Ile dni po owulacji wyszedł wam pozytywny test?
-
WIADOMOŚĆ
-
Emimo wrote:Ja dziś mam termin miesiączki. Testuje już od kilku dni i cały czas jedna kreska. Mam krótkie cykle 25-26 dni. Czy test pink 10 powinien już pokazać ciążę? Czytałam że kreski na tych testach są bardzo blade. U mnie biało jak śnieg 😕
-
Hej, ja po lekko ponad dwóch latach starań (dwa dni temu skończone 34 lata) (z przerwami) pierwszy raz w życiu zobaczyłam delikatną drugą kreskę, ale naprawdę bardzo delikatną. Test robiłam strumieniowy Pinkiem w 14/15 dniu po owu. Nie wiem dokładnie kiedy była jednak test był dzień po terminie spodziewanej miesiączki. Standardowo miałam 3 dni przed brunatne plamienia, aż mnie zdziwiło, że zaczynają maleć zamiast zamienić się w okres. Dziś zrobiłam betę (29 dzień) 17,5, trochę mało, ale kto wie, czekam na rozwój wydarzeń. Objawów nie czuję żadnych. To co zauważyłam między owu, a spodziewają miesiączką to 3 dniowe przeziębienie.
rudepozostanie lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny jestem tutaj nowa, nigdy jeszcze do Was nie pisałam. Tak w ogóle to dopiero ostatnio odkryłam, ze jest tutaj takie forum ze skarbnicą wiedzy od Was i masą wsparcia oraz życzliwości, za co Wam dziękuję!
Mam do Was pytanie, czy po 11-12 dniach po owulacji test już będzie pokazywał ewentualną ciąże? Bo u mnie tylko jedna kreska i pewnie jak zwykle byłabym przekonana, ze to kolejna porażka, gdyby nie moje dziwne samopoczucie? Cały dzień mam mdłości, ale ze w 25 dc mdłości? To chyba nie, prawda? I łamie mnie w kościach, jestem wyczerpana i od dwóch dni bardzo boli mnie głowa. Ból głowy to u mnie zawsze zwiastun okresu. No ale reszta? Zaczynam sobie wkręcać a nie chce kolejny raz przez to przechodzić. Wiec ponawiam pytanie, czy jeszcze jest szansa na drugą kreskę czy sprawa raczej przesądzona?
Ściskam Was wszystkie ❤️ -
Marcycha wrote:Hej, ja po lekko ponad dwóch latach starań (dwa dni temu skończone 34 lata) (z przerwami) pierwszy raz w życiu zobaczyłam delikatną drugą kreskę, ale naprawdę bardzo delikatną. Test robiłam strumieniowy Pinkiem w 14/15 dniu po owu. Nie wiem dokładnie kiedy była jednak test był dzień po terminie spodziewanej miesiączki. Standardowo miałam 3 dni przed brunatne plamienia, aż mnie zdziwiło, że zaczynają maleć zamiast zamienić się w okres. Dziś zrobiłam betę (29 dzień) 17,5, trochę mało, ale kto wie, czekam na rozwój wydarzeń. Objawów nie czuję żadnych. To co zauważyłam między owu, a spodziewają miesiączką to 3 dniowe przeziębienie.
-
AsiaEm wrote:Witam Dziewczyny jestem tutaj nowa, nigdy jeszcze do Was nie pisałam. Tak w ogóle to dopiero ostatnio odkryłam, ze jest tutaj takie forum ze skarbnicą wiedzy od Was i masą wsparcia oraz życzliwości, za co Wam dziękuję!
Mam do Was pytanie, czy po 11-12 dniach po owulacji test już będzie pokazywał ewentualną ciąże? Bo u mnie tylko jedna kreska i pewnie jak zwykle byłabym przekonana, ze to kolejna porażka, gdyby nie moje dziwne samopoczucie? Cały dzień mam mdłości, ale ze w 25 dc mdłości? To chyba nie, prawda? I łamie mnie w kościach, jestem wyczerpana i od dwóch dni bardzo boli mnie głowa. Ból głowy to u mnie zawsze zwiastun okresu. No ale reszta? Zaczynam sobie wkręcać a nie chce kolejny raz przez to przechodzić. Wiec ponawiam pytanie, czy jeszcze jest szansa na drugą kreskę czy sprawa raczej przesądzona?
Ściskam Was wszystkie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2023, 13:22
-