X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak nie zwariować ??
Odpowiedz

Jak nie zwariować ??

Oceń ten wątek:
  • Corrin Ekspertka

Wysłany: 10 września 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?

j12msev.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corrin wrote:
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?

Zycze duzo, duzo zdrowia i sily zarowno dla Malenstwa jak i Mamy :) Ja jestem tak niecierpliwa, ze najchetniej robilabym testy od razu po owu :/ Paranoja

• Martek&M Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corrin wrote:

Nie znam się na tym, więc zapytam :) co oznacza ze zarodek jest nisko położony? Co powiedział lekarz?

❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
    ❤️Michaś❤️ 26.10.2021
    ❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
    ❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)

💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
    🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
    🔜 badania prenatalne - 05.08.2024
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ