Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Ja za to mam mnustwo kosmetyków najlepiej isc na otwarcie sklepu bo po nocy jest towar odłożony
A to Kochana, mnóstwo to i ja mam szkoda tylko, że ich nie używam, haha
Teraz staram się ogarnąć i nie kupować bezsensu, a jak czegoś potrzebuje to zwracam się do mojej siostry, bo ona akurat jest kosmetologiem/makijażystką👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:A to Kochana, mnóstwo to i ja mam szkoda tylko, że ich nie używam, haha
Teraz staram się ogarnąć i nie kupować bezsensu, a jak czegoś potrzebuje to zwracam się do mojej siostry, bo ona akurat jest kosmetologiem/makijażystką -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dziękuję za tulenie i wsparcie.
Staraczka, Aksamitna - śliczne maleństwa.
KateKum- cieszę się, że już sytuacja opanowana, tulę mocno!
Witam nowe dziewczyny.
Mąż wczoraj mnie pocieszył mówiąc, że przynajmniej wiemy, że możemy mieć razem dzidzi i że z następnym na pewno wszystko będzie w porządku. Kocham go bardzo. Dzisiaj idzie na badanie nasienia przed wizytą u urologa (żylaki powrozka).
A mi rośnie ósemka... Se wybrała moment. -
Agniechaaaa wrote:Hi witam w moim świecie ja z hobby zajmuje sie makijaże itp maluje sie codziennie nie ma wyjątków
Jak moja siostra ona bez make up nie wyjdzie z domu, a ja mam wywalone. Ale też w sumie nie mogę narzekać na cerę, mogę sobie pozwolić na twarzy bez podkładu ja zdecydowanie kocham z tej dziedziny jakieś zabiegi kosmetyczne. Teraz przymierzam się do mezoterapii igłowej
No to skoro to Twoja działka, to co polecasz kupić?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Cześć kobietki! Któraś dzisiaj testuje? Mamy już wtorek, więc coraz to bliżej weekendu. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na info. A ja tak się pochwałę, że wczoraj w nocy Michaś dał o sobie bardzo konkretnie znać serią kopniaków w bliznę po cc. Niesamowite uczucie, pierwszy raz poczułam go pod ręką. wcześniej to było tylko takie nieśmiałe smyranie w środku sypię wirusami, żeby i Wy moje kochane weteranki mogliście to niedługo poczuć!!
❤️❤️❤️❤️❤️KateHawke, Karolina90, Agniechaaaa, Lunaris, 91Ewela09, Meśka, staraczka1111, Czrna 81, lamka, Sarna84, nowa na dzielni, Madżka89, Flowwer, blue00, Bocianiątko, Izape_91, Maja84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Cześć kobietki! Któraś dzisiaj testuje? Mamy już wtorek, więc coraz to bliżej weekendu. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na info. A ja tak się pochwałę, że wczoraj w nocy Michaś dał o sobie bardzo konkretnie znać serią kopniaków w bliznę po cc. Niesamowite uczucie, pierwszy raz poczułam go pod ręką. wcześniej to było tylko takie nieśmiałe smyranie w środku sypię wirusami, żeby i Wy moje kochane weteranki mogliście to niedługo poczuć!!
❤️❤️❤️❤️❤️
Pozytywnie ci zazdroszczę Michaś mówi mamusi że ją kocha Nie mogę się doczekać kiedy ja poczuję takie piękne chwile Łapię wiruski na przyszły miesiącCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Pozytywnie ci zazdroszczę Michaś mówi mamusi że ją kocha Nie mogę się doczekać kiedy ja poczuję takie piękne chwile Łapię wiruski na przyszły miesiąc
KateHawke lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Witam się i ja
Jak czytałam o 6tej, to były 3 posty, a teraz to 4 strony chyba musiałam nadrobić, haha dajecie czadu z tymi postami
Amy przykro mi, że @ Cię nawiedziła, ale kciuki przechodzą na ten cykl :*
Frelcia witaj w klubie, ja też już w nocy czułam bóle jak na @ i też płakać się chce trzymam za Ciebie kciuki, aby jednak znaczyło co innego :*
Po za tym jestem po nieplanowanej wizycie u dentysty i 2 godz czekałam na przyjęcie z bólem, po czym pani stwierdziła jak weszłam: coraz więcej osób z nagłym bólem, żeby plomby bez kolejki mieć. Na co wytłumaczyłam, że nie jest mi to na rękę bo dbam o zęby i staram się odwiedzać to miejsce jak najrzadziej, a po drugie że nie umawiam się w II fazie cyklu ( za półtorej tyg mialam mieć wizytę) . Pani zmieniła (chyba) nastawienie bo wytłumaczyłam, że staram się o ciążę. Na koniec powiedziała, że rozsądnie.Amy333 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Jak moja siostra ona bez make up nie wyjdzie z domu, a ja mam wywalone. Ale też w sumie nie mogę narzekać na cerę, mogę sobie pozwolić na twarzy bez podkładu ja zdecydowanie kocham z tej dziedziny jakieś zabiegi kosmetyczne. Teraz przymierzam się do mezoterapii igłowej
No to skoro to Twoja działka, to co polecasz kupić? -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Cześć kobietki! Któraś dzisiaj testuje? Mamy już wtorek, więc coraz to bliżej weekendu. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na info. A ja tak się pochwałę, że wczoraj w nocy Michaś dał o sobie bardzo konkretnie znać serią kopniaków w bliznę po cc. Niesamowite uczucie, pierwszy raz poczułam go pod ręką. wcześniej to było tylko takie nieśmiałe smyranie w środku sypię wirusami, żeby i Wy moje kochane weteranki mogliście to niedługo poczuć!!
❤️❤️❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Ojej tez chce!!! Cudo
Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata cudownieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Inna cudownie czekam z niecierpliwością na pierwszego kopa
-
nick nieaktualnyWitam się po nieprzespanej nocy nr 2
Zachciało mi się zupki pomidorowej, więc sobie ugotuję
Inna super, teraz to już wszyscy będą mogli poczuć, Waszego synka
A ja może i bym pojechała do rossmana, ale jest tak zimno że mi się nie chce.
Wogóle się rozleniwiłam na maksa, szkoda że nie jestem w ciąży prznajmniej miałabym pretekst do całodziennego obijania się ;-/KateKum lubi tę wiadomość
-
Kate, kciuki mocno zaciśnięte! Będzie dobrze :*
inna!KateHawke lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Witam się i ja
Jak czytałam o 6tej, to były 3 posty, a teraz to 4 strony chyba musiałam nadrobić, haha dajecie czadu z tymi postami
Amy przykro mi, że @ Cię nawiedziła, ale kciuki przechodzą na ten cykl :*
Frelcia witaj w klubie, ja też już w nocy czułam bóle jak na @ i też płakać się chce trzymam za Ciebie kciuki, aby jednak znaczyło co innego :*
Po za tym jestem po nieplanowanej wizycie u dentysty i 2 godz czekałam na przyjęcie z bólem, po czym pani stwierdziła jak weszłam: coraz więcej osób z nagłym bólem, żeby plomby bez kolejki mieć. Na co wytłumaczyłam, że nie jest mi to na rękę bo dbam o zęby i staram się odwiedzać to miejsce jak najrzadziej, a po drugie że nie umawiam się w II fazie cyklu ( za półtorej tyg mialam mieć wizytę) . Pani zmieniła (chyba) nastawienie bo wytłumaczyłam, że staram się o ciążę. Na koniec powiedziała, że rozsądnie.
Dziękuję Kochana :* chociaż Ty mnie dzisiaj zauważyłaś. Też potrzebuję przytulasa