Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak nie zwariować ??
Odpowiedz

Jak nie zwariować ??

Oceń ten wątek:
  • Corrin Ekspertka

Wysłany: 10 września 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?

j12msev.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corrin wrote:
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?

Zycze duzo, duzo zdrowia i sily zarowno dla Malenstwa jak i Mamy :) Ja jestem tak niecierpliwa, ze najchetniej robilabym testy od razu po owu :/ Paranoja

• Martek&M Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corrin wrote:

Nie znam się na tym, więc zapytam :) co oznacza ze zarodek jest nisko położony? Co powiedział lekarz?

❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
    ❤️Michaś❤️ 26.10.2021
    ❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
    ❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)

💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
    🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
    🔜 badania prenatalne - 05.08.2024
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ