Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wrote:tak na zmianę wiem mniej wiecej gdzie są. Brzuszek mały, bardziej mega wzdęcia no i jelita i żołądek podnosi mi do góry. Nie da się wyszczuplić, i mocno ciągną mnie jajniki i blizny po laparo. Myślę ze do końca miesiąca juz bedzie konkretny widoczny.
Kurcze chyba sama kupię taki przyrząd. To bardzo uspokaja kiedy wiadomo że wszystko z dzieciątkami jest OK.
Aksamitna cudownie musi być to słyszeć -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Kurcze chyba sama kupię taki przyrząd. To bardzo uspokaja kiedy wiadomo że wszystko z dzieciątkami jest OK.
Aksamitna cudownie musi być to słyszeć
bez tego szaleje. Niby do wizyty niecałe dwa tygodnie, ale po przebojach z krwawieniem to mocno uspokaja. Czekam na pierwsze ruchy, bo sie wiercą niemiłosiernie, a że są dwa to może będzie szybciej niż 18tc
Anna Stesia, Bocianiątko, KateHawke, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma, Jedna z Wielu, Yoselyn na pewno dam znać jak tam po wizycie Trzymajcie kciuki, chociaż M. dzisiaj wnerwiony chodzi, ale będe musiala tak go podejśc żeby jemu sie zachciało, a żeby sienie domyślił że coś jest na rzeczy.
KateHawke mam straszną nadzieję że będzie tak jak piszesz, muszę synka do nauki troche zagnać bo za duzo przy grach siedzi (zerówka)
Staraczka, cola dobra na wszystko, mój syn jak miał jelitówkę to wymiotował jak kot, a po coli tylko mu sie odbiło i przeszło, dawaj znac jak sie czujesz.
Amy Twój mąż poprawił mi dzisiaj wisielczy humor, jest świetny!
Staraczaka jeszcze raz mocno mocno ściaskam! Jak widzisz bladość testunie jest wyznacznikiem bety! A tak chodziłaś zła na męża, a ja powtarzałam że się uda
Bocianiątko będą dwa
Aksamitna kochane Szkrabki ten detektor dobra sprawa! Pisałaś że ciągnął Ciebie blizny po laparo, kiedy miałaś? Troche mnie przestraszyłaś, bo ja mam "świeżą" po laparotomii.
Dziewczyny już się ze śmiechu wypierdziałam, więc bez spięcia mogę iśc się zbierać na wizytę.
Uf jest stresik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 14:16
Anna Stesia, Flowwer, Karma88, Amy333, Lejka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Ty się lepiej za brzuch trzymaj bo mięśnie takiej dawki śmiechu nie wytrzymają
Edit: O matko z córką ale żeśmy tego natrzaskały...Flower nas zatłucze
Summer i fasolka jest!!! A może o dwie
TTeraz to będziesz zarazać w listopadzie!!
A czytając was brzuch mnie boli hahah
Amy twój M bombowy !! Mój sobie życzy pielęgniarkę z czerwoną szminkąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 14:22
Bocianiątko, Anna Stesia, KateHawke, Amy333, staraczka1111, Lejka, Barbarka1984, Sarna84, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Monia kciuki za wizytę!!! o 15.00 tak?
Whoosie zapraszamy jesteś na liścieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 14:25
Whoosie lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
StaraczkaNika wrote:Najlepiej to się zapowiada listopad - dzięki założeniu wątku przez Summer mamy pierwszą listopadową ciężarną jeszcze w połowie październka. Summer nie myśl, że się w tej sytuacji wymigasz, masz dalej tak działać na ten listopad!
Staraczka, taki mam zamiar! Listopad to moj urodzinowy miesiac.
Dziewczyny nadrobie Was wieczorem
Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Staraczka, taki mam zamiar! Listopad to moj urodzinowy miesiac.
Dziewczyny nadrobie Was wieczorem
milej lektury
summer86, Karma88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyUf nadrobiłam uśmiałam sie
Dziekuje dziewczyny, ze jesteście tak mocno z Nami i mnie wspieracie na jutro teraz lecę dalej muszę M koszule na wesele kupić psinka juz piękna jak nowa podesle Wam potem fotkeKateHawke, Bocianiątko, Karma88, Lejka, Flowwer, Barbarka1984, Maja84 lubią tę wiadomość
-
summer nie dasz rady do jutra
-
Ja miałam mieć cykl bezowulacyjny, byłam na usg w 12 dni cyklu, potem w 22 i nie było żadnego pęcherzyka dominującego, wracałam, że szpitala i beczałam jak głupia na ulicy...w 25 dniu (mam długie cykle) czułam ból jajnika, a schylając się po kota jeszcze mocniej bolało, no i miałam mnóstwo śluzu. Stwierdziłam, a co tam zrobię test i pozytywny jak nigdy dotąd! Przeprowadziłam konsultacje smsową z moją Panią doktor i kazała brać dupka (pierwszy cykl z dupkiem). Teraz czekam i mam nadzieję, że tempka wzrośnie. Trzymajcie kciuki laski!
KateHawke, Bocianiątko, Anna Stesia, staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Flowwer przede wszystkim padnie, gdy zobaczy betę Summer! Taka liczba robi wrażenie! Już sobie wyobrażam, jak się ucieszy!
Sammer to ja proszę wiruski do mojego magicznego worka przy IVF się przydaAnna Stesia, Karma88, summer86, Czrna 81, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Whoosie wrote:Ja miałam mieć cykl bezowulacyjny, byłam na usg w 12 dni cyklu, potem w 22 i nie było żadnego pęcherzyka dominującego, wracałam, że szpitala i beczałam jak głupia na ulicy...w 25 dniu (mam długie cykle) czułam ból jajnika, a schylając się po kota jeszcze mocniej bolało, no i miałam mnóstwo śluzu. Stwierdziłam, a co tam zrobię test i pozytywny jak nigdy dotąd! Przeprowadziłam konsultacje smsową z moją Panią doktor i kazała brać dupka (pierwszy cykl z dupkiem). Teraz czekam i mam nadzieję, że tempka wzrośnie. Trzymajcie kciuki laski!
Już tu w październiku były dziewczyny które myślały że owulki nie będzie a tu psikus i jajca pięknie pękły Trzymam kciuki w takim razie żeby owocna była ta owulkaWhoosie, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Monka to czekam na wiadomości!!
Karma dobrze że masz steryd ale trzeba się badać bo nic sie nie dzieje bez przyczyny.
Staraczka z colą bym uważała w ciąży, niech moc bedzie z fasolką !!
Aksamitna o ile mi się uda nie pozabijać moje zarodki to taki dedektor sobie/ fasolce kupie
Bocianiątko!!!!!! To tylko formalność dwie kreseczki ♡Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aga jutro twoj dzień!!
Lunaris o Yosel co to jakiś fatum ?! Dla karauchow ??Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Aga jutro twoj dzień!!
Lunaris o Yosel co to jakiś fatum ?! Dla karauchow ?? -
Lunaris wrote:Dzień dobry!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef411dae4da6.jpg
(nie chce się dziad przekręcić )
Meśka przytulasy dla Ciebie-ja stosuję metodę "kupię sobie coś nowego z tej okazji-wyżej dupy nie podskoczę" nie przeskoczysz-możesz to tylko przetrwać :*
Lamka powiedz mi Kochana bo ja z tym trzymających się nadziei do ostatniej chwili- powtarzałaś betę? może jak to krwawienie ustało to była tylko taka ściema około@? przepraszam, że pytam w tym kierunku ale ja tak bardzo bym chciała żebyśmy wszystkie miały tą fioletową stronę VIP... przytulam tak czy siak :*
Ojeny Lunaris, biedna girka . W ogole widzę ze tu dzisiaj duzo nerwów, czytam tylko katem oka bo jestem cały dzien w aucie z kolega w pracy i nie chce mu świecić tym różem, w domu Was doczytam. Tak tylko na małe pocieszenie Wam powiem ze oglądałam wczoraj jakis film dokumentalny gdzie detektywi opowiadają o swoich najtrudniejszych śledztwach i bohaterka była Pani detektyw, która poza tym, ze opowiadała o mordercy to mówiła tez ze to był dla niej strasznie trudny okres bo starali sie długo bezskutecznie z mężem o dziecko. I ze to była masakra, wszyscy mieli dzieci a oni nie i ze nie miała nawet o kim z tym pogadać, czuła sie z tym strasznie samotna o beznadziejna, dodatkowo miała wyrzuty ze to moze przez stres w pracy. Na końcu pokazali jej foto teraźniejsze z 3 dzieci
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań