Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Jak nie zwariować ??
Odpowiedz

Jak nie zwariować ??

Oceń ten wątek:
  • Corrin Ekspertka

Wysłany: 10 września 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?

j12msev.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corrin wrote:
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?

Zycze duzo, duzo zdrowia i sily zarowno dla Malenstwa jak i Mamy :) Ja jestem tak niecierpliwa, ze najchetniej robilabym testy od razu po owu :/ Paranoja

• Martek&M Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corrin wrote:

Nie znam się na tym, więc zapytam :) co oznacza ze zarodek jest nisko położony? Co powiedział lekarz?

❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
    ❤️Michaś❤️ 26.10.2021
    ❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
    ❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)

💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
    🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
    🔜 badania prenatalne - 05.08.2024
‹‹ ‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ