Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer, Kochana dziękuję za miłe słowa uwierz mi, że tyle się na siebie nasłuchałam począwszy od doktora Mengele, a skończywszy na mordercy, że serio nic mnie już nie zdziwi. Co do panan, widać, że laska ma jakiś deficyt, a na uwagi takich osób jak ona leje dopiero sikiem prostym Bardzo trzymam za Ciebie kciuki i to naprawdę prawdziwe szczęście, że tak to się u Ciebie teraz wszystko potoczyło. Malka, za Ciebie również jakoś mam Was wszystkie, moje weteranki na sercu Agniechaaaaa trzymam kciuki za zajączki dzisiaj z całych sił
staraczka1111, Flowwer, Karma88, KateHawke, Lunaris, summer86, KateKum, Jedna_z_Wielu, malka, Maja84, Czrna 81, Anna Stesia, Sarna84, Emiilka, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Bunia86 wrote:Jedna z wielu myślę że większość z nas ma podobnie, jedne bardziej się uzewnętrzniaja inne mniej, ale każda rozumie i stara się pomóc dobrym słowem ☺
Ile to razy ja się podawałam to już nie zliczę chyba, Ale za każdym razem (póki co) udaje się powstać I walczyć dalej ☺
Nie trać nadziei ☺ @ jeszcze nie ma i mam nadzieję że nie będzie
Ciężko by było bez tego forum, nie ma nic gorszego jak tłumić w sobie żal, ból.
Do tej pory nie pisałam o uczuciach jakie mam podczas terminu @, coś się zmieniło i na wasze nieszczęście zaczęłam pisać.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Meśka wrote:Nowa i Jedna - ja mam dokładnie tak samo. Dziś temp spadła dramatycznie, plamienia już się rozkręcaja a mój głupi mozg mysli a moze jednak ...?
Kochana , ja już mając @ potrafie jeszcze teorie pseudociążowe knuć Nie jesteś sama:)Meśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:No przecież każda prawie tu co miesiąc smęci, a pozostałe wtedy robią wolne ruszenie i rzucają się na pomoc. Po to nam to forum, nie? Żebyśmy nie były same jak jest ciężko i coraz ciężej. No, to jesteśmy, jakby coś! Smęć, rycz, płacz - wyciągniemy Cię z tego jakośHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Amy333 wrote:Kochana , ja już mając @ potrafie jeszcze teorie pseudociążowe knuć Nie jesteś sama:)
Ja to potrafię i "z pustego nalać". EMek brak plemników w badaniu a ja i tak czekałam na brak @innamorata88, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Jedna z Wielu, przepraszam że się tak dopytuję, ale co widział na tym monitoringu?
Jeden 17mm drugi około 16mm i endo około 8mm
Wizyta była w piątek, a owu prawdopodobnie (moim zdaniem) byla w nd.
I dziewczyny pisały, że też tak sądzą.
Pytaj, wy mądrzejsze w temacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:17
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Witam sie z rana, za oknem pochmurno
A ja mam znow chyba z 6 stron do nadrobienia
Agniechaaa kciuki mocne za dzisiaj! a jak sie czujesz?
malka prg masz ladny trzymam kciuki za bete a tescik super
nadzieja73 estradiol super
Karma88 gratuluje dobrych wynikow
Jedna_z_Wielu jeszcze nic straconego u ciebie.. jak mialas ovu w niedziele to poczekaj z testem jeszcze troche.. nie za wczesnie go zrobilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:23
Jedna_z_Wielu, Karma88, malka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
StaraczkaNika wrote:No przecież każda prawie tu co miesiąc smęci, a pozostałe wtedy robią wolne ruszenie i rzucają się na pomoc. Po to nam to forum, nie? Żebyśmy nie były same jak jest ciężko i coraz ciężej. No, to jesteśmy, jakby coś! Smęć, rycz, płacz - wyciągniemy Cię z tego jakoś
Wczoraj mnie rozbawiałaś przez cały dzień a dziś sie wzruszyłam19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Aga moje serce pełne Ciebie! dzisiaj trzymam kciuki i niech Cię rozbiera tylko mąż- nie choroba :* ufff zdążyłam- szłam z przedszkola do sklepu i do domu 1,5h! normalnie zajmuje mi to 30 min mało brakowała a wróciłabym tu już po transferku.
Joan i KaroMi dziewczyny piąteczek 13 taki wypasiony w serduszka dzięki Wam rosnących betek i brzuszków!
serena witamy wśród nas mam nadzieję, że niebawem będziesz w zdrowej ciąży i roześlesz nam tu trochę świątecznych wirusków.
jedna wiesz, że każda z nas jakoś to przeżywa. Jeśli tego potrzebujesz to przecież po to jest to forum. A my będziemy cały czas Ci tutaj powtarzać, że W KOŃCU MUSI SIĘ UDAĆ, że do póki nie ma @ jest nadzieja, że następny miesiąc będzie nasz :* w końcu będzie- małym strumyczkiem ale w końcu przepływamy na drugą stronę brzucha wyżal się a potem koko-jumbo i ciśniemy dalejJedna_z_Wielu, Meśka, KaroMi, Anna Stesia, joann, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyna ja Wam wszystkim ogromnie dziwkuje za te cudowne wiadomości i tyle wsparcia ale zaczynam sie tak denerwowac, ze ledwo trafiam w literki w telefonie. Odezwę sie juz po wszystkim
Bogu dzieki, ze Was mam!!!KateHawke, boduszka, Karma88, Lunaris, Bocianiątko, Kaczorka, Meśka, Whoosie, Flowwer, Madżka89, Jedna_z_Wielu, innamorata88, Maja84, Anna Stesia, lipcowka86, Emiilka, Lulame, madzia8lenka, joann, Bajkaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
yoselyn 29.09 wizyta (piątek) , owu 01.10 (niedziela). Po 10 dniach brania brania dupka test.
Przepraszam za wprodzenie w błądHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Dwa pęcherzyki:
Jeden 17mm drugi około 16mm i endo około 8mm
Wizyta była w piątek, a owu prawdopodobnie (moim zdaniem) byla w nd.
I dziewczyny pisały, że też tak sądzą.
Pytaj, wy mądrzejsze w temacie. -
-Monika- wrote:Mi też się wydaję że owulację mogłaś mieć w niedziele, także zaczekaj jeszcze z testemHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Pięknie na ten pierwszej stronie się robi
Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej mam pytanie. Bralam co i 7dc mialam 11mm, 14dc 11mm nadal,19dc 16mm i endo 9mm i dzis poszlam do innego lekarza a tam w 22dc tylko 15mm i endo 12mm
Niewiem co robic czy czekac na owu czy jak. Drugi lekarz kazal mi brac tabletki na wywolanie okresu i od nowego cyklu nie brac clo tylko zglosic sie do niego do monitoring. Ze niby ten pecherzyk zostanie. Niewiem kompletnie co robićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 11:05