Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka1111 wrote:Kochana zgage i gazy to ja już mam. Podaruj przyszłym mamuśką
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Lamka, 2 miejsce - znaczy możesz mieć tylko zgagę albo gazy - co wolisz - do końca ciąży
pilik, KateHawke, Emiilka, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Lamka, już lecą do Ciebie ode mnie gazy... Mam nadzieję, że wiatr dziś daje w dobrą stronę! Daj znać, jak je już poczujesz - będę spokojniejsza, że doszły cało!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 17:51
lamka lubi tę wiadomość
-
lamka kiedy wynik ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz po badaniu. Dzieci zdrowe , ryzyko chorób genetycznych znikome. Serduszka prawidłowe, pepowina też. Jeden łobuz to na 80% dziewczyna drugi odwrócił sie dupskiem a że ma pepowine miedzy nogami to dr kazał poczekać do 16 tygodnia
StaraczkaNika, Sarna84, Frelcia, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, lamka, Karolina90, KateHawke, summer86, staraczka1111, Agniechaaaa, Kaczorka, 91Ewela09, Emiilka, -Monika-, joann, Bocianiątko, Madżka89, Meśka, Flowwer, Koteczka82, Anna Stesia, Lunaris, KateKum, Czrna 81, blue00, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Ja juz po badaniu. Dzieci zdrowe , ryzyko chorób genetycznych znikome. Serduszka prawidłowe, pepowina też. Jeden łobuz to na 80% dziewczyna drugi odwrócił sie dupskiem a że ma pepowine miedzy nogami to dr kazał poczekać do 16 tygodnia
Wspaniałe wiadomości -
nick nieaktualny
-
lamka odświeżaj, odświeżaj czekamy z Tobą
Aksamitna wspanialeHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Frelcia wrote:Jak ja Wam zazdroszczę.... boję się że ja nigdy nie doczekam tego stanu..Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Jakie cudne wiesci dziś
-
Frelcia wrote:Jak ja Wam zazdroszczę.... boję się że ja nigdy nie doczekam tego stanu..
-
Aksamitna super, że bąbelki zdrowe może akurat będzie parka teraz u mojego brata urodził się bliźniaki - Wojtuś i Zosia są malutkie i słodziutkie
Lamka trzymamy kciuki cały czas
Wysłałam eMka po witaminy dla mnie, dzwoni i mówi: "Na jutro zamówiłem Ci Ovarin, bo były tylko witaminy dla pierwszego SEMESTRU"Sarna84, Jedna_z_Wielu, StaraczkaNika, lamka, Yoselyn82, pilik, Emiilka, Izape_91, Meśka, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaeemm wrote:Naszła mnie niestety dzis tez taka mysl, Beta negatywna, jeszcze wyszło ze TSH mam 3,06 niby norma ale dla starających sie ma byc niższa.... te wsyzyskie testy itp miały byc dla mnie zabawa i szczęściem, a po dzisiejszym dniu sie zastanawiam, czy sie w ogole uda...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny