Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ancyska92 wrote:Dobry wieczór,
nie zapisywałam się na testowanie, bo ten cykl był skreślony już od początku na straty.
Po pierwsze : wyszła mi w 3 dc za wysoka insulina i prolaktyna.
Po drugie : byłam 2 tygodnie chora i brałam antybiotyk.
Po trzecie: bardzo późna owulacja.
Jednak coś mnie podkusiło i po południu zrobiłam test.
Na razie boję się ciszyć, bo miałam już kiedyś niespodzianki z bobo testem ;/ancyska92, alicjaaa_d lubią tę wiadomość
-
Ochmankoooo piękna kreska! Kciuki za betę!
Ochmanka lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyOCHMANKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie masz pojęcia JAK bardzo się cieszę
Właśnie przyjechałam od rodzinki, nie przeczytałam nic....tylko wpadła mi w oko Twoja kreska
Witaj w gronie czerwcowych mam
Lecę dalej Was nadrabiać!!!Iseko, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati a co do Twoich snów to widziałam już wiele przypadków kiedy była to pierwsza oznaka ciąży 😁
Pati96 lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Szonka właściwie to jedyny objaw był taki że jakieś 3 dni temu zamiast ciut odpuszczać jak przed @ to ból cycków się potęgował a powinien odpuszczać na konto ćmienia w brzuchu. Ten za to zaczęłam czuć tak serio jak na @ dopiero dzisiaj. No niby ten nerwowy humor też można by zaliczyć ale ja jestem impulsywna więc to nie było nic nadzwyczajnego😋🙈 no i tak wczoraj oglądałam mecz w siatę że pamiętam tylko pierwszego seta. We czwartek też kimałam od 19 ale mnie łamie już o zmroku jak nie wypiję kawy w pracy.
Kolejny objaw to poprostu wiedziałam że się nie udało🤣
No i przecież mój M. wierzył że mogło się udać. I to moim zdaniem jest najlepszy objaw. Tak jak u Malgoni😉szona, Malinowa91, Iseko, i'm_back lubią tę wiadomość
-
-
nie zapisywałam się na testowanie, bo ten cykl był skreślony już od początku na straty.
Na razie boję się ciszyć, bo miałam już kiedyś niespodzianki z bobo testem ;/ -
nick nieaktualnyOchmanko- mnie w 1 ciazy wlasnie najbardziej bolaly cycki. Okrutnie. Ale wtedy myslałam,ze jakis mocniejszy okres przyjdzie. A co do kreski, to nigdy nie wiemy,kiedy doszlo dokładnie do zapłodnienia. A tak jak pisałas,kreska z popoludniowego siku.
-
Ancyska, gratulacje
Wieczór kresek normalnie, super!
U mnie też druga kreska - na owulaku Zatem znikam
Dobrego wieczoru!!!Ochmanka, APrzybylska, nimsi, Szczesliwa_mamusia, Karolina, Izape_91, aeiouy, szona, Ania_85_, Kittinka83, Iseko, i'm_back lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
Na razie boję się ciszyć, bo miałam już kiedyś niespodzianki z bobo testem ;/
I widzę na suwaczku, że moja córeczka równy tydzień starsza od Twojego synka -
Ochmianka, Ancyska piękne kreski!!! W poniedziałek na betę proszę lecieć i tu się chwalić 😍😍😍
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ochmanko gdzie ja bylam jak Ty sikalas? Normalnie sie wzruszylam ale spaniala wiadomosc. To juz wiemy, ktora brzuch Nuskowy przejela
Bedzie taki maly lesny ludzik ale fajnie, ze masz teraz stacjonarna prace.
Matko jak sie ciesze😍Ochmanka, szona, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Malgonia no fakt, muszę przyznać że mi Ciebie brakowało😉
Dokładnie o tym samym pomyślałam, że Kubuś zwolnił brzuszek mojej Kruszynce😍
"Mojej Kruszynce" jeju jak to brzmi😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 22:18
Malgonia, szona, Salome, Malinowa91, syllwia91, Ania_85_, MonikA_89!, Kittinka83, Iseko, Madziandzia, moni05, i'm_back lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Malgonia o fakt, muszę przyznać że mi Ciebie brakowało😉
Dokładnie o tym samym pomyślałam, że Kubuś zwolnił brzuszek mojej Kruszynce😍
"Mojej Kruszynce" jeju jak to brzmi😭
No bym Was wysciskala. Ale bedziesz cudna mamusia. Juz sobie wyobrazam Ciebie z brzuszkiem.
Ale serio Wy w wiekszosci nie znacie Lunaris, ale nim ona zaszla w ciaze wszystkie dziewczyny wysikiwaly dwie kreski kiedy ona odsypials nocny dyzur. Moze ja tez musze tu zagladac tak poznym popoludniem, bo ostatnio to wszystkie sikacie jak mnie nie ma na laczachOchmanka, Salome, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanko! Brawo! Dwie kreski z przyczajki to pewnie nieźle byłaś w szoku,co?😄 Czekam na porannego sika!
Oooo tak nocki Lunaris w 90% przynosiły pozytywy rankiem, kiedy ona sobie kimała smacznie eeeeh to były czasy 😁Ochmanka, Salome, Malgonia lubią tę wiadomość