Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niech już będzie weekend. Najchętniej od dziś zaczęłabym testować. Pierwszy raz w życiu nie mam żadnych objawów @, nic mnie nie boli poza prawym jajnikiem on zazwyczaj mnie kłuje przez torbiel
Niech już będzie piątek-Monika-, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja musze kupić podkłady i eyliner w słoiczku do tego konturówki do ust aaaaa i rozjaśniacz!!! Popatrzę jeszcze za dobrym różem i brazerem zapas szmiek jeszcze mam chyba ze trafie na piękny śliwkowy kolor
Ja lubię Healthy MIX podkład z Bourjois, a liner do oczu to lubię z LOrala Blackbuster taki w mazaku👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Frelcia wrote:Dziękuję Kochana :* chociaż Ty mnie dzisiaj zauważyłaś. Też potrzebuję przytulasa
Jak mogłabym Cię nie zauważyć przygotuj się bo leci mocny przytulasssssssss
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38793ac3adb6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 10:24
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Frelcia wrote:Moja kochana lamcia :* śniły mi się dwie kreski i tak się spłakałam jak się obudziłam że masakra
Kochana my mamy tak samo. Te sny jeszcze bardziej dobijają zamiast dawać nadzieję... Mi jakiś czas temu śniło się że już tulę swoje dzieciątko i to mnie rozbiło totalnie. Ale nie można się załamywać bo w niczym to nie pomoże.Frelcia lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Inna cudownie! Dołączam do pozytywnie zazdroszczących hehe. Mam nadz. że i moją bliznę kiedyś będzie kopał mały szkrabek (też mam syna z wydobędzin)
Będzie !!!!Czrna 81 lubi tę wiadomość
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Kochana my mamy tak samo. Te sny jeszcze bardziej dobijają zamiast dawać nadzieję... Mi jakiś czas temu śniło się że już tulę swoje dzieciątko i to mnie rozbiło totalnie. Ale nie można się załamywać bo w niczym to nie pomoże.
-
Frelcia wrote:Dziękuję. Przed testowaniem zwykle jest załamka i strach :*
Frelcia lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Witam się po nieprzespanej nocy nr 2
Zachciało mi się zupki pomidorowej, więc sobie ugotuję
Inna super, teraz to już wszyscy będą mogli poczuć, Waszego synka
A ja może i bym pojechała do rossmana, ale jest tak zimno że mi się nie chce.
Wogóle się rozleniwiłam na maksa, szkoda że nie jestem w ciąży prznajmniej miałabym pretekst do całodziennego obijania się ;-/
Jak tam piesek ?
Ja też dziś pomidorową robięHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:To naturalne będzie dobrze, w końcu musi :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gdyby nie fakt, ze wiem, ze nie posiadam naturalnych owulacji i fakt, że transfer jest na cyklu sztucznym to od wczoraj wieczor stwierdziła bym, że owulacja zbliża sie wielkimi krokami!!! Mam taki piękny rozciągliwy sluz
Czrna 81, Frelcia, KateHawke, lamka, Meśka lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale w Warszawie w Centrum Profilaktyki i Terapii można wykonać za 40 zł badania:
- morfologia
- glukoza
- sód, potas
- lipidogram (cholesterol całkowity, HDL, LDL, trójglicerydy)
- próby wątrobowe (ALT, AST, ALP, GGTP, bilirubina)
- próby nerkowe (mocznik i kreatynina)
Właśnie się jutro wybieram i tak się zastanawiam, bo bede miała 20 dc, jest sens robić TSH?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Frelcia wrote:Dziękuję :* normalnie mnie siekło po tym śnie. Wiem że to tylko sen ale na litość boską
Znam to, naprawdę Też mi się jakiś czas temu śniło, że urodziłam córeczkę i to było takie realistyczne -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny gdyby nie fakt, ze wiem, ze nie posiadam naturalnych owulacji i fakt, że transfer jest na cyklu sztucznym to od wczoraj wieczor stwierdziła bym, że owulacja zbliża sie wielkimi krokami!!! Mam taki piękny rozciągliwy sluz
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.