Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaa! Kciuki od rana! za dwa ! :***
joan gratulacje! serduszko powędrowało na pierwszą stronę czekamy na powtórkę
malka kciuki! :*** czekamy na piękny przyrost!
KaroMi mocne kciuki za ładny przyrost, bo tylko on się liczy a nie wartość będzie dobrze serduszko powędrowało na dobry początek
Ja dziś kontrolne siknęłam żeby zobaczyć czy zastrzyk się jeszcze utrzymuje, bo jest równo tydzień po
Tak więc jest baaaardzo blada kreseczka której nie byłabym w stanie uchwycić na zdjęciu ja bym jej nie wypatrżyła ale M dojrzał - normalnie jak by miał doświadczenie w doszukiwaniu się bladziochów!
Wiec chyba już po weekendzie można próbować szukać bladziochów właściwych
A moje cycki od dziś postanowiły urządzić mi weekendową masakrę... bez sportowego stanika się nie obejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 07:46
KaroMi, malka, nowa na dzielni, KateHawke, Amy333, Emiilka, Maja84, Anna Stesia, joann lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnymalka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2f7fb88531d.jpg
Witam sie z rana
Dzisiejszy test. Chyba troche ciemniejszy... 11dpo
Na bete ide popoludniu. Dam znac zaraz jak bedzie wynik.malka, Martyna93 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje joann i KaroMi, piękna poranna wiadomość.
Trzymam kciuki za wszystkie z Was dla których piątek jest ważny:).
I wspieram wszystkie te których nadzieja na ten cykl osłabła, niech nas jeszcze ten cykle zaskoczy jak widać po dziewczynach można!
Bocianiątko, KaroMi, -Monika-, joann lubią tę wiadomość
-
Na 12.00 jakos?
kaczorka szczęśliwego rozwiązania teraz! Dziękujemy za wszystkie rozesłane fluidy! Moze ja przechwyce brzuszek? pamietam Twój nick chyba jako pierwszy jaki tu zobaczyłam i Twoja ciąża trwa mniej wiecej tyle ile ja sie staramBocianiątko, Kaczorka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:A moje cycki od dziś postanowiły urządzić mi weekendową masakrę... bez sportowego stanika się nie obejdzie
Ja powoli zaczynam odczuwać bolesnosc piersi. Grunt to dobry stanik! Ja ostatnio zakupiłam na promce kilka fajnych staników, ale czuję, że jak Hcg bedzie rosło to długo się nimi nie nacieszę i znów trzeba będzie szukać promocji, ale przecież nie bede narzekać na zakupy -
Bunia86 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was może mi powiedzieć jak wygląda wizyta u androloga? Zastanwiam się czy mogę też być na takiej wizycie. Mój M jest taki małomówny, że pewnie później nic z niego nie wyciągnę A dodtkowo pewnie też o nic nie zapyta..
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniecha kciuki zaciśnięte ☺
Malka piękny test i kciuki za bete ☺
Joan i KaroMi gratulacjejoann, KaroMi, malka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
serena1989 wrote:Cześć dziewczyny, chciałam dziś Wam troszkę więcej napisać o sobie. Mam 2-letniego synka (z 2cs, pierwsza ciąża, wszystko było ok), w czerwcu odstawiłam synka od piersi, gdyż karmienie skutecznie blokowało i @ i owu. W czasie karmienia brałam też tabletki anty. W sierpniu zaczęliśmy się z mężem starać o rodzeństwo dla synka i udało się w 1cs! Jednak od początku ciąża była dużo młodsza, niestety nie rozwijała się prawidłowo i w 8tc nastąpiło poronienie samoistne całkowite. Nie miałam nigdy złych doświadczeń, w pierwszej ciąży do samego końca robiłam wszystko, studia, praca mgr, obrona, remont w domu, generalne porządki do dosłownie dnia przed porodem. Nigdy nie musiałam się oszczędzać, a tu nagle mocne plamienia, leżenie i... tragiczny finał. Jednak nie patrzę w tył, od lekarza dostałam zielone światło, ponieważ ciąża była wczesna (nie było jeszcze nawet zarodka), poronienie nastąpiło samo i nie był konieczny zabieg, więc lekarz powiedział, że możemy od razu się starać ponownie. No i działamy, najprawdopodobniej owu była wczoraj (17dc, wcześniej też miałam późną owu przy 30dniowych cyklach), więc planuję testować 25.10 Nie nastawiam się na wiele, ale gdyby się udało od razu, byłabym przeszczęśliwa.
Cześć witamy Boski avatarek - od razu mam banana na dziobie Fajnie, że idziesz do przodu i lekarz pozwolił się starać. W takim razie będziemy razem z tobą zaciskać kciuki &&&. Zostań z nami i łap rozsiewane wiruski -
Agniechaaaa!!! Dzisiaj nie pracuję tylko cały dzień zaciskam mocno kciuki A wy fasolki pamiętajcie że u mamusi jest pięknie i ciepło i przytulnie więc prosimy o rozgoszczenie się i zostanie w brzuszku przez przynajmniej 8 miesięcy. Jak nie wiecie ile to, to mamusia wam powie. Buziaczki od e-cioci na dobry początek
KaroMi, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:A moje cycki od dziś postanowiły urządzić mi weekendową masakrę... bez sportowego stanika się nie obejdzie
No to bardzo bardzo bardzo dobry znak
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
KateHawke dzięki za odpowiedź. Jak tylko lekarz się zgodzi to wejdę razem z nim? A jak nie to wezmę szklankę i będę stała z uchem przy ścianie
KateHawke lubi tę wiadomość
Bocianiątko wrote:Agniechaaa! Kciuki od rana! za dwa ! :***
joan gratulacje! serduszko powędrowało na pierwszą stronę czekamy na powtórkę
malka kciuki! :*** czekamy na piękny przyrost!
KaroMi mocne kciuki za ładny przyrost, bo tylko on się liczy a nie wartość będzie dobrze serduszko powędrowało na dobry początek
Ja dziś kontrolne siknęłam żeby zobaczyć czy zastrzyk się jeszcze utrzymuje, bo jest równo tydzień po
Tak więc jest baaaardzo blada kreseczka której nie byłabym w stanie uchwycić na zdjęciu ja bym jej nie wypatrżyła ale M dojrzał - normalnie jak by miał doświadczenie w doszukiwaniu się bladziochów!
Wiec chyba już po weekendzie można próbować szukać bladziochów właściwych
A moje cycki od dziś postanowiły urządzić mi weekendową masakrę... bez sportowego stanika się nie obejdzie
Bocianiątko u mnie też jeszcze zastrzyk utrzymuje się. Doktorek mówił że mogę już testować po odstawieniu crinone 10 dpo ale ja się boję że zafalszuje wynik -
Bunia86 wrote:KateHawke dzięki za odpowiedź. Jak tylko lekarz się zgodzi to wejdę razem z nim? A jak nie to wezmę szklankę i będę stała z uchem przy ścianie