Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaa! Kciukam jak szalona od samego rana:)
joan - wielkei gratulacje:)
malka,KaroMi - niech beta pięknie rosnie, czekamy na wyniki:)
Kaczorka- masz super męża i super córeczke:) żeby tylko Mamusi posluchala, hihi:)
KaroMi, joann lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Witajcie ciepło,Agniechaaa dziś twój dzień,powodzenia ,drugi dzień po zabiegu,końcówka krwawienia i zastanawiam się czy to normalne,poza tym libido szaleje jak nigdy,a tu nie można,ech.Niedługo idę zanieść szefowej l4,dostałam ciążowe.
blue normalne. Ja dzień po zabiegu krwawilam juz tyle o ile.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Agnieszka trzymam mocno zaciśnięte kciuki ! :*
Joan gratulacje piękna kreseczka
Karo,Malka czekam za wynikami Waszych bet,oby pięknie frunęły w górę !
A my dzisiaj zaczynamy 29 tydzień i coraz bardziej ogarnia mnie strachKaroMi, joann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie ♡
agniechaaaa powodzenia
malka i summer jeszcze raz gratuluję
Ja dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny ; ( ; ( ; (
Temperatura w górę, więc pewnie choroba przylezie.
Znów smutny dzień dla mnie ; (
Kciukam za testujące, betujace i wizytujące
I oczywiście Gratuluję pozytywów i pięknych betWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 09:20
KaroMi lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Dzięki za odp,a kiedy mogę spodziewać się normalnej @ ?
czytałam ze przychodzi tak 4-6 tygodni po albo nawet do 8 tyg. -
Jedna_z_Wielu wrote:Witajcie ♡
agniechaaaa powodzenia
I oczywiście Gratuluję pozytywów i pięknych bet
Przytulas mocny KochanaJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was może mi powiedzieć jak wygląda wizyta u androloga? Zastanwiam się czy mogę też być na takiej wizycie. Mój M jest taki małomówny, że pewnie później nic z niego nie wyciągnę A dodtkowo pewnie też o nic nie zapyta..
Ja byłam z nim w gabinecie bo mój też jest mało mówny i z lekarzem to więcej ja mówiłam niż on ale mój M to sam nalegał żebym z nim poszłam bo to ja wiem co łyka i ogarniam wszystkie jego wyniki a on pokaże swoje klejnoty i to wystarczy:)
AGNIECHA jestem dzisiaj z tobą czekam y na zdjęcia Zajączków
Pozostałym gratuluję 2 kreseczek a resztę z wrednymi @ mocno przytulam
PS nie nadążam za wamiBunia86 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Witajcie ♡
agniechaaaa powodzenia
I oczywiście Gratuluję pozytywów i pięknych bet
-
KateHawke, Monia Dziękuję, ale test mnie obudził ze złudzeń ; (Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:czyje to słowa?
"Póki nie ma @, jest nadzieja."
Opadłam z sił po tym teścieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Aga mocno trzymam kciuki za Ciebie, wierzę że odczarujesz piątek 13 wszystkim zaboboniarą. Ja mam dwa czarne koty i wiem że dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie szczęśliwy.
Summer, Malka, John, Karo gratuluję z całego serca
Kaczorka życzę Ci szybkiego rozwiązania.
Co do progesteronu, to faktycznie wiele gin uważa, że jeżeli się nic nie dzieje to się nie suplementują. Enfokrynolg mi powiedziała, że PTG w ogóle nie zaleca badania prog u kobiet w pierwszej ciąży, chyba że wcześniej były jakieś komplikacje. Ja w końcu dostałam dupka, ponieważ miałam delikatnie zabarwiony śluz na rdzawy kolor, ale tylko przez jeden dzień. Trudno mi powiedzieć czy progesteron przyczynił się do utraty mojej ciąży, ponieważ u mnie był zbyt mały pęcherzyk w stosunku do zarodka i do momentu podania tabletek poronnych nie miałam żadnego krwawienia.
Jednak twierdzę, że progesteron nie zaszkodzi, muszę zrobić to badanie w fazie lut i zobaczymy.
Kaczorka, KaroMi, Emiilka, joann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Muszę to w końcu skasować z tej stopki, bo jakoś po takim czasie przestaję w to wierzyć. Znam już objawy parę dni przed terminem @ które wskazują, że będzie i od wczoraj tak jest choć wiadomo nadzieja umiera ostatnia
Opadłam z sił po tym teście -
Meśka
Madzia8lenka 29 tydzień, super :* GratulujęHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Jedna_z_Wielu wrote:Muszę to w końcu skasować z tej stopki, bo jakoś po takim czasie przestaję w to wierzyć. Znam już objawy parę dni przed terminem @ które wskazują, że będzie i od wczoraj tak jest choć wiadomo nadzieja umiera ostatnia
Opadłam z sił po tym teście
Jedna Kochana trzeba przecierpieć. Eh.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Jedna_z_Wielu wrote:Muszę to w końcu skasować z tej stopki, bo jakoś po takim czasie przestaję w to wierzyć. Znam już objawy parę dni przed terminem @ które wskazują, że będzie i od wczoraj tak jest choć wiadomo nadzieja umiera ostatnia
Opadłam z sił po tym teście
Też tak mam . Właściwie długo przed już widzę że uruchomił się powtarzający się okresowy schemat. Upławy stają się bardziej żółte, piersi duże, czuję jajnik, potem jest katar, nerwy i jeb! Zastanawiam się, czy kiedy już mi się uda będzie cokolwiek inaczej.2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań