Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak zaznaczacie kłucie jajnika, a może nie ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziewczyny, jak zaznaczacie kłucie jajnika, a może nie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 13:16
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualnyDzisiaj w końcu pozytywne wieści z pracy. Zus klepnal mi l4 i dał nowy okres zasiłkowy, nie musze wracać do tego pierdolnika. No i udało mi się namierzyć jednego detektorem tętna. Z minusów mam duży cukier i białko w moczu ;(
Anna Stesia, malka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Aaeemm wrote:A nie odważysz sie isc na betę ??? O tyle fajnie masz ze @ sie nie pojawiła.... u mnie sie pewnie pojawi, bo mam wlasnie takie objawy jak przed @
Czytając o różnych doświadczeniach dziewczyn tak sobię myślę ,że może lepiej nie wiedzieć za wcześnie tylko trochę później jak małe będzie ma tyle silne, że się utrzyma . Chociaż chyba tak już jest że ten strach o małe zaczyna się przy staraniach i nie kończy nigdy .
Do weekendu nic nie robie potem pomyślę jak wam wyjdą piękne dodatnie testy )) a u mnie jeszcze nie zawita @ to się odważę będziecie mnie wspieraćKateHawke, Aaeemm lubią tę wiadomość
-
Meśka, Luna Bardzo Wam Dziękuję. Zastanawiałam się nad tą opcją tylko jakoś nie mogę przypisać tego kłucia jako ból, ale w takim razie zaznaczę też sobie poprzez tą opcję
Aksamitna cudownie co do pierwszej części postu a co w takim razie z cukrem i tym białkiem będziesz/będą robić ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:czekam właśnie co odpowie lekarz, dwa tygodnie temu bylo ok ;/Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
-Monika- wrote:Jedna z Wielu zawsze można sobie zapisać w notatkach że jajniki kują.
Ja zaś od wczoraj mam taki tępy ból, w tym jajniku który był operowany, czyżby już wytwarzał pęcherzyki?
Mam nadzieje że wyjaśni sie wszytko na wizycie.
Kiedy wizyta ? To dziś ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Niestety jutro :-(o 15:00Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Bocianiątko wrote:Podejrzewam, że raczej grzybek ale żadnej wydzieliny dziwnej na razie nie mam... wiem, ze mozna sie szybko pozbyc ale za 7-10dni powinnam zanieść świeże wyniki wymazów zeby mnie zapisali na hsg... a na objaw ciąży 4 dpo to trochę za wcześnie zobaczę co jutro moja gin powie...
Skarbie, a kiedy Ty masz wizytę? Dzisiaj? Czy wczoraj miałaś, bo jakoś mi umknęło...
Miałam dzisiaj:-) Widziałam pikające serduszko w 11-milimetrowym ciałku. Powiem Wam, że nie jestem specjalnie tkliwą osobą, ale się wzruszyłam!Flowwer, Meśka, Kaczorka, KateHawke, Karolina90, Lulame, malka, Sarna84, Yoselyn82, blue00, Lunaris, Bocianiątko, Czrna 81, KateKum, Madżka89, summer86, innamorata88, Agniechaaaa, lamka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Nie sądziłam że to kiedyś powiem, ale wiecie co? Nie mogę doczekać się @
KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Miałam dzisiaj:-) Widziałam pikające serduszko w 11-milimetrowym ciałku. Powiem Wam, że nie jestem specjalnie tkliwą osobą, ale się wzruszyłam!
Anna Stesia, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄