Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Summer ja na nic innego nie czekam jak na ten wątęk
Monika, cały czas waham się czy dam radę prowadzić jestem ciągle w delegacjach a nie chcę zaniedbywać dopisywania na listę. Może Ty się skusisz?
Chyba że wybaczycie mi z góry drobne opóźnienia
I trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Laski, jesteście szalone z tą ilością postów, nie nadążam za Wami! Staram się mając chwilkę w pracy zaglądać na bieżąco, ale później jak mam odpisywać to już nie pamiętam.
Flowwer, KateHawke, trzymam kciuki za Wasze @! Ja na moją Wać Pannę czekam właśnie, póki co raczy mnie drugi dzień plamieniem i fatalnym samopoczuciem.
AnnaStesia, cudowne wieści! Będzie zdjęcie dla e-ciotek?
Karolina90, dobrze jest Cię tu widzieć częściej kiedy wyniki badań?
Agniechaaa, mam nadzieję, że zteściową to nic groźnego a co do ciężarnych, niedługo dołączysz do tego grona
KateHawke, Czrna 81, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
No i mnie namówiłyście.. listopadowy wątek otwarty
Meśka, Yoselyn82, Karolina90, KateHawke, Czrna 81, staraczka1111, Bocianiątko, -Monika-, Madżka89, Anna Stesia, Flowwer, Lunaris, Lejka, Jedna_z_Wielu, KateKum, Sarna84, Phnappy, Karma88, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Ja sie bardzo denerwuje przed jutrzejszym testem na szczęście zaraz bedziemy miec wcześniejszych gosci urodzinowych mojego M wiec jakos zleci mi popoludnie
Izape_91, Anna Stesia lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka, trzymam mocno kciuki za jutrzejszy test!
Anna Stesia, Meśka, KateKum lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Ja sie bardzo denerwuje przed jutrzejszym testem na szczęście zaraz bedziemy miec wcześniejszych gosci urodzinowych mojego M wiec jakos zleci mi popoludnie
Wczoraj mnie siostra qkurzyla, bo powiedziała mi ze nasza znajoma, która brała ślub w sierpniu juz jest w ciąży: / czuje się, jakby mi sie ktoś w kolejkę wepchal i zamiast być coraz bliżej to ja jestem coraz dalej na szarym końcu... Wiem ze nie powinnam tak myslec, ale starające się baby są dziwne i dlaczego nie?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Meśka trzymam kciuki ja też jutro zatestuje a co...
Anna Stesia, Meśka lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Summer mają być podobno ok 20-21 zobaczymy co tam w trawie piszczy
I juz lece na listopadowy wątek musi być szczęsliwy
Meśka - kciuki!! od razu daj znacMeśka lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Dziewczny, chyba mam powtórkę z rozrywki
Dziś 15 dpo.. od 3 dni mam bóle miesiączkowe, od 2 dni plamienia (brunatne, ledwo na wkładce). Zrobiłam test, bo jak wiadomo test to najlepszy sposób na wywołanie. No i jest druga kreseczka, ale bledziutka a na bobotest w tym dniu powinna już być konkretna krecha.
Lecę jutro z rana na betę.. ale drżę cała z nerwów.Yoselyn82, Aksamitna, StaraczkaNika, Czrna 81, Maja84, Flowwer, Karolina90, Meśka, Madżka89, lamka, Phnappy, Barbarka1984, E_w_c_i_a, Karma88 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Dziewczny, chyba mam powtórkę z rozrywki
Dziś 15 dpo.. od 3 dni mam bóle miesiączkowe, od 2 dni plamienia (brunatne, ledwo na wkładce). Zrobiłam test, bo jak wiadomo test to najlepszy sposób na wywołanie. No i jest druga kreseczka, ale bledziutka a na bobotest w tym dniu powinna już być konkretna krecha.
Lecę jutro z rana na betę.. ale drżę cała z nerwów.
Aaaa! Oby to był szczęśliwy testpilik lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Anna Stesia wrote:Miałam dzisiaj:-) Widziałam pikające serduszko w 11-milimetrowym ciałku. Powiem Wam, że nie jestem specjalnie tkliwą osobą, ale się wzruszyłam!Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
No to troszkę Was wczoraj w nocy nadrobiłam Nie było to jak zwykle łatwe Ale w większości to była miła lektura, czasem nawet opluwałam monitor ze śmiechu, jesteście wyjątkowe!!! Jak to jednak wszędzie bywa, zawsze znajdzie się jakaś czarna owca, żeby nie powiedzieć WSZA Oczom nie wierzyłam w to co czytam i do tej pory się zastanawiam jak wielki brak oleju w głowie trzeba mieć, żeby walnąć taki tekst nawet w najlepszej wierze, a potem powiedzieć że to bezpośredniość. O losie...!!! Bałabym się być dzieckiem takiej osoby Jednak z tego też się trochę pośmiałam, bo z głupotą i brakiem taktu walczyć się nie da. Najbardziej rozwala mnie fakt, że mimo pisania półsłówkami każdy głupi wie o co i o kogo chodzi, a sam zainteresowany wygląda jakby nie miał pojęcia
Miłego i pełnego uśmiechu popołudnia Wam życzę kochane przyszłe mamusie
Anna Stesia cudownie
Kaczorka wypakuj się jak najszybciej, bo chcę już zobaczyć zdjęcie cudnej maleńkiej AlicjiBocianiątko, Yoselyn82, Anna Stesia, KateHawke, Czrna 81, Flowwer, Kaczorka, Meśka, Sarna84, Phnappy, Amy333 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
ciche gratki! trzymam kciuki za wysoka beteAnna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lecę jutro z rana na betę.. ale drżę cała z nerwów.Czrna 81, Maja84, Anna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Już chucham i dmucham na zaciśnięte u obu rąk kciuki!!!
Czrna 81, Anna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnySummer, możesz dać zdjęcie testu?
Nie myśl o najgorszym! Wiem że się boisz.
Zagnieżdżenie może odbyło się później. Ja jestem dobrej myśli.
A Ty przyjmujesz jakieś leki, luteina czy dupka?
Zauważ że wcześniej miałaś takie temp. jakie miałaś, skaczące niskie, teraz utrzymuje sie ładnie wysoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 17:55
-
Bocianiątko, Yoselyn, Izape, dziękuję za wiarę Oby Wasze kciuki pomogły!
Mój mąż póki co pyta gdzie tym razem będzie trzeba do szpitala jechać, żeby znow nie było operacji.. także wiecie. Raczej jest strach..
Już nie marudzę, czekam do jutra i zobaczymy co beta powie. -
Summer będę trzymać kciuki za Ciebie za Was!!
Anna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość