Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Kurde to jutro przejrze te wyniki może mam taki parametr a nie wiem. Czyli czy dovrze zrozumiałam:
Unieruchomienie plemnikow może powodować albo mój wrogi sluz albo wysoki wynik testu mar czyli tu pewnie chodzi o jakąś lepkosc plemnikow. Bo ogólnie w nasienia były na pewno ruchliwe plemniki.
Test wrogości śluzu mówi tylko że coś unieruchomiło plemniki i nie wiadomo czy to ty czy twój M bo on mimo ruchliwych może wytwarzać przeciwciała
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
myssss wrote:Cześć Dziewczyny. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym
Ja już nie mogę się doczekać testowania i końca cyklu. Wiem, że znowu nic z tego nie będzie. Czekam do końca roku i rezygnuję ze starań. Chyba moje dziecko będzie jedynakiem
Mój eMek uparcie twierdzi nawet dziś mi powtórzył że jak IVF się uda to podjedziemy do roku do kolejnego bo jedynaka nie chce
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A badał nasienie M bo jak widać tutaj mimo posiadania potomka przy kolejnym może być problem a głównie nas kobiet obwinia się.
Mój eMek uparcie twierdzi nawet dziś mi powtórzył że jak IVF się uda to podjedziemy do roku do kolejnego bo jedynaka nie chce
Badał i niestety nie jest idealnie Plemniki ruchliwe 8%... Ale te 8% to i tak miliony, bo w nasieniu jest ich 72 mln sztuk. Pozostałe parametry w normie. Lekarz zaleca inseminację, ale jakoś cały czas miałam nadzieję, że uda się bez. Przekonałam gina na jeszcze jeden cykl z CLO i bez inseminacji. Więc ten cykl który trwa i jeszcze jeden i koniec...Maximmum lubi tę wiadomość
-
myssss wrote:Badał i niestety nie jest idealnie Plemniki ruchliwe 8%... Ale te 8% to i tak miliony, bo w nasieniu jest ich 72 mln sztuk. Pozostałe parametry w normie. Lekarz zaleca inseminację, ale jakoś cały czas miałam nadzieję, że uda się bez. Przekonałam gina na jeszcze jeden cykl z CLO i bez inseminacji. Więc ten cykl który trwa i jeszcze jeden i koniec...
Życzę Ci małego cudu bo takie się teraz dzieją !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Udało mi się złapać net na korytarzu dzięki za wsparcie dziewczyny! Jestem po wszystkich badaniach, pobieraniach i idę spać. Jutro zabieg. W ogólnym znieczuleniu na szczęście. Niech się dzieje co ma być! pilik boćku summer malka yuppi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 07:11
nowa na dzielni, Bocianiątko, Meśka, Sarna84, KateHawke, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Udało mi się złapać net na korytarzu dzięki za wsparcie dziewczyny! Jestem po wszystkich badaniach, pobieraniach i idę spać. Jutro zabieg. W ogólnym znieczuleniu na szczęście. Niech się dzieje co ma być! plik boćku sumie matka [\b]yuppi
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
myssss wrote:Ah... nie dziękuję!!
Ja Tobie też takiego cudu życzę!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczynki dzisiaj o 20:08 zwolniłam brzuszek na świat przyszła Alicja 2900g i 53cm szczęścia do kochania!
Barbarka1984, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Agniechaaaa, Lejka, Bunia86, Bocianiątko, Anna Stesia, E_w_c_i_a, blue00, Maja84, summer86, Kargo31, Meśka, malka, beatka_c, Lunaris, 91Ewela09, Rucola, Sarna84, Paulina.G, KateHawke, joann, Yoselyn82, madziura12, madzia8lenka, Amy333, -Monika-, never_lose_hope, Czrna 81, staraczka1111, Madżka89, Karma88, emi2016, Existenz, KateKum, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Dziewczynki dzisiaj o 20:08 zwolniłam brzuszek na świat przyszła Alicja 2900g i 53cm szczęścia do kochania!Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Kaczorka wrote:Dziewczynki dzisiaj o 20:08 zwolniłam brzuszek na świat przyszła Alicja 2900g i 53cm szczęścia do kochania!
-
Kaczorka wrote:Dziewczynki dzisiaj o 20:08 zwolniłam brzuszek na świat przyszła Alicja 2900g i 53cm szczęścia do kochania!
Czekam na zdjęcia
P.s PN ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
GRATULUJĘ I DUŻO ZDRÓWKA DLA ALUSI I JEJ MAMUSI!
Ps. Jak to zrobiłaś, że nic się nie działo i nagle hop siup i gotowe? Tak szybko? Normalnie mega się cieszę, że tak szybko i bezproblemowo Ci poszło! Ciesz się Maleńką i szybko dochodź do siebie!
Ps. Ależ Ci zazdroszczę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu!), że już jestes po...
WSZYSTKIEGO NAJ DLA CAŁEJ USZCZĘŚLIWIONEJ RODZINKI!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 23:32
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Lejka a u Ciebie będzie tak samo!!
Kaczorka zwolnilaś brzuszek dla Bocianiątka ???????Bocianiątko, Maja84, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka GRATULACJE odpoczywaj teraz ☺
Lunaris trzymam kciukI ☺
Równie mocno za wszystkie testujace jutro i za piękne bety ☺Lunaris lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Flower i Summer dzięki za odpowiedzi. Wizyte u androloga mamy w przyszłym tygodniu, zobaczymy co powie, Ale dziś patrząc na te wyniki przepłakałam cały wieczór
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny