wsparcia oraz życzliwości, za co Wam dziękuję!
    Mam do Was pytanie, czy po 11-12 dniach po owulacji test już będzie pokazywał ewentualną ciąże? Bo u mnie tylko jedna kreska i pewnie jak zwykle byłabym przekonana, ze to kolejna porażka, gdyby nie moje dziwne samopoczucie? Cały dzień mam mdłości, ale ze w 25 dc mdłości? To chyba nie, prawda? I łamie mnie w kościach, jestem wyczerpana i od dwóch dni bardzo boli mnie głowa. Ból głowy to u mnie zawsze zwiastun okresu. No ale reszta? Zaczynam sobie wkręcać a nie chce kolejny raz przez to przechodzić. Wiec ponawiam pytanie, czy jeszcze jest szansa na drugą kreskę czy sprawa raczej przesądzona?
    Ściskam Was wszystkie ❤️

Wysłany: 20 sierpnia 2023, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcycha wrote:
    Hej, ja po lekko ponad dwóch latach starań (dwa dni temu skończone 34 lata) (z przerwami) pierwszy raz w życiu zobaczyłam delikatną drugą kreskę, ale naprawdę bardzo delikatną. Test robiłam strumieniowy Pinkiem w 14/15 dniu po owu. Nie wiem dokładnie kiedy była jednak test był dzień po terminie spodziewanej miesiączki. Standardowo miałam 3 dni przed brunatne plamienia, aż mnie zdziwiło, że zaczynają maleć zamiast zamienić się w okres. Dziś zrobiłam betę (29 dzień) 17,5, trochę mało, ale kto wie, czekam na rozwój wydarzeń. Objawów nie czuję żadnych. To co zauważyłam między owu, a spodziewają miesiączką to 3 dniowe przeziębienie.
    Czyli można już powoli gratulować? Po tak długiej drodze mam taką nadzieję 💚 Czekam na informację😇

Wysłany: 20 sierpnia 2023, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaEm wrote:
    Witam Dziewczyny :) jestem tutaj nowa, nigdy jeszcze do Was nie pisałam. Tak w ogóle to dopiero ostatnio odkryłam, ze jest tutaj takie forum ze skarbnicą wiedzy od Was i masą wsparcia oraz życzliwości, za co Wam dziękuję!
    Mam do Was pytanie, czy po 11-12 dniach po owulacji test już będzie pokazywał ewentualną ciąże? Bo u mnie tylko jedna kreska i pewnie jak zwykle byłabym przekonana, ze to kolejna porażka, gdyby nie moje dziwne samopoczucie? Cały dzień mam mdłości, ale ze w 25 dc mdłości? To chyba nie, prawda? I łamie mnie w kościach, jestem wyczerpana i od dwóch dni bardzo boli mnie głowa. Ból głowy to u mnie zawsze zwiastun okresu. No ale reszta? Zaczynam sobie wkręcać a nie chce kolejny raz przez to przechodzić. Wiec ponawiam pytanie, czy jeszcze jest szansa na drugą kreskę czy sprawa raczej przesądzona?
    Ściskam Was wszystkie ❤️
    Myślę, że szansa jest zawsze. Nikt Ci nie da 100% pewności. Testuj w dniu spodziewanej albo zrób betę i dawaj znać. Będę trzymać kciuki🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2023, 13:22

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ