Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.netsummer86 wrote:Koty śliczne!
Laski, jak wrzucacie zdjęcia, że są tu widoczne? Mi się nigdy to nie udało
I jak Ci się pojawią linki to kopiujesz ten z opisem, że wstawia miniaturkę na forum
summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Tam masz rozmiar zdjęcia jaki chcesz i potem masz opcje wyświetlaj miniaturkę. Musisz to zaznaczyćsummer86 wrote:Koty śliczne!
Laski, jak wrzucacie zdjęcia, że są tu widoczne? Mi się nigdy to nie udało
-
Misiola84 wrote:Hej dziewczyny.
Moja sytuacja wygląda następująco. Mam dość regularne cykle, 27-28 dniowe. Ostatnia miesiączka 17 wrzesnia. Kochalismy się z mężem od 10 do 13 dc codziennie, pozniej dzień przerwy i znow 15 i 16 dc. Dodam, że byłam w 12 dc u ginekologa, który po badaniu usg stwierdził, że jest jajeczko i na tyle dojrzałe, że radziła kochać się jeszcze tego samego dnia i następnego. Od kilku dni mam wrażliwe sutki i boli mnie podbrzusze. Z niecierpliwości wykonałam dziś rano ultraczuły test, niestety negatywny. @ powinna pojawić sie w przyszły weekend czyli 15 października. Wolałabym jej nie oglądać przez najbliższe 9 miesięcy. Jak myślicie, zrobić za kilka dni nowy test, czy poczekać z testowaniem do czasu spodziewanej @ i testować jak się nie pojawi?
jak chcesz wydać kasę, to możesz robić i za parę dni, ale najlepiej w dniu spodziewanej @. Hormon HCG jest dopiero w testach wykrywalny jakieś 2 dni od zagnieżdżenia, czasami wcześniej, zależy od kobiety - sprawa indywidualna, u innych hormon szybciej przyrasta, u innych wolniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 13:32

-
Misiola84 wrote:Hej dziewczyny.
Moja sytuacja wygląda następująco. Mam dość regularne cykle, 27-28 dniowe. Ostatnia miesiączka 17 wrzesnia. Kochalismy się z mężem od 10 do 13 dc codziennie, pozniej dzień przerwy i znow 15 i 16 dc. Dodam, że byłam w 12 dc u ginekologa, który po badaniu usg stwierdził, że jest jajeczko i na tyle dojrzałe, że radziła kochać się jeszcze tego samego dnia i następnego. Od kilku dni mam wrażliwe sutki i boli mnie podbrzusze. Z niecierpliwości wykonałam dziś rano ultraczuły test, niestety negatywny. @ powinna pojawić sie w przyszły weekend czyli 15 października. Wolałabym jej nie oglądać przez najbliższe 9 miesięcy. Jak myślicie, zrobić za kilka dni nowy test, czy poczekać z testowaniem do czasu spodziewanej @ i testować jak się nie pojawi?
Czekaj razem ze mną bedzie raźniej, tez 1 dc miałam 17.09 i czekam minimum do 14 .10 moja siostra ma wtedy urodziny, moze wytrzymam do 16 października wtedy albo @ albo teścik : )
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
malka wrote:A czemu u Was wyświetla się zdjęcie a u mnie tylko link?
Ja ostatno wrzucam na fotosik
https://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie
klikasz bez ograniczeń wiekowych i ładujesz na koniec zaznaczasz
rodzaj kodów : fora dyskusyjne
i gotowy link do wklejenia jak to
summer86, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Lejka lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A ja sie objadlam batatami,zagryzam sernikiem i zaleglam na kanapie. wieczorem musze M dopasc,trzeba armie przewietrzyc przed czwartkowym badaniem;)
Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8bec8441a31.jpg
Proba generalna! Kociak mojej teściowej : ) mój emek go uwielbia, ja nie potrafię sie z nim bawić od małego bo to wariat na 102 ciagle gryzie wariuje i drze pazurami boje sie go ; p
Myszą moja szyta, teraz poluje na prawdziwki : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 13:40
malka, Flowwer, Lunaris, Yoselyn82, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, Lejka lubią tę wiadomość

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Jak sobie teraz pomyśle jak było jakieś 10 lat temu, kiedy to spóźniająca się @ była koszmarem, a jedna kreska na teście powodem do radości...
Teraz zupełnie odtwortnie, nie mogę doczekać się 2 kresek. Niestety dzisiejszy poranny test trochę ostudził mój optymizm, z drugiej strony wyleczył mnie z objawów wczesnej ciąży...
Lunaris lubi tę wiadomość
-
-
Rany, no kropka w kropkę tak samo u nas, moja jednakojajnikowa sis, wygląda to staranie się o kropka. Wczoraj wieczorem nasiliła mi się nieprzyjemność, a dzisiaj już kila razy aż zgięło mnie w pół. Czuję prawy jajnik aż gdzieś w plecach. Ja zwalam to na stymulację, bo przy tym jakoś bardziej wszystko czuć. A na fasolę uważaj, ma cośtam z estrogenem, fitoestrogen chyba, czyli logika mówi, że jest be na progesteron (dzięki internetom taka uczona jestem, nie jest moja wiedza podparta faktami, także no panic, bo pewnie gadam bez sensu, ale może warto sprawdzić). Ja na wszelki wypadek nie jem soi i strączkowych w II fazie.Bocianiątko wrote:Witam się i ja
obudziłam się dziś ze strasznym bolem brzucha... przeszkadzał mi bardzo przy
i tak się zastanawiam czy może być to np przez dużą iość płynu w zatoce po owu z tylu pęcherzyków? Bo nie wiem przecież ile pękło
wczoraj była względna cisza w jajnikach, a wieczorem zaczęły intensywnie kłuć wiec pomyślałam, ovu!
No a tu dzisiaj taki ból... ech, w tym cyklu kompletnie nie jestem w stanie wyczuć swojego organizmu...
Co do ciasta, to ja dzisiaj będę piekła brownie z czerwonej fasoli specjalnie dla IO
i miałam robić fasolkę po bretonsku na jutro, ale zapomniałam namoczyć fasoli
no nic zrobię jutro 
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Matko jakie to trudne, ja ze 3 razy wklejałem zanim sie udało Haha : p informatyki z nas...malka wrote:Próbuje inna fotke...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cf2a6ea596b.jpgStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Amy333 wrote:A ja sie objadlam batatami,zagryzam sernikiem i zaleglam na kanapie. wieczorem musze M dopasc,trzeba armie przewietrzyc przed czwartkowym badaniem;)
A potem jak nie mozna to akurat skręca jak nastolatka
Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
To było przed naszym ślubem teraz jest grubasek : ))malka wrote:Iza ale słodziak! Taki maluszek, że ta mysz to prawie większa od niego

Jaki super diabełek w białych rękawiczkach! Co to za rasa? Chcęęęęę takie coś!malka wrote:Próbuje inna fotke...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cf2a6ea596b.jpg -
Jak będę miała córkę to chyba nazwę ja Basia, czemu nie wiem? Bedzie mala pyzata z rumieńcami. Basia : D a jak nie to bedzie miała zeby jak mój mąż królicze jak był młody to wtedy Basia nie pasuje. Niech sam wymyśla wtedy...
Flowwer lubi tę wiadomość

summer86 wrote:Flowwer czy to też członek Twojego zoo?

Tak hrabina Fiona
summer86, Bocianiątko lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄