X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, Kochana dziękuję za miłe słowa :) uwierz mi, że tyle się na siebie nasłuchałam począwszy od doktora Mengele, a skończywszy na mordercy, że serio nic mnie już nie zdziwi. Co do panan, widać, że laska ma jakiś deficyt, a na uwagi takich osób jak ona leje dopiero sikiem prostym :D Bardzo trzymam za Ciebie kciuki i to naprawdę prawdziwe szczęście, że tak to się u Ciebie teraz wszystko potoczyło. :) Malka, za Ciebie również :) jakoś mam Was wszystkie, moje weteranki na sercu :D Agniechaaaaa trzymam kciuki za zajączki dzisiaj z całych sił <3 <3 <3

staraczka1111, Flowwer, Karma88, KateHawke, Lunaris, summer86, KateKum, Jedna_z_Wielu, malka, Maja84, Czrna 81, Anna Stesia, Sarna84, Emiilka, madzia8lenka lubią tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Jedna z wielu myślę że większość z nas ma podobnie, jedne bardziej się uzewnętrzniaja inne mniej, ale każda rozumie i stara się pomóc dobrym słowem ☺

Ile to razy ja się podawałam to już nie zliczę chyba, Ale za każdym razem (póki co) udaje się powstać I walczyć dalej ☺

Nie trać nadziei <3 ☺ @ jeszcze nie ma i mam nadzieję że nie będzie
    Dziękuję <3

Ciężko by było bez tego forum, nie ma nic gorszego jak tłumić w sobie żal, ból.
    Do tej pory nie pisałam o uczuciach jakie mam podczas terminu @, coś się zmieniło i na wasze nieszczęście zaczęłam pisać.

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawidłowy odruch Jedna. Tłumienie emocji to najgorsza opcja.

Emiilka, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, joann, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Nowa i Jedna - ja mam dokładnie tak samo. Dziś temp spadła dramatycznie, plamienia już się rozkręcaja a mój głupi mozg mysli a moze jednak ...?

Kochana , ja już mając @ potrafie jeszcze teorie pseudociążowe knuć ;-) Nie jesteś sama:)

Meśka lubi tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z Wielu, przepraszam że się tak dopytuję, ale co widział na tym monitoringu?

Wysłany: 13 października 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    No przecież każda prawie tu co miesiąc smęci, a pozostałe wtedy robią wolne ruszenie i rzucają się na pomoc. Po to nam to forum, nie? Żebyśmy nie były same jak jest ciężko i coraz ciężej. No, to jesteśmy, jakby coś! Smęć, rycz, płacz - wyciągniemy Cię z tego jakoś
    <3

Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    wallbash.gifdown.gif
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Kochana , ja już mając @ potrafie jeszcze teorie pseudociążowe knuć ;-) Nie jesteś sama:)

Ja to potrafię i "z pustego nalać". EMek brak plemników w badaniu a ja i tak czekałam na brak @ :P

innamorata88, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak tylko na chwileczkę, później Was nadrobię.Wpadłam tylko powiedzieć : Agniechaaaa trzymam kciuki by Zajączki w twoim brzuszku kicały przez całe 9 miesięcy!!! :-D

Anna Stesia lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.

Wysłany: 13 października 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Jedna z Wielu, przepraszam że się tak dopytuję, ale co widział na tym monitoringu?
    Dwa pęcherzyki:
    Jeden 17mm drugi około 16mm i endo około 8mm
    Wizyta była w piątek, a owu prawdopodobnie (moim zdaniem) byla w nd.
    I dziewczyny pisały, że też tak sądzą.

Pytaj, wy mądrzejsze w temacie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:17

79eac3f8ef.png
    wallbash.gifdown.gif
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana, za oknem pochmurno :)

A ja mam znow chyba z 6 stron do nadrobienia :)

Agniechaaa kciuki mocne za dzisiaj! :) a jak sie czujesz?

malka prg masz ladny :) trzymam kciuki za bete :) a tescik super

nadzieja73 estradiol super :)

Karma88 gratuluje dobrych wynikow :)

Jedna_z_Wielu jeszcze nic straconego u ciebie.. jak mialas ovu w niedziele to poczekaj z testem jeszcze troche.. nie za wczesnie go zrobilas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:23

Jedna_z_Wielu, Karma88, malka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • myssss Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mialyscie moze klucia w podbrzuszu po progesteronie? Zdarzylam wziac dopiero 3x Luteine dopochwowa i czuje jakies klucia w dole :/

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    No przecież każda prawie tu co miesiąc smęci, a pozostałe wtedy robią wolne ruszenie i rzucają się na pomoc. Po to nam to forum, nie? Żebyśmy nie były same jak jest ciężko i coraz ciężej. No, to jesteśmy, jakby coś! Smęć, rycz, płacz - wyciągniemy Cię z tego jakoś

Wczoraj mnie rozbawiałaś przez cały dzień a dziś sie wzruszyłam :)

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga moje serce pełne Ciebie! dzisiaj trzymam kciuki i niech Cię rozbiera tylko mąż- nie choroba :* ufff zdążyłam- szłam z przedszkola do sklepu i do domu 1,5h! normalnie zajmuje mi to 30 min :D mało brakowała a wróciłabym tu już po transferku.

Joan i KaroMi dziewczyny piąteczek 13 <3 taki wypasiony w serduszka dzięki Wam :) rosnących betek i brzuszków!

serena witamy wśród nas :) mam nadzieję, że niebawem będziesz w zdrowej ciąży i roześlesz nam tu trochę świątecznych wirusków.

jedna wiesz, że każda z nas jakoś to przeżywa. Jeśli tego potrzebujesz to przecież po to jest to forum. A my będziemy cały czas Ci tutaj powtarzać, że W KOŃCU MUSI SIĘ UDAĆ, że do póki nie ma @ jest nadzieja, że następny miesiąc będzie nasz :* w końcu będzie- małym strumyczkiem ale w końcu przepływamy na drugą stronę brzucha ;) wyżal się a potem koko-jumbo i ciśniemy dalej ;)

Jedna_z_Wielu, Meśka, KaroMi, Anna Stesia, joann, Czrna 81 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyna ja Wam wszystkim ogromnie dziwkuje za te cudowne wiadomości i tyle wsparcia ale zaczynam sie tak denerwowac, ze ledwo trafiam w literki w telefonie. Odezwę sie juz po wszystkim <3
    Bogu dzieki, ze Was mam!!! <3 <3 <3 <3

KateHawke, boduszka, Karma88, Lunaris, Bocianiątko, Kaczorka, Meśka, Whoosie, Flowwer, Madżka89, Jedna_z_Wielu, innamorata88, Maja84, Anna Stesia, lipcowka86, Emiilka, Lulame, madzia8lenka, joann, Bajkaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 października 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yoselyn 29.09 wizyta (piątek) , owu 01.10 (niedziela). Po 10 dniach brania brania dupka test.
    Przepraszam za wprodzenie w błąd <3

79eac3f8ef.png
    wallbash.gifdown.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Dwa pęcherzyki:
    Jeden 17mm drugi około 16mm i endo około 8mm
    Wizyta była w piątek, a owu prawdopodobnie (moim zdaniem) byla w nd.
    I dziewczyny pisały, że też tak sądzą.

Pytaj, wy mądrzejsze w temacie.
    Mi też się wydaję że owulację mogłaś mieć w niedziele, także zaczekaj jeszcze z testem ;-)

Wysłany: 13 października 2017, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Mi też się wydaję że owulację mogłaś mieć w niedziele, także zaczekaj jeszcze z testem ;-)
    Dziś 12 dpo. Zgodnie z zaleceniem lekarza po braniu dupka 10 dni miał być test i decyzja co z dupkiem, więc zrobiłam i już dupka nie biorę :/

79eac3f8ef.png
    wallbash.gifdown.gif

Wysłany: 13 października 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie na ten pierwszej stronie się robi <3

Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość

79eac3f8ef.png
    wallbash.gifdown.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Pięknie na ten pierwszej stronie się robi <3
    Na pierwszej stronie na listopadówkach też bedzie piękne <3 przy Twoim nicku <3

Jedna_z_Wielu, Karma88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie. Bralam co i 7dc mialam 11mm, 14dc 11mm nadal,19dc 16mm i endo 9mm i dzis poszlam do innego lekarza a tam w 22dc tylko 15mm i endo 12mm
    Niewiem co robic czy czekac na owu czy jak. Drugi lekarz kazal mi brac tabletki na wywolanie okresu i od nowego cyklu nie brac clo tylko zglosic sie do niego do monitoring. Ze niby ten pecherzyk zostanie. Niewiem kompletnie co robić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 11:05

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ