Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak nie zwariować ??
Odpowiedz

Jak nie zwariować ??

Oceń ten wątek:
  • Corrin Ekspertka

Wysłany: 10 września 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?

j12msev.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corrin wrote:
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?

Zycze duzo, duzo zdrowia i sily zarowno dla Malenstwa jak i Mamy :) Ja jestem tak niecierpliwa, ze najchetniej robilabym testy od razu po owu :/ Paranoja

• Martek&M Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corrin wrote:

Nie znam się na tym, więc zapytam :) co oznacza ze zarodek jest nisko położony? Co powiedział lekarz?

❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
    ❤️Michaś❤️ 26.10.2021
    ❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
    ❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)

💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
    🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
    🔜 badania prenatalne - 05.08.2024
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ