Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Staraczka1111, moja imienniczko, byłaś u gina z tymi upławami? Wszystko oki?
(testuję moc przyzywania - mam tę mooooc! Mam tę mooooooc!)i wyniki z moczu miałam ok niedawno robiłam. Jeżeli by zmieniły kolor lub zapach lub coś mnie zaczęło swedziec szczypac to wtedy przyjść di niej
i niczym się nie przejmować
uspokoiła mnie. Narazie nie mam tych uplawów może taki jednorazowy wyczyn, . Na wizycie za 2 tyg będę mieć wszystkie posiewy robione i cytologie.
Dzięki że pytaszStaraczkaNika, Karma88 lubią tę wiadomość
-
A u mnie znowu jakaś masakra mi sie dzieje: / czuje w brzuchu rewolucje... ściska mnie jak na biegunkę, ale to co ze mnie leci... sama nie wiem co to jest? Jakby śluz taki przezroczysty podbarwionym na żółto galaretowaty : ( nie mogę sie wypróżnić tak zwyczajnie ... myłam gary i poszłam do łazienki bo znowu to samo poczułam, przychodzę do łazienki a tam mam cała podpaske w tym dziadostwie! Nawet nie czułam ze to ze mnie leci: (((( nie wiem czy to od tych czopków takie rewolucje ale biorę je tylko do środy... zaczynam sie bać o te moje jelita, co sie z nimi dzieje.... przepraszam za te opisy ale jestem przerażona... lekarz dopiero za tydzień...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Summer, ależ śliczna beta! Szaleństwo! Może tam nawet nie jedno, ale dwójka mości sobie miejsce? Piękny przyrost, czekamy na piątek i na wizytę!
Malka, przyrost masz bardzo dobry, w ciągu 48h powinien być nie mniej niż 66%, a w ciągu 72h nie mniej niż 114%. Jest cudnie!
Razem z Barbarką czekamy na Was na fioletowej stronie - trzeba rozruszać tamto towarzystwoA gdy dołączą do nas jeszcze Bocianiątko i Pilik to będzie najlepszy wątek w historii BBF. Pozostałe dziewczyny testujące w październiku - nie wstydźcie się, zapraszamy i Was
Bocianiątko, summer86, malka, Barbarka1984, KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Hola, hola, czy Ty chcesz nam na jutro awarię serwerów wykrakać? Bo przecież tylko to mogłoby sprawić, że nas nie będzie, żeby się z Tobą cieszyć i zapewniać moralne wsparcie. Sikaj, sikaj!
Bocianiątko wrote:Phnappy, sikamy jutro!!! :*** I nie będzie żadnego podnoszenia z podłogi! Co najwyżej szczęki ze taka piękna krecha
No właśnie jedna rzecz mnie powstrzymuje, że super krecha nie wyjdziepoprzednio testowałam dopiero 13 dpo (rety jak ja wtedy tyle wytrzymałam!!!) i wtedy beta była 103.
Przed chwilą zmierzyłam temp... Aj noł wieczorem się nie mierzy, ale kto nigdy tego nie robiłno i... 37,8.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Bunia86, większość parametrów jest poniżej norm
na pewno musicie iść z tymi wynikami do androloga. Może dopytaj jeszcze na wątku o problemach z nasieniem?
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Summer, ależ śliczna beta! Szaleństwo! Może tam nawet nie jedno, ale dwójka mości sobie miejsce? Piękny przyrost, czekamy na piątek i na wizytę!
Malka, przyrost masz bardzo dobry, w ciągu 48h powinien być nie mniej niż 66%, a w ciągu 72h nie mniej niż 114%. Jest cudnie!
Razem z Barbarką czekamy na Was na fioletowej stronie - trzeba rozruszać tamto towarzystwoA gdy dołączą do nas jeszcze Bocianiątko i Pilik to będzie najlepszy wątek w historii BBF. Pozostałe dziewczyny testujące w październiku - nie wstydźcie się, zapraszamy i Was
Ja już do Was dzisiaj zaglądałam, ale na razie nie mam odwagi się wpisać. Ale jak tylko lekarz powie, że jest okej to się tam zjawięJuż się uspokoiłam i powoli zaczynam się cieszyć moją dzisiejszą betą
Bocianiątko, nadzieja73, Barbarka1984, Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Phnappy, Bocianiątko, jutro będziecie miały piękne testy! Od rana będę zaglądać.
Haha Malka - gapię się w Twój wykres i analizuję go i przekładam na siebieKurde głupia byłam, że temp nie mierzyłam w tym cyklu!!
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
staraczka1111 wrote:Dzwoniłam do niej powiedziała mi że mam nie Panikowac że takie białe uplawy w ciąży to normalka
i wyniki z moczu miałam ok niedawno robiłam. Jeżeli by zmieniły kolor lub zapach lub coś mnie zaczęło swedziec szczypac to wtedy przyjść di niej
i niczym się nie przejmować
uspokoiła mnie. Narazie nie mam tych uplawów może taki jednorazowy wyczyn, . Na wizycie za 2 tyg będę mieć wszystkie posiewy robione i cytologie.
Dzięki że pytasz
A pewnie skończy się na tym, że mi mąż fasolkę szparagową kupi na obiadsummer86, Bocianiątko, Meśka, staraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Summer ŁAŁAŁIŁA szaleństwo!! Mega się cieszę, tym razem bedzie wszystko super i na swoim miejscu, zobaczysz
malka Beta jest super, przyrost idealnyale wiem co czujesz, też na początku skakałam pod sufit, że Beta urosła o 200% a tu nagle "mierne" 115%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 19:55
summer86, malka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:yose wiadomo, ze ostateczna dedyzje musicie podjac sami ale ja brala bym byka za rogi i dzialala
mrozaczki czekaja
Masz racje
tym bardziej ze jestem na l4 wiec nie bede sie stresowac pracaAgniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Tym razem to ja tez łapie te wirusy garsciami !!! Ilez mozna sie gibac z tymi wykresami, monitoringami, tabletkami ! Dosc tego ! Od jutra Clo, potem troche wygibasow i ok 10 listopada razem z wypłatą ma sie pojawic nowy lokator !!! Koniec kropka.
Edit : nawet mi sie zrymowaloWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 21:30
Bocianiątko, summer86, Sarna84, nowa na dzielni, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Phnappy wrote:Haha Malka - gapię się w Twój wykres i analizuję go i przekładam na siebie
Kurde głupia byłam, że temp nie mierzyłam w tym cyklu!!
Spoko spoko, pozwalamJak masz się ode mnie "zarazić" to jak najbardziej. Jak jak olewałam mierzenie temp to też zawsze tego potem żałowałam. Ale teraz zmierzę jeszcze kilka razy i wyrzucam termometr. Ja dalej się na ten mój wykres gapię jak głupia. Jakby to wszystko do mnie nie docierało jeszcze. Szukam we wszystkim potwierdzenia
Anna Stesia, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Summer ŁAŁAŁIŁA szaleństwo!! Mega się cieszę, tym razem bedzie wszystko super i na swoim miejscu, zobaczysz
malka Beta jest super, przyrost idealnyale wiem co czujesz, też na początku skakałam pod sufit, że Beta urosła o 200% a tu nagle "mierne" 115%
Oh Melevis jak dobrze, że ktoś mnie rozumie
Już ochłonęłam i zaczynam się cieszyć. Ale poważnie się zastanawiam czy nie olać już tej bety. Chociaż wiem, że będzie mnie strasznie korcić. Ale to chyba za duży stres a powinnam go unikać raczej...
-
malka wrote:Oh Melevis jak dobrze, że ktoś mnie rozumie
Już ochłonęłam i zaczynam się cieszyć. Ale poważnie się zastanawiam czy nie olać już tej bety. Chociaż wiem, że będzie mnie strasznie korcić. Ale to chyba za duży stres a powinnam go unikać raczej...
Zrobisz oczywiście jak uważasz, ale powiem Ci, że dla mnie odświeżanie strony diagnostyki co 0,25 sekundy przez 2 godziny to było za dużo. Zrobiłam dwie bety, zobaczyłam, że przyrost jest w porządku, a choć korciło, by sprawdzać, powiedziałam, że nie ma mowy. Dla mnie to za duży stres.summer86, joann, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Zrobisz oczywiście jak uważasz, ale powiem Ci, że dla mnie odświeżanie strony diagnostyki co 0,25 sekundy przez 2 godziny to było za dużo. Zrobiłam dwie bety, zobaczyłam, że przyrost jest w porządku, a choć korciło, by sprawdzać, powiedziałam, że nie ma mowy. Dla mnie to za duży stres.
Już właśnie postanowiłam. Więcej nie robię. W poprzedniej ciąży robiłam 6x. 5 pierwszych było ok, a 6 już nie, nic mi to nie dało. tylko się stresowałam bardziej w oczekiwaniu na wizytę. Dlatego własnie podjęłam męską decyzję że koniec z tym. Nawet jakby wyszło źle to już nic więcej nie pomogę, trzeba będzie czekać. A stres przy tym okropny.
Także od teraz czekam spokojnie, bezstresowo na poniedziałkową wizytę.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
malka, ja chyba zrobię podobnie, teraz najważniejsze będzie to czy na USG wszystko się rozwija dobrze.
Anna Stesia, Lejka, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość