Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaa! Kciukam jak szalona od samego rana:)
joan - wielkei gratulacje:)
malka,KaroMi - niech beta pięknie rosnie, czekamy na wyniki:)
Kaczorka- masz super męża i super córeczke:) żeby tylko Mamusi posluchala, hihi:)
KaroMi, joann lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Witajcie ciepło,Agniechaaa dziś twój dzień,powodzenia
,drugi dzień po zabiegu,końcówka krwawienia i zastanawiam się czy to normalne,poza tym libido szaleje jak nigdy,a tu nie można,ech.Niedługo idę zanieść szefowej l4,dostałam ciążowe.
blue normalne. Ja dzień po zabiegu krwawilam juz tyle o ile.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Agnieszka trzymam mocno zaciśnięte kciuki ! :*
Joan gratulacjepiękna kreseczka
Karo,Malka czekam za wynikami Waszych bet,oby pięknie frunęły w górę !
A my dzisiaj zaczynamy 29 tydzień i coraz bardziej ogarnia mnie strachKaroMi, joann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie ♡
agniechaaaa powodzenia
malka i summer jeszcze raz gratuluję
Ja dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny ; ( ; ( ; (
Temperatura w górę, więc pewnie choroba przylezie.
Znów smutny dzień dla mnie ; (
Kciukam za testujące, betujace i wizytujące
I oczywiście Gratuluję pozytywów i pięknych betWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 09:20
KaroMi lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Dzięki za odp,a kiedy mogę spodziewać się normalnej @ ?
czytałam ze przychodzi tak 4-6 tygodni po albo nawet do 8 tyg. -
Jedna_z_Wielu wrote:Witajcie ♡
agniechaaaa powodzenia
I oczywiście Gratuluję pozytywów i pięknych bet
Przytulas mocny KochanaJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was może mi powiedzieć jak wygląda wizyta u androloga? Zastanwiam się czy mogę też być na takiej wizycie. Mój M jest taki małomówny, że pewnie później nic z niego nie wyciągnę
A dodtkowo pewnie też o nic nie zapyta..
Ja byłam z nim w gabinecie bo mój też jest mało mówny i z lekarzem to więcej ja mówiłam niż onale mój M to sam nalegał żebym z nim poszłam bo to ja wiem co łyka i ogarniam wszystkie jego wyniki a on pokaże swoje klejnoty i to wystarczy:)
AGNIECHA jestem dzisiaj z tobączekam y na zdjęcia Zajączków
Pozostałym gratuluję 2 kreseczek a resztę z wrednymi @ mocno przytulam
PS nie nadążam za wamiBunia86 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Witajcie ♡
agniechaaaa powodzenia
I oczywiście Gratuluję pozytywów i pięknych bet
-
KateHawke, Monia Dziękuję, ale test mnie obudził ze złudzeń ; (Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:czyje to słowa?
"Póki nie ma @, jest nadzieja."choć wiadomo nadzieja umiera ostatnia
Opadłam z sił po tym teścieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Aga mocno trzymam kciuki za Ciebie, wierzę że odczarujesz piątek 13 wszystkim zaboboniarą. Ja mam dwa czarne koty i wiem że dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie szczęśliwy.
Summer, Malka, John, Karo gratuluję z całego serca
Kaczorka życzę Ci szybkiego rozwiązania.
Co do progesteronu, to faktycznie wiele gin uważa, że jeżeli się nic nie dzieje to się nie suplementują. Enfokrynolg mi powiedziała, że PTG w ogóle nie zaleca badania prog u kobiet w pierwszej ciąży, chyba że wcześniej były jakieś komplikacje. Ja w końcu dostałam dupka, ponieważ miałam delikatnie zabarwiony śluz na rdzawy kolor, ale tylko przez jeden dzień. Trudno mi powiedzieć czy progesteron przyczynił się do utraty mojej ciąży, ponieważ u mnie był zbyt mały pęcherzyk w stosunku do zarodka i do momentu podania tabletek poronnych nie miałam żadnego krwawienia.
Jednak twierdzę, że progesteron nie zaszkodzi, muszę zrobić to badanie w fazie lut i zobaczymy.
Kaczorka, KaroMi, Emiilka, joann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Muszę to w końcu skasować z tej stopki, bo jakoś po takim czasie przestaję w to wierzyć. Znam już objawy parę dni przed terminem @ które wskazują, że będzie i od wczoraj tak jest
choć wiadomo nadzieja umiera ostatnia
Opadłam z sił po tym teście -
Meśka
Madzia8lenka 29 tydzień, super :* GratulujęHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Jedna_z_Wielu wrote:Muszę to w końcu skasować z tej stopki, bo jakoś po takim czasie przestaję w to wierzyć. Znam już objawy parę dni przed terminem @ które wskazują, że będzie i od wczoraj tak jest
Opadłam z sił po tym teście
JednaKochana trzeba przecierpieć. Eh.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Jedna_z_Wielu wrote:Muszę to w końcu skasować z tej stopki, bo jakoś po takim czasie przestaję w to wierzyć. Znam już objawy parę dni przed terminem @ które wskazują, że będzie i od wczoraj tak jest
Opadłam z sił po tym teście
Też tak mam. Właściwie długo przed już widzę że uruchomił się powtarzający się okresowy schemat. Upławy stają się bardziej żółte, piersi duże, czuję jajnik, potem jest katar, nerwy i jeb! Zastanawiam się, czy kiedy już mi się uda będzie cokolwiek inaczej.
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań