Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
My dziś jedziemy do znajomych, którym miesiąc temu urodził się synek. A potem widzimy się z kuzynką męża i jej dwutygodniową córeczką. Dzieciaty dzien się szykujeinnamorata88, Sarna84, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Cześć : ) ja już dawno oczy mam otwarte a mąż chrapie.... mój wynosi śmieci i jest to jego stałe zadanie zlecone. Wczoraj tez mi pomagał w porządkach jest kochany ale jak mu coś każe to nigdy tego nie zrobi,muszę poprosić : ) ja zamawiam słońce bo mam. Cała suszarkę prania z wczoraj na zewnątrz a pogoda raczej nieciekawa : / nie wychodzę z łóżka dziś!
Amy333, Flowwer lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny :* ja dopiero jednym okiem wstaje. Pół nocy myślałam i kalkulowalam. Dzisiaj podpisuje umowę na wynajem na 5 lat lokalu pod Zloba
innamorata88, Bocianiątko, Koteczka82, Jedna_z_Wielu, Amy333, Lejka, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Frelcia admiralka Ok to faktycznie dzieciakowo Ci się szykuje
Życzę Wam wszystkim słonecznej niedzieli, a sama uciekam walczyć z sernikiem na zimno!! ❤️Sarna84, Karma88, Amy333, Lejka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Gratuluję Frelcia admiralka Ok to faktycznie dzieciakowo Ci się szykuje
Życzę Wam wszystkim słonecznej niedzieli, a sama uciekam walczyć z sernikiem na zimno!! ❤️innamorata88, Sarna84, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualnyWiecie co... Mój Mąż zrezygnował ze studiów. Powiedział że teraz jestem ja najważniejsza, nasze starania o dzidziusia i dbanie o Żłobek. Boże. .dziewczyny ja się że szczęścia poplakalam. Jest cudowny.
KateHawke, Bocianiątko, Karma88, Czrna 81, Amy333, Lejka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Wiecie co... Mój Mąż zrezygnował ze studiów. Powiedział że teraz jestem ja najważniejsza, nasze starania o dzidziusia i dbanie o Żłobek. Boże. .dziewczyny ja się że szczęścia poplakalam. Jest cudowny.
A może warto byloby namówić męża na nie odstepowanie od swojego pomysłu? Co innego jakby zrezygnowal z jakieś maloprzydatnej fanaberii, a studia to przeciez inwestycja w siebie, która z wysokim prawdopodobieństwem kiedyś zaprocentuje dla Was wszystkich.
Kiedy rodził się nasz syn mój M tez zaczynał techniczne studia, byłam przerażona, nieobecność w domu, koszty, że po co to, że na naukę był czas 10 lat temu i takie tam, tymczasem on z prawdziwą pasją podszedł do tych studiów, naprawdę się teraz samorealizuje, poza tym facet, który ma dużo obowiązków to naprawdę ułożony i świetnie zorganizowany osobnik, a kiedy ma wolny weekend potrafi mnie wypchnac z domu do koleżanek, bo przecież on jest tyle poza domem. Mój M zaczyna teraz 4 rok i z perspektywy czasu uważam, że to była świetna decyzja, a na codzień on naprawdę mi imponuje, że w tym wieku mu się jeszcze chce i na dodatek z tak dobrymi wynikami.Bocianiątko, Lunaris, Karolina90, KateHawke, Meśka, Czrna 81, summer86 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja obudziłam się dziś ze strasznym bolem brzucha... przeszkadzał mi bardzo przy i tak się zastanawiam czy może być to np przez dużą iość płynu w zatoce po owu z tylu pęcherzyków? Bo nie wiem przecież ile pękło wczoraj była względna cisza w jajnikach, a wieczorem zaczęły intensywnie kłuć wiec pomyślałam, ovu! No a tu dzisiaj taki ból... ech, w tym cyklu kompletnie nie jestem w stanie wyczuć swojego organizmu...
Co do ciasta, to ja dzisiaj będę piekła brownie z czerwonej fasoli specjalnie dla IO i miałam robić fasolkę po bretonsku na jutro, ale zapomniałam namoczyć fasoli no nic zrobię jutro
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnySarna84 wrote:A może warto byloby namówić męża na nie odstepowanie od swojego pomysłu? Co innego jakby zrezygnowal z jakieś maloprzydatnej fanaberii, a studia to przeciez inwestycja w siebie, która z wysokim prawdopodobieństwem kiedyś zaprocentuje dla Was wszystkich.
Kiedy rodził się nasz syn mój M tez zaczynał techniczne studia, byłam przerażona, nieobecność w domu, koszty, że po co to, że na naukę był czas 10 lat temu i takie tam, tymczasem on z prawdziwą pasją podszedł do tych studiów, naprawdę się teraz samorealizuje, poza tym facet, który ma dużo obowiązków to naprawdę ułożony i świetnie zorganizowany osobnik, a kiedy ma wolny weekend potrafi mnie wypchnac z domu do koleżanek, bo przecież on jest tyle poza domem. Mój M zaczyna teraz 4 rok i z perspektywy czasu uważam, że to była świetna decyzja, a na codzień on naprawdę mi imponuje, że w tym wieku mu się jeszcze chce i na dodatek z tak dobrymi wynikami.
Też tak myślałam ale to była Jego decyzja. Myślę, że sam się przeliczył też trochę i miałby problem to ogarnąć. Ja go namawiam na MBA, bo informatyka to jest u niego z chęci zarabiania jak programista a MBA da mu więcej, tylko też kosztuje. Chcę żeby się realizował ale nie kosztem zdrowia fizycznego i psychicznego.
jest audytorem wewnętrznym, często wyjeżdża. Niech ma ten weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 10:36
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Też tak myślałam ale to była Jego decyzja. Myślę, że sam się przeliczył też trochę i miałby problem to ogarnąć. Ja go namawiam na MBA, bo informatyka to jest u niego z chęci zarabiania jak programista a MBA da mu więcej, tylko też kosztuje. Chcę żeby się realizował ale nie kosztem zdrowia fizycznego i psychicznego. Jest audytorem wewnętrznym, często wyjeżdża. Niech ma ten weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 10:40
Sarna84 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:Jeśli chce pracować jako programista, to niech zapisze się na kurs w tej chwili od dobrych programistów nie wymaga się studiów informatycznych... przepraszam, że robię reklamę ale mój kolega z liceum założył firmę Coders Lab i prowadzą kilku tygodniowe kursy konkretnych języków programowania w calej Polsce. Po ich kursie ludzie bez problemu znajdują fajną prace w temacie może warto pomyśleć o czymś takim? A audytor tez fajna praca
Oooo przeczytałam Twojego posta Mężowi i mu się pomysł spodobał. Powiedział, że na razie popracuje nad odpoczynkiem, żeby jakość plemniczków nie spadła a potem może się znowu trochę postresować i dokształcać Audytor to stresująca praca ale ma fajną ekipę w pracy i sobie chwaliBocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Melduję się i ja. Deszczowo, brzydko, a za godzinę lecimy kupić autko.
Jutro dzień na wariata, także mam nadzieję, że chociaż dziś będzie w miarę spokojnie.
Flowwer lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Melduję że hrabina nadeszła.... teraz niech mnie w nos pocałuje!
-
Oglądałam jakiś program o ciążach i porodach, płakać mi sie chce jak te dzieci sie rodzą ; p jedna kobieta z invitro urodziła 3 ! Boże tez tak chce. Zobaczyć swoje dzieckooo!
A tak poza tym to moje cycki zaraz odpadną z bolu. Raz tak miałam w listopadzie tamtego roku, ale nic z tego nie wyszło ; p wiec sie nie nakręcam. Za tydzień termin @ i wielkie oczekiwanieStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Lunaris wrote:Melduję że hrabina nadeszła.... teraz niech mnie w nos pocałuje!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Oglądałam jakiś program o ciążach i porodach, płakać mi sie chce jak te dzieci sie rodzą ; p jedna kobieta z invitro urodziła 3 ! Boże tez tak chce. Zobaczyć swoje dzieckooo!
A tak poza tym to moje cycki zaraz odpadną z bolu. Raz tak miałam w listopadzie tamtego roku, ale nic z tego nie wyszło ; p wiec sie nie nakręcam. Za tydzień termin @ i wielkie oczekiwanie -
Flowwer ciotka przyjechała??
A co u Sylwii?? nic się nie odzywa. -
StaraczkaNika wrote:Jaki deszcz? Toż dzisiaj słoneczko i błękitne niebo. Jak mi owulacja odpuści, to nad morze pojadę.
A tak mnie całą noc nurtowało... Czrna 81 ten baleron w nos to bardziej jak "kij ci w oko" czy raczej "*uj ci w du**"? Przyznam, że czasem gubię się w tym ovu-slangu, dc, dt, dpt,dpo, cp, antyki, uhhh, więc rozważmy to, zanim wyjdą jakieś nieporozumienia.
Mój mąż jest z tych nieużytych, a do tego pyskatych. Jak mu robię wrzuty, to on "chciałaś księcia, to się nie dziw, że musisz usługiwać", a jak raz sobie na to wzdechnęłam "o boszsze", to jeszcze mi mówi "Niki, bez przesady, nie musisz się tak do mnie zwracać, jaśnie panie wystarczy". Wiecie jak ja go muszę terroryzować, żeby w domu pomagał?!
Lunaris ale ta twoja @ jest qrwa złośliwa!! Przykro mi że znów musisz czekać.Lunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
innamorata88 wrote:Gratuluję Frelcia admiralka Ok to faktycznie dzieciakowo Ci się szykuje
Życzę Wam wszystkim słonecznej niedzieli, a sama uciekam walczyć z sernikiem na zimno!! ❤️Bocianiątko lubi tę wiadomość