Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wrote:Dzisiaj w końcu pozytywne wieści z pracy. Zus klepnal mi l4 i dał nowy okres zasiłkowy, nie musze wracać do tego pierdolnika. No i udało mi się namierzyć jednego detektorem tętna. Z minusów mam duży cukier i białko w moczu ;(
Ooo, to takie słodko-gorzkie wieści! Fajnie, że masz już właściwie zamknięta sprawę zwolnienia, ale źle, że wyniki się trochę pogorszyły. No ale masz 2 lokatorów i fabryka musi działać z podwójną wydajnością, co nie zawsze jest możliwe. Zobaczysz, lekarz na pewno coś temu zaradzi. Miałaś już krzywą? -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Miałam dzisiaj:-) Widziałam pikające serduszko w 11-milimetrowym ciałku. Powiem Wam, że nie jestem specjalnie tkliwą osobą, ale się wzruszyłam!
Wasze Pykające Serduszko
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Ooo, to takie słodko-gorzkie wieści! Fajnie, że masz już właściwie zamknięta sprawę zwolnienia, ale źle, że wyniki się trochę pogorszyły. No ale masz 2 lokatorów i fabryka musi działać z podwójną wydajnością, co nie zawsze jest możliwe. Zobaczysz, lekarz na pewno coś temu zaradzi. Miałaś już krzywą?
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:no wlasnie nie, mam IO i odstawiam metę teraz. Jak zeszlam z 1000 do 250 to tak cukier skoczył. Dalej czekam na i do od giną, odrzuca mnie od słodkiego więc chyba zdechnie jak bede miała wypić glukoze
Mnie też się robi słabo gdy myślę o tym badaniu. No nic, trzeba czekać, nie martw się może na razie, być może to tylko jakiś sygnał, że coś trzeba zmienić, niekoniecznie, że coś złego się dzieje. -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Mnie też się robi słabo gdy myślę o tym badaniu. No nic, trzeba czekać, nie martw się może na razie, być może to tylko jakiś sygnał, że coś trzeba zmienić, niekoniecznie, że coś złego się dzieje.
-
Frelcia :* ściskam, szkoda, że @ przyszła. :* Walczcie dalej!
Ja dziś lecę do reumatolog. Oczywiście ANA3 nie będzie dzisiaj... Super, ale zobaczymy co na resztę powie.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Anna Stesia cudownie
Lunaris ale pech, trzymaj się jakoś!
Frelcia przykro mi, ale to znaczy że zaczął się nowy cykl i jesteś w 1 dniu ciąży przecież
Aksamitna nie dobrze z tym cukrem, musisz kontrolować, jak trzeba będzie to jakoś przeżyjesz ta insulinę. Najważniejsze Wasz zdrowie!Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Że moje to wiadomo, ale mąż musi mi wierzyć na słowo
Ty wynosisz, urodzisz a młode będzie podobne do tatusiai wiara nie będzie potrzebna :p
A glukoza nie jest straszna. O ile pozwolą Wam dodać cytryny. Mi smakowała jak trochę słodsza lemoniada :p
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Jak myślicie, jest szansa na późną owulację w cyklu naturalnym, jeśli w 15dc mam jeden pęcherzyk 11mm, endo 4,8mm ... ? Lekarz kazał mi brać dupka dopiero od przyszłego tygodnia.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Ty wynosisz, urodzisz a młode będzie podobne do tatusia
i wiara nie będzie potrzebna :p
A glukoza nie jest straszna. O ile pozwolą Wam dodać cytryny. Mi smakowała jak trochę słodsza lemoniada :p
Coś w tym jest! Ale ja to bym bardzo chciała, żeby było podobne do męża, bo mój mąż jest wyjątkowo urodziwy.
Mówisz, że można przyjść ze swoją cytryną?malka lubi tę wiadomość
-
Malwas wrote:Jak myślicie, jest szansa na późną owulację w cyklu naturalnym, jeśli w 15dc mam jeden pęcherzyk 11mm, endo 4,8mm ... ? Lekarz kazał mi brać dupka dopiero od przyszłego tygodnia.
u mnie to normalka
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Anna Stesia cudownie :)gratuluje serduszka
Lunaris trzymaj się jakoś!
Aksamitna nie dobrze z tym cukrem i bialkiem ale moze nie bedzie tak zle. Czyli odstawiac metformine powoli od teraz tak? i podniosl sie tobie cukier?Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:
Aksamitna nie dobrze z tym cukrem i bialkiem ale moze nie bedzie tak zle. Czyli odstawiac metformine powoli od teraz tak? i podniosl sie tobie cukier?
tak zchodzę powoli z niej całkiem, i po 2 tygodniach mialam powtórzyć wynik i cukier wyszedł 266 ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 14:33