Jak nie zwariować ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?
-
nick nieaktualnyCorrin wrote:Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?
Zycze duzo, duzo zdrowia i sily zarowno dla Malenstwa jak i Mamy Ja jestem tak niecierpliwa, ze najchetniej robilabym testy od razu po owu Paranoja -
Corrin wrote:Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie 6 tydz ciąży, byłam na USG, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale jest bardzo nisko osadzony. Dodatkowo mam cukrzyce, po odstawieniu Glucophage od razu dosłałam insulinę, wiec nie jest kolorowe... ale staram sie jakoś trzymać. A jak tam postępy u Was?
Nie znam się na tym, więc zapytam co oznacza ze zarodek jest nisko położony? Co powiedział lekarz?❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -