Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mam złe wiadomości, znowu miałam krwawienie przy wypróżnianiu : ( poleciałam od razu do lekrza, bo dziś przyjmował i przepisał całe mnóstwo czopków.... no i będziemy widzieć co dalej...
Trochę sie załamałam szczerze powiedziawszy....i mam nadzieję, że nie będzie fasolki w tym miesiącu ani do momentu aż się nie wyleczę : ( czemu to tak musi być ?
A co z tą moją infekcją to ja nie wiem : / poszłam po receptę, ale nie wiem czy mi ta infekcja minęła czy co?! dwa dni miałam, a dziś jakby mi przeszła...
Kurde ja to jestem czopkowy hardkor, jeden w tyłek drugi w pipę.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dopiero nadgonilam wszystkie posty.
Lamka strasznie mi przykro, nie wiem co jeszcze mogę napisać...
Staraczka i Aksamitna cudne zdjęcia! Naprawdę dajecie nadzieję, że każdej z Nas się uda, oby jak najszybciej!!!
Tyle chciałam napisać, a połowa wyleciała mi z głowy:)
Monia dalej oczekujesz na okres?
Ogółem chciałam Wam powiedzieć, że jesteście niemożliwe!!!
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
06.2020 MedArt Poznań
10.21-04.22 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
nick nieaktualny
-
Lamka przykro mi bardzo
-
Izape, musisz to koniecznie sprawdzic, to nie jest normalne i musi być jakaś przyczyna dobrze,że od razu poszłaś do lekarza.
-
Izape! A już były wcześniej takie problemy? Nie kojarzę, musiałam przegapic. A sprawdzalas czy to nie hemoroidy? Krew jest zywoczerwona czy raczej ciemna, brązowa lub prawie czarna? Sorry za bezpośredniość ale to dość istotne. I co lekarz na to?
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna swietne zdjecie tez takie chce
Agniechaaa to to i tak nie dlugo sie starasz w stosunku do mnie.. bo ja juz ho ho i nie widac konca, niemniej jednak wiadomo ze to boli ciagle porazki, niepowodzenia..Ale musimy walczyc dalej!
Lamka bardzo mi przykro
Izape_91 a jakie robilas badanie? robilas kolonoskopie, gastroskopie i kau na krew utajona?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLamka, byłam dzisiaj tak pozytwnie nastawiona na Twoją bete, że jak przeczytałam Twojego posta to uszło ze mnie życie Smutno
Madzka89 ja mam chyba teraz jakąś owulację bo śluz rozciągliwy, szyjka wysoko, więc jużnie wiem. Może te plamienia co miałam to był właśnie ten okres. Miałam iść na kontrole do ginekologa, ale nie wiem czy teraz czy za tydzień
Trochę się u mnie zmienia, bo prawdopodobnie pójdę do innej pracy, a wiadomo od razu w ciąże przecież nie zajdę i jest mi smutno bo znów będę musiała przenieść starania. -
Lamka przytul się do męża i wypłacz się życie jest mało sprawiedliwie!! Przykro mi bardzo
Aksamitna ale cudowne zdjecie ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄