Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Dopiero otwieram ślepia. Co do mlackania i lizania palców to lubię to drugie. Moje dzieci w Żłobku natomiast jak im smakuje to mlaszcza i jest to cudny dźwięk:D w Japonii jest to wyraz szacunku do właściciela. A Makłowicz zawsze zrobi mi smaka na jedzenie i podróże związane z moja pasja do gotowania i historii.
Śniły mi się dwie kreski na teście.. jaki to był piękny sen... -
Lunaris super wiadomość . A ja tez oglądam slub od pierwszego wejrzenia dziewczyny , poprzednia edycję też oglądałam .
Ja dalej czuje cyce ale nie sa juz jak gorące, tykającej bomby . Dzisiaj rano poczułam mocne rwanie w podbrzuszu i oczywiście mam nadzieje, ze młody sie wgryza. Z perspektywy 12 cykli wiem, ze takie szukanie objawów kilka dni po owu jest oczywiście absurdalne ale która tak nie robi niech pierwsza rzuci kamieniem
Aaeemm, Misiola84, staraczka1111, Phnappy, Lunaris, Czrna 81, Flowwer, pilik, Bocianiątko lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Agniechaaaa wrote:U mnie sie jeszcze tata wciągnął i tez ma identyczne zdanie jyz sie nie moge doczekać następnego odcinka! Ruda chyba ucieknie z pokoju nowożeńców ale kto dobrał tak zwariowanego kolesia (on ma taki charakter jak ja i mój M) z taką lozlazlą klechom
-
nick nieaktualnyAaeemm wrote:Ty byś zobaczyła mojego męża leci raz dwa do tv jak to sie zaczyna haha noooo oni w ogole do siebie nie pasują.... czekamy do kolejnego poniedziałku
A Agnieszka i Marcin matko jedyna nie nawidze takich osób perfekcjonistycznych co albo bo ich mysli albo wcale. Nie powiem, ze nie lubie perfekcji ale aż taka to chorobowe!!!
Kaczorka jak zobaczysz ruda przy ślubie to padniesz! Krzysiek wyluzowany zabawny a ta jak babcia przy nimWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 09:04
-
Dzień Doberek wszystkim Co do RSzŻ to nie wiem czy wiecie: Emilka od Piotra była też w KtoPoślubiMojegoSyna. Ta laska ma takie parcie na szkło że się tej drugiej aż rzęsy odklejają
Poszłam rano oddać krew na ROMA i CRP. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. Wyniki będą dopiero późnym wieczorem. Jestem tak zestrachana że w pracy nic nie robię. Skupić się nie mogę.Aaeemm, Czrna 81, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Dzień Doberek wszystkim Co do RSzŻ to nie wiem czy wiecie: Emilka od Piotra była też w KtoPoślubiMojegoSyna. Ta laska ma takie parcie na szkło że się tej drugiej aż rzęsy odklejają
Poszłam rano oddać krew na ROMA i CRP. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. Wyniki będą dopiero późnym wieczorem. Jestem tak zestrachana że w pracy nic nie robię. Skupić się nie mogę.
Trzymam kciuki
KateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Dzień Doberek wszystkim Co do RSzŻ to nie wiem czy wiecie: Emilka od Piotra była też w KtoPoślubiMojegoSyna. Ta laska ma takie parcie na szkło że się tej drugiej aż rzęsy odklejają
Poszłam rano oddać krew na ROMA i CRP. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. Wyniki będą dopiero późnym wieczorem. Jestem tak zestrachana że w pracy nic nie robię. Skupić się nie mogę.KateHawke lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny gdzie oglądacie ten serial opowieść podręcznej nie moge znalesc zwanej strony która była by darmowa
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Witam Was Dziewczynki
Pogoda taka ponura senna jestem jak nie wiem
A dziś w Rossmanie promka na kosmetyki do makijażu -49% a z apką Rossnet - 55%Flowwer lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Witam Was Dziewczynki
Pogoda taka ponura senna jestem jak nie wiem
A dziś w Rossmanie promka na kosmetyki do makijażu -49% a z apką Rossnet - 55% -
Jak Was czytam to sie zastanawiam czy ze mną jest wszystko w porządku...
Wszystkie piszecie o bolących, piekących, wybuchających cyckach po ovu. U mnie test coraz blizej a objawów zadnych i to nie tylko w tym cyklu, rzadko kiedy czuje "te" cyckiFrelcia lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyMeśka wrote:Jak Was czytam to sie zastanawiam czy ze mną jest wszystko w porządku...
Wszystkie piszecie o bolących, piekących, wybuchających cyckach po ovu. U mnie test coraz blizej a objawów zadnych i to nie tylko w tym cyklu, rzadko kiedy czuje "te" cycki -
Agniechaaaa wrote:Wiem właśnie i pupa bo dzis nie wyjdę z łóżka jutro tez nie pojadę bo z teściowa badania buuu najlepiej było by teraz jechać bo najmniej ludzi
No najlepiej to na samo otwarcie, bo potem to dosłownie dzicz jakby coś za darmo rozdawali. Jak byłam na tej promce w kwietniu to czułam się jak w ZOO
Ja może wybiorę się dopiero jutro, bo zapomniałam sprawdzić jaki mam odcień podkładu, bo ja na codzień się w ogóle nie maluje tylko raz na ruski rok, wiec to kosmetyki mi starczają na dłuuuugi czas👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Meśka wrote:Jak Was czytam to sie zastanawiam czy ze mną jest wszystko w porządku...
Wszystkie piszecie o bolących, piekących, wybuchających cyckach po ovu. U mnie test coraz blizej a objawów zadnych i to nie tylko w tym cyklu, rzadko kiedy czuje "te" cycki
Eee, u mnie jest raz tak, raz tak. Czasami w ogóle ich nie czuję, czasami robią się 2x większe i nigdy nic z tego i tak nie wynika .2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:No najlepiej to na samo otwarcie, bo potem to dosłownie dzicz jakby coś za darmo rozdawali. Jak byłam na tej promce w kwietniu to czułam się jak w ZOO
Ja może wybiorę się dopiero jutro, bo zapomniałam sprawdzić jaki mam odcień podkładu, bo ja na codzień się w ogóle nie maluje tylko raz na ruski rok, wiec to kosmetyki mi starczają na dłuuuugi czas -
nick nieaktualny