Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem kiedyś wszystko było prostsze może dlatego teraz ciężej mi znosić porażki. O pierwsza ciaze staraliśmy się 3m. Bratowa stwierdzila ze ona tez.chce miec dziecko i od tak zaszla za pierwszym razem. Ja za miesiac straciłam ciszr w 10tyg a ona dowiedziala sie tydzien pozniej że będzie mieć bliźniaki. Bol był ogromny bo mieszkaliśmy wszyscy razem i byłam obecna na codzień w jej podwojnym szczęściu w którym nie umialam sie cieszyc Na szczwscieb za 3 m znwu zaszlam w ciaze tym razem szczesliwa po 1.5 roku w kolejna za pierwszym razem ( nie chcacy hihi) a Teraz po 7 latach od tamtych wydarzeń 7 cykl staran i nic wiem że to mało ale czuje się jakbym już nigdy nie mogła mieć dzieciatka robi się to nie realne .Schizuje u cały czas jakieś przeszkodyhttps://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Malka czyli wpatrywanie się w swój wykres daje rezultaty! Od dziś też na swój będę patrzeć
Nika dopóki nie zacznie pracować łożysko to fasolce nie zagraża to co zjesz. Rób porządek z dziadostwem, bo może Cię konkretnie rozłożyć. A niestety wiem co mówię.malka lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
malka wrote:Summer pierwszy test planuje zrobić jutro na emka urodziny. Jak zwykle się tym nie przejmowałam to tym razem aż się boje rozczarowania...
Meśka! Zatestujemy razem, będzie raźniej! Ja trzymam kciuki za Ciebie a Ty za mnie ok?
Ok! To o ktorej sie spotykamy ? 6 rano? Zawsze razem razniej ❤Bocianiątko lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
KaroMi wrote:Witajcie dziewczyny! Mam wielkie wątpliwości a wizytę u gina dopiero lub już jutro. Otóż ostatnią @ zaczęłam 19 września owulacja przypadała na 4-5.10 od paru dni mam delikatną zgagę, osłabienia i lekkie nudności plus ból jajników jak na @ i ciągnięcia w pachwinach. 8.10 zauważyłam słabe plamienie różowe strzępki w ślubie tylko podczas podcieraniu. Kolejny okres wypada mi na 19 cykle mam 30 dniowe.Dzisiaj tempka w pochwie rano 37,6 ostatnio zwykle było 37,1. Boję się że coś może być nie Tak, bo te objawy jakoś za szybko a to pierwszy nasz miesiąc starań i wątpię by ot tak i pykło. Jakiś czas temu miałam problem z lewym jajnikiem,ale niby wróciło wszystko do normy po duphastonie. Cykle mam regularne 30dniowe, a @ trwa 5-6 dni. Co o tym myślicie? Dodam ze nie nastawiałam się bardzo że juz w 1 cyklu starań nam sie uda.
Luna, ja się kompletnie nie znam wiec nie pomogę chyba trzeba zaufać ze gin wie co robi...KaroMi lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Dzień Dobry wszystkim Wstał dla nas nowy dzień i mam nadzieje że tak zostanie
Luuna a może zmiana lekarza? Czasem nowe spojrzenie na problem może dać zaskakujące efekty. A zbyt pochopna decyzja mogłaby sprawić że będziesz sobie robić wyrzuty że się zgodziłaś. Trzymam kciuki bo takie trwanie w zawieszeniu mocno deprymuje. -
KaroMi wrote:Witajcie dziewczyny! Mam wielkie wątpliwości a wizytę u gina dopiero lub już jutro. Otóż ostatnią @ zaczęłam 19 września owulacja przypadała na 4-5.10 od paru dni mam delikatną zgagę, osłabienia i lekkie nudności plus ból jajników jak na @ i ciągnięcia w pachwinach. 8.10 zauważyłam słabe plamienie różowe strzępki w ślubie tylko podczas podcieraniu. Kolejny okres wypada mi na 19 cykle mam 30 dniowe.Dzisiaj tempka w pochwie rano 37,6 ostatnio zwykle było 37,1. Boję się że coś może być nie Tak, bo te objawy jakoś za szybko a to pierwszy nasz miesiąc starań i wątpię by ot tak i pykło. Jakiś czas temu miałam problem z lewym jajnikiem,ale niby wróciło wszystko do normy po duphastonie. Cykle mam regularne 30dniowe, a @ trwa 5-6 dni. Co o tym myślicie? Dodam ze nie nastawiałam się bardzo że juz w 1 cyklu starań nam sie uda.
Cześć Myślę, że zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek wyroki. Tempka ma to do siebie że lubi nam płatać figle wyższymi stopniami albo pięknym trójfazowym wykresem. Musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać przynajmniej do okolic następnej miesiączki. Możesz zaczekać z nami. Chętnie ci potowarzyszymyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 08:28
Bocianiątko, KaroMi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalka - to musi być to!
Pilik - wizytę kontrolną mam jutro o 15, wymuszę na nim żeby mi powiedział jakie mam endo i czy jest juz po owulacji. Czy jest to możliwe przez powłoki brzuszne? Bo tak mi sprawdza czy ropa nie zalega w bliźnie. Cichutno liczę na to że owulacji jeszcze nie było.
Ewela kiedy teścik?
Summer czekam na wątek listopadowy
Reszcie chciałabym pomóc, ale najzwyczajniej nie wiemmalka lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja noc mialam taka sobie, wykapalam sie rano po smarowaniu wieczornym ale mam wrazenie ze mam tego wiecej niz mialam.. ale pewnie to sa rany po tym ciulstwie, swedzi mnie dalej no ale to nie przejdzie tak szybko, pewnie do poki rany sie nie podgoja.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Czrna 81 wrote:Malka czyli wpatrywanie się w swój wykres daje rezultaty! Od dziś też na swój będę patrzeć
Hehe Czarna, tak przynosi efekty! Z tego stresu temperatura skacze i się człowiek jeszcze bardziej nakręca bez sensownie a czy inne efekty będą to zobaczymy jutro.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Dzień Dobry wszystkim Wstał dla nas nowy dzień i mam nadzieje że tak zostanie
Luuna a może zmiana lekarza? Czasem nowe spojrzenie na problem może dać zaskakujące efekty. A zbyt pochopna decyzja mogłaby sprawić że będziesz sobie robić wyrzuty że się zgodziłaś. Trzymam kciuki bo takie trwanie w zawieszeniu mocno deprymuje.https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Cześć Myślę, że zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek wyroki. Tempka ma to do siebie że lubi nam płatać figle wyższymi stopniami albo pięknym trójfazowym wykresem. Musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać przynajmniej do okolic następnej miesiączki. Możesz zaczekać z nami. Chętnie ci potowarzyszymy
Dziękuję pięknieKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:Tak naprawdę wszystko jest możliwe trzymam kciuki
.
Dziękuję Póki co się nie nastawiam, w 1 ciąży w ogóle nie miałam objawów. Mam tylko nadzieję, że moje dziwne samopoczucie to nie wynik tego,że znów coś sie dzieje z lewym jajnikiem.
Dziewczyny dziękuję za ciepłe przyjęcie, trzymam mocno kciuki za nas wszystkie i gorąco się modlę o same pozytywy:)
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w deszczowy dzień
Dziewczynki kciukam za wizyty
Owocnych testowan
Frelcia, jak tam ?
Meśka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Luuna wrote:Przeszło mi to przez myśl wczoraj. Jak jej mówię że staram się 7 miesięcy i nic a mam 31 lat to ona mi każe czekać do roku. Tylko po co skoro mogę zacząć już robić podstawowe badania
Amy333 lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Hehe Czarna, tak przynosi efekty! Z tego stresu temperatura skacze i się człowiek jeszcze bardziej nakręca bez sensownie a czy inne efekty będą to zobaczymy jutro.
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Malka temperatura twoja brzmi obiecująco .
Potrzebuje zrobić progesteron i estradiol. Wypada mi to w piątek po nocy to chyba nie powinno się robić na zmęczeniu. Zrobić 6 dpo czy 8 dpoKarolina90, Meśka lubią tę wiadomość