Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Staraczka1111, moja imienniczko, byłaś u gina z tymi upławami? Wszystko oki?
(testuję moc przyzywania - mam tę mooooc! Mam tę mooooooc!)
Dzięki że pytaszStaraczkaNika, Karma88 lubią tę wiadomość
-
A u mnie znowu jakaś masakra mi sie dzieje: / czuje w brzuchu rewolucje... ściska mnie jak na biegunkę, ale to co ze mnie leci... sama nie wiem co to jest? Jakby śluz taki przezroczysty podbarwionym na żółto galaretowaty : ( nie mogę sie wypróżnić tak zwyczajnie ... myłam gary i poszłam do łazienki bo znowu to samo poczułam, przychodzę do łazienki a tam mam cała podpaske w tym dziadostwie! Nawet nie czułam ze to ze mnie leci: (((( nie wiem czy to od tych czopków takie rewolucje ale biorę je tylko do środy... zaczynam sie bać o te moje jelita, co sie z nimi dzieje.... przepraszam za te opisy ale jestem przerażona... lekarz dopiero za tydzień...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Summer, ależ śliczna beta! Szaleństwo! Może tam nawet nie jedno, ale dwójka mości sobie miejsce? Piękny przyrost, czekamy na piątek i na wizytę!
Malka, przyrost masz bardzo dobry, w ciągu 48h powinien być nie mniej niż 66%, a w ciągu 72h nie mniej niż 114%. Jest cudnie!
Razem z Barbarką czekamy na Was na fioletowej stronie - trzeba rozruszać tamto towarzystwo A gdy dołączą do nas jeszcze Bocianiątko i Pilik to będzie najlepszy wątek w historii BBF. Pozostałe dziewczyny testujące w październiku - nie wstydźcie się, zapraszamy i WasBocianiątko, summer86, malka, Barbarka1984, KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Hola, hola, czy Ty chcesz nam na jutro awarię serwerów wykrakać? Bo przecież tylko to mogłoby sprawić, że nas nie będzie, żeby się z Tobą cieszyć i zapewniać moralne wsparcie. Sikaj, sikaj!
Bocianiątko wrote:Phnappy, sikamy jutro!!! :*** I nie będzie żadnego podnoszenia z podłogi! Co najwyżej szczęki ze taka piękna krecha
No właśnie jedna rzecz mnie powstrzymuje, że super krecha nie wyjdzie poprzednio testowałam dopiero 13 dpo (rety jak ja wtedy tyle wytrzymałam!!!) i wtedy beta była 103.
Przed chwilą zmierzyłam temp... Aj noł wieczorem się nie mierzy, ale kto nigdy tego nie robił no i... 37,8.
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Bunia86, większość parametrów jest poniżej norm na pewno musicie iść z tymi wynikami do androloga. Może dopytaj jeszcze na wątku o problemach z nasieniem?
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Summer, ależ śliczna beta! Szaleństwo! Może tam nawet nie jedno, ale dwójka mości sobie miejsce? Piękny przyrost, czekamy na piątek i na wizytę!
Malka, przyrost masz bardzo dobry, w ciągu 48h powinien być nie mniej niż 66%, a w ciągu 72h nie mniej niż 114%. Jest cudnie!
Razem z Barbarką czekamy na Was na fioletowej stronie - trzeba rozruszać tamto towarzystwo A gdy dołączą do nas jeszcze Bocianiątko i Pilik to będzie najlepszy wątek w historii BBF. Pozostałe dziewczyny testujące w październiku - nie wstydźcie się, zapraszamy i Was
Ja już do Was dzisiaj zaglądałam, ale na razie nie mam odwagi się wpisać. Ale jak tylko lekarz powie, że jest okej to się tam zjawię Już się uspokoiłam i powoli zaczynam się cieszyć moją dzisiejszą betąBocianiątko, nadzieja73, Barbarka1984, Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Phnappy, Bocianiątko, jutro będziecie miały piękne testy! Od rana będę zaglądać.
Haha Malka - gapię się w Twój wykres i analizuję go i przekładam na siebie Kurde głupia byłam, że temp nie mierzyłam w tym cyklu!!
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
staraczka1111 wrote:Dzwoniłam do niej powiedziała mi że mam nie Panikowac że takie białe uplawy w ciąży to normalka i wyniki z moczu miałam ok niedawno robiłam. Jeżeli by zmieniły kolor lub zapach lub coś mnie zaczęło swedziec szczypac to wtedy przyjść di niej i niczym się nie przejmować uspokoiła mnie. Narazie nie mam tych uplawów może taki jednorazowy wyczyn, . Na wizycie za 2 tyg będę mieć wszystkie posiewy robione i cytologie.
Dzięki że pytasz
A pewnie skończy się na tym, że mi mąż fasolkę szparagową kupi na obiadsummer86, Bocianiątko, Meśka, staraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Summer ŁAŁAŁIŁA szaleństwo!! Mega się cieszę, tym razem bedzie wszystko super i na swoim miejscu, zobaczysz
malka Beta jest super, przyrost idealny ale wiem co czujesz, też na początku skakałam pod sufit, że Beta urosła o 200% a tu nagle "mierne" 115%Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 19:55
summer86, malka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:yose wiadomo, ze ostateczna dedyzje musicie podjac sami ale ja brala bym byka za rogi i dzialala mrozaczki czekaja
Masz racje
tym bardziej ze jestem na l4 wiec nie bede sie stresowac pracaAgniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Tym razem to ja tez łapie te wirusy garsciami !!! Ilez mozna sie gibac z tymi wykresami, monitoringami, tabletkami ! Dosc tego ! Od jutra Clo, potem troche wygibasow i ok 10 listopada razem z wypłatą ma sie pojawic nowy lokator !!! Koniec kropka.
Edit : nawet mi sie zrymowaloWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 21:30
Bocianiątko, summer86, Sarna84, nowa na dzielni, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Phnappy wrote:Haha Malka - gapię się w Twój wykres i analizuję go i przekładam na siebie Kurde głupia byłam, że temp nie mierzyłam w tym cyklu!!
Spoko spoko, pozwalam Jak masz się ode mnie "zarazić" to jak najbardziej. Jak jak olewałam mierzenie temp to też zawsze tego potem żałowałam. Ale teraz zmierzę jeszcze kilka razy i wyrzucam termometr. Ja dalej się na ten mój wykres gapię jak głupia. Jakby to wszystko do mnie nie docierało jeszcze. Szukam we wszystkim potwierdzenia
Anna Stesia, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Summer ŁAŁAŁIŁA szaleństwo!! Mega się cieszę, tym razem bedzie wszystko super i na swoim miejscu, zobaczysz
malka Beta jest super, przyrost idealny ale wiem co czujesz, też na początku skakałam pod sufit, że Beta urosła o 200% a tu nagle "mierne" 115%
Oh Melevis jak dobrze, że ktoś mnie rozumie
Już ochłonęłam i zaczynam się cieszyć. Ale poważnie się zastanawiam czy nie olać już tej bety. Chociaż wiem, że będzie mnie strasznie korcić. Ale to chyba za duży stres a powinnam go unikać raczej...
-
malka wrote:Oh Melevis jak dobrze, że ktoś mnie rozumie
Już ochłonęłam i zaczynam się cieszyć. Ale poważnie się zastanawiam czy nie olać już tej bety. Chociaż wiem, że będzie mnie strasznie korcić. Ale to chyba za duży stres a powinnam go unikać raczej...
Zrobisz oczywiście jak uważasz, ale powiem Ci, że dla mnie odświeżanie strony diagnostyki co 0,25 sekundy przez 2 godziny to było za dużo. Zrobiłam dwie bety, zobaczyłam, że przyrost jest w porządku, a choć korciło, by sprawdzać, powiedziałam, że nie ma mowy. Dla mnie to za duży stres.summer86, joann, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Zrobisz oczywiście jak uważasz, ale powiem Ci, że dla mnie odświeżanie strony diagnostyki co 0,25 sekundy przez 2 godziny to było za dużo. Zrobiłam dwie bety, zobaczyłam, że przyrost jest w porządku, a choć korciło, by sprawdzać, powiedziałam, że nie ma mowy. Dla mnie to za duży stres.
Już właśnie postanowiłam. Więcej nie robię. W poprzedniej ciąży robiłam 6x. 5 pierwszych było ok, a 6 już nie, nic mi to nie dało. tylko się stresowałam bardziej w oczekiwaniu na wizytę. Dlatego własnie podjęłam męską decyzję że koniec z tym. Nawet jakby wyszło źle to już nic więcej nie pomogę, trzeba będzie czekać. A stres przy tym okropny.
Także od teraz czekam spokojnie, bezstresowo na poniedziałkową wizytę.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
malka, ja chyba zrobię podobnie, teraz najważniejsze będzie to czy na USG wszystko się rozwija dobrze.
Anna Stesia, Lejka, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość