Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Summer tule mocno. Jak musisz to płacz, czasem to lepsze niż trzymanie w sobie emocji i żalu. Ale głowa do góry! MUSI się udać.
Dziękuję
Mam wrażenie, że gdyby nie forum już bym się poddała. A tak kolejne weteranki, którym się udaje dają nadzieję, że prędzej czy później ten wyczekany cud nadejdzie.
Szkoda tylko, że ta droga jest tak długa i trudna.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam jednego łobuza bo drugi jest głębiej i nic nie widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fa688593736.gifLejka, 91Ewela09, Sarna84, Agniechaaaa, staraczka1111, Karolina90, Frelcia, Bocianiątko, StaraczkaNika, KateHawke, Izape_91, Madżka89, Yoselyn82, -Monika-, Bajkaaa, innamorata88, Meśka, Flowwer, lamka, Karma88, Anna Stesia, Koteczka82, Jedna_z_Wielu, Lunaris, KateKum, Jacqueline, Czrna 81, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLejka wrote:Bo Młoda jesteś Punkt widzenia się zmienia wraz z punktem siedzenia Oczywiście wszystkie wiemy, że nie będziesz czekała do 30-tki, więc spoko loozzz... O Ciebie to ja się w ogóle nie martwię...
Ps. Dziewczyny, ale Wy dziś macie huśtawkę nastrojów... Normalnie jak baby w ciąży!
-
Aksamitna wrote:mam jednego łobuza bo drugi jest głębiej i nic nie widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fa688593736.gif
Aż tak się ruszał Łobuziak? Cudny widokFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna skąd masz taki boski filmik cudowny maluszek a drugi a kuku robi
-
nick nieaktualny
-
Lamka jak tam?
Ja od wczoraj chyba mam jakiś mega pms! Nigdy nie miewam humorów, a wczoraj nakrzyczałam na dziadka (aż mi głupio) a dzisiaj teściowi o mało co też awantury nie zrobiłam. Chodzę wkurzona, że aż mnie trzęsie. I do tego wszystko mi śmierdzi... Masakra jakaś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 18:58
-
nick nieaktualny
-
Czytam was dziewczyny i z niecierpliwością czekam na wynik bety Lamy ❤
Aksamitna piękny filmik
Frelcia rozumiem Cię.
Tez czasami tracę nadzieje ze się uda ale weteranki-staraczki dają siłę do walki.Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyKażdej sie uda, my walczyliśmy krótko bo 3 lata. Ale wierze że w końcu każda zostanie mamą. I nie jest wtedy nic istotne, jak sie je widzi to cały czas starań znika. Ten mały cud pod sercem staje się centrum wszechświata.
Agniechaaaa, Flowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:Każdej sie uda, my walczyliśmy krótko bo 3 lata. Ale wierze że w końcu każda zostanie mamą. I nie jest wtedy nic istotne, jak sie je widzi to cały czas starań znika. Ten mały cud pod sercem staje się centrum wszechświata.
-
nick nieaktualny
-
Aaeemm wrote:Naszła mnie niestety dzis tez taka mysl, Beta negatywna, jeszcze wyszło ze TSH mam 3,06 niby norma ale dla starających sie ma byc niższa.... te wsyzyskie testy itp miały byc dla mnie zabawa i szczęściem, a po dzisiejszym dniu sie zastanawiam, czy sie w ogole uda...
Gratuluję wszystkim oczelujacym mamom pięknych widoków swoich pociechAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny