Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś po południu odbieram cytologie zobaczymy czy cin 1 jest nadal.
Dziś mam 12dpo test z Tesco biel wizira 6cs do dupy
Chyba muszę się wziąść za badania męża. Nie rozumiem pewnej sytuacji pewnie zapytam o to ginekolozki dziś. a mianowicie mamy z mężem dzieci 8 i 6 lat. Rok temu mojego M pobolewalo jądro poszedł z tym do urologa i ten robiąc usg stwierdził że to nie możliwe że ta dwójka jest jego że ma żylaki powrozka nasiennego i nie może mieć dzieci..(wtedy nie staraliśmy się więc olalismy sprawe) z miesiąc po tym miałam ciaze biochemiczna wyszła beta 70 ale dostałam okres. Teraz nic go nie boli i "naocznie"jest ok. I pytanie skoro było tak źle że niby nie mógł mieć dzieci to dlaczego jednak doszło do zapłodnienia? myślę że ten lekarz trochę wyolbrzymil sprawę. Chociaż i tak powinniśmy skontrolować to jeszcze raz skoro 6cs i nic a może to to blokujeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 08:26
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualnyLuuna wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś po południu odbieram cytologie zobaczymy czy cin 1 jest nadal.
Dziś mam 12dpo test z Tesco biel wizira 6cs do dupy
Chyba muszę się wziąść za badania męża. Nie rozumiem pewnej sytuacji pewnie zapytam o to ginekokozki dziś. a mianowicie mamy z mężem 2 dzieci 8 i 6 lat. Rok temu mojego M pobolewalo jądro poszedł z tym do urologa i ten robiąc usg stwierdził że to nie możliwe że ta dwójka jest jego że ma żylaki powrozka nasiennego i nie może mieć dzieci..(wtedy nie staraliśmy się więc olalismy sprawe) z miesiąc po tym miałam ciaze biochemiczna wyszła beta 70 ale dostałam okres. Teraz nic to nie boli i "naocznie"jest ok. I pytanie skoro było tak źle że niby nie mógł mieć dzieci to dlaczego jednak doszło do zapłodnienia? myślę że ten lekarz trochę wyolbrzymil sprawę. Chociaż i tak powinniśmy skontrolować to jeszcze raz skoro 6cs i nic a może to to blokuje -
Dziewczyny sorry, ze wyskakuje jak Filip z konopii, ale dopiero dzis naszła mnie taka mysl. Jak 28 września Ok 18:00 byłam u ginekologa i widział pęcherzyk 20 mm to wcale nie oznacza, ze owulacja sie odbyła z 28/29 września ?? Mogła sie odbyć 1 października ? Wtedy miałam takie dziwne bóle. Pytam, bo to wszytsko mi wtedy zmienia na wykresie.
-
Dziewczyny zdrówka dla was!!
Anny szkoda że przyszła @ ale nowy cykl, nowa nadzieja..Amy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAaeemm wrote:Dziewczyny sorry, ze wyskakuje jak Filip z konopii, ale dopiero dzis naszła mnie taka mysl. Jak 28 września Ok 18:00 byłam u ginekologa i widział pęcherzyk 20 mm to wcale nie oznacza, ze owulacja sie odbyła z 28/29 września ?? Mogła sie odbyć 1 października ? Wtedy miałam takie dziwne bóle. Pytam, bo to wszytsko mi wtedy zmienia na wykresie.
Aaeemm lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Niech zbada nasienie, moze sie okazać, ze jak był młodszy to byli piłkarze silniejsi z wiekiem mogło im mocy troszkę braknąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 08:31
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Na sto procent mogła byśmy być pewna gdybys była u gina na potwierdzeniu pęknięcia jeśli nie bylas to faktycznie owu mogła sie przesunąć ale nie oznacza ze musiała sie przesunąć takie bóle zdarzają sie rownież po owulacji luz nawet przy jej braku. Organizm kobiety jest nieprzewidywalny, ale mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko sie poprzestawało po Twojej mysli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiola84 wrote:Dzień dobry wszystkim,
Właśnie wstałam, cycki mnie bolą, a właściwie to sutki. Jeszcze 5 dni do @, najchętniej to dziś już bym znów siknęła, ale wiem, że jeszcze nie ma sensu. Przez tą cholerną pogodę dni trwają w nieskończoność.Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Czopki dowcipne są milion razy lepsze niż te do tyłka. W nocy chyba niw wyluzuje... Hmmmm to taka luzba rozkmina...
Izape, trzymajmy się wersji lekarza, ze to np.naczynko bo to chyba nejlepsza z wersji.
Ja choruję na wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Zaostrzenia choroby przechodze dość łagodnie jednak właśie wtedy pojawia się krew, nagłe bóle brzucha. Ale zaczęło sie od całkiem bezobjawowego polipa na jelicie. Nic mnie nie bolało, stolec był normalny, ale krwawienie czasem tak mocne jak miesiaczkowe.
Niestety niezbędna jest tu kolonoslopia Gdy juz Cie trochę podleczą czopkami powinnaś ją mieć wykonaną...
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c4ed2a3cb78.jpg
Przedstawiam wam MAŁEGO urwisa wszystko z nim wporzadku pięknie się nam pokazał z małą pomocą lekarza KOCHAM
Aksamitna pierwszy raz widzę taki filmik Coś pięknego! Czyli jedno imię możecie już na bank ustalić. Fajnie jakby była parka, ale z kolei dwie dziewczynki będą miały lepszy kontakt. Także i tak i tak fajnie
Lamka ♡♡♡ tulę mocno kochana.
Summer, Amy walczymy dalej.
Witam też nowe dziewczyny.
Wczoraj miałam wyjazd i naprawde ciężko Was nadgonić.Rozgadane jesteście jak przekupki
Na szczęście jakoś pogodziliśmy się z mężem Jak wczoraj wróciłam to już spał ale dzisiaj cofam ten włożony mu w niedzielę baleron i w ramach rewanżu może on mi dziś włożyć kiełbaskę hihi. Nawet musi bo to ostatni dzwonek przed owu
Agniechaaaa a Ty czosneczek zajadaj co będziesz w piątek nieskazitelnie zdrowa! Trzymam za Ciebie kciuki!staraczka1111, Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyAaeemm wrote:Znalazłam ! I mam zdanie podobne do Ciebie tez mnie Ruda wkurza.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Amy Tule z powodu wrednej siostry owulacji czyli małpiszona.
Zdrówka dziewczyny życzę na polu już tak zimno się robi ze nic tylko pod kocem leżeć z herbatka.Amy333 lubi tę wiadomość