Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Ja też chcę!
Tylko, Bociuś, nie bierz wszystkich bo Ci pięcioraczki wyjdą... zostaw mi kilkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 16:52
Barbarka1984, Bocianiątko, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:ja tez poprosze kilka wiruskow!!!
Agniechaaaa, Bocianiątko, lamka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Co za wspanialy dzień!!!
Summer super beta!!!
Malka piękny przyrost!!!
Pilik ekstra krecha!!!
Bociuś jest bladzioszek i to całkiem wyraźny!!
Ogromnie się cieszę, dołączam do tańca Flowwer, trzymam kciuki za ciemniejace krechy i czekam niecierpliwie na piątkowa wizytę Summer.
Ale będziecie miały superskład na fioletowej!
I czy ja dobrze zrozumiałam, że Panan tez wysikala pozytywa??malka lubi tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:No właśnie weszłam na stronę Invicty, bo chciałam wrócić pod koniec miesiąca, ale takie ceny... że chyba musze się mocno zastanowić nas tym..
I ponadto mam dziś takie przemyślenia, że ta IUI to nic nie daje, ja jestem po dwóch i nic. Summer też po dwóch a zaskoczyło na naturalsie
Zastanawiam się czy nie odpuścić IUI i chodzić tylko na monitoringi
Karolina, u mnie wizyta 170 zł.. a to mała miejscowość
A co do IUI, mi ciężko się określić, bo sami mieliśmy w planach podejść jeszcze 2 razy. Ale lekarz, który mnie operował w szpitalu mówił, że IUI bez sensu jeśli nie ma problemów z nasieniem i wrogim śluzem (tego nigdy nie badałam). Twierdził, że na zachodzie się odchodzi od tej metody.
Do mnie przy IUI przemawia najbardziej odpowiednie dobranie momentu. Na naturalsie czasem cięzko tak wtrafić. -
Wiem, ze marudzę, ale na prawdę się trochę zestresowałam.
Wcześniejszy przyrost dwudniowy był 198% a teraz 125%... Wiem, ze to pewnie nic nie znaczy, ale ostatnio tez mi tak zaczęła powoli zwalniać, pierwsze przyrosty były książkowe, a później nagle zwolniło na maksa.
Tak to jest jak się za dużo człowiek bada. Same stresy
-
CzeresniowaMama, tulę najmocniej. Ale najważniejsze, że przyczyna wykryta teraz wiadomo z jakim wrogiem walczycie. Trzymam mocno kciuki za poprawę nasienia
Malka, piękna beta! Moim zdaniem przyrost jest jak najbardziej ok.
Yoselyn, zdecydowałaś już czy startujecie w tym cyklu?
Flowwer, piękne pazurki! Super Ci to wychodzi. Swoją drogą to musisz być super zorganizowana, praca, niezła banda zwierzaczków i jeszcze tak dbasz o siebie szacun! Muszę brać przykład.
Agniechaaa, skakać zabraniam niech tam Zające spokój mają. Jak się czujesz?
Rucola, trzymam kciuki, żeby w tym cyklu zaskoczyło! Ale wiem, że jest łatwiej gdy ma się zaplanowane dalsze kroki, dlatego dobrze że działasz z immuno.
Dziewczyny, nie będę wymieniać po nickach, bo do nocy by zeszło ale z całego serducha dziękuję za kciuki i wsparcie. Z podziękowaniami za gratulacje wstrzymuję się do piatku, ale coraz bardziej zaczynam wierzyć w moją fasolkę. Jedynie ten ból po prawej stronie budzi wątpliwości, ale może to też kwestia psychiki i wmawiania sobie.
Lekarz napisał, że beta i progesteron super no i ucieszył się. To też mi daje jakąś tam nadzieję.malka, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, joann, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Hejka Ja dopiero zaczynam starania (o trzeciego bobasa)....kusiło mnie żeby dziś teściora zrobić ale nie kupiłam w końcu nic...może jutro kupie, a kusi mnie strasznie
-
malka wrote:Wiem, ze marudzę, ale na prawdę się trochę zestresowałam.
Wcześniejszy przyrost dwudniowy był 198% a teraz 125%... Wiem, ze to pewnie nic nie znaczy, ale ostatnio tez mi tak zaczęła powoli zwalniać, pierwsze przyrosty były książkowe, a później nagle zwolniło na maksa.
Tak to jest jak się za dużo człowiek bada. Same stresy
Malka, na początku beta rośnie szybciej, pamiętaj że zaczęłaś sprawdzać kilka dni przed @ już. Poziomy masz jak najbardziej ok jak na ten dzień po owulacji i przyrost też jest w normie. Nie martw się, co to może tylko zaszkodzić.
Wpisz sobie wyniki w kalkulator beta HCG na BBF i może się uspokoiszmalka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przepraszam nie czytałam dzisiaj. Wieczorem nadrobie.
Potrzebuję kopa - wracam z pracy, po drodze mam rossmana...... kupować testy? Jutro 10dpo... mega się boję rozczarowania... będziecie mnie podnosić jak będzie biało? : ( nie wiem co robić
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Bociuś, pilik - już nie pamiętam czy pisałam czy nie ale kreseczki są i trzymam kciuki aby z dnia na dzień były coraz ciemniejsze czekam niecierpliwe na Wasze jutrzejsze testy i piękne bety
Kaczorka, Luśka nadal uparcie siedzi w brzuszku? Chyba za dobre warunki jej tam stworzylaś, że nie chce na drugą stronę wyjść Rozumiem, że po 21 już każda data jest ok? -
summer86 wrote:Malka, na początku beta rośnie szybciej, pamiętaj że zaczęłaś sprawdzać kilka dni przed @ już. Poziomy masz jak najbardziej ok jak na ten dzień po owulacji i przyrost też jest w normie. Nie martw się, co to może tylko zaszkodzić.
Wpisz sobie wyniki w kalkulator beta HCG na BBF i może się uspokoisz
To już dawno jest policzone na BBF, jak tylko dostałam wynik. Wiem, że to wszystko jest w normie. Ale jakoś mnie czarne myśli naszły przez chwilę. Od teraz postanawiam, że się nie denerwuję. Chociaż pewnie nie wytrzymam i w środę powtórzę bete jeszcze raz.
-
ja już chyba nie powtarzam.. zbyt dużo nerwów to kosztuje
Z drugiej strony, dwa pomiary są wystarczające czy lepiej zrobić ten trzeci? -
Phnappy wrote:Dziewczyny, przepraszam nie czytałam dzisiaj. Wieczorem nadrobie.
Potrzebuję kopa - wracam z pracy, po drodze mam rossmana...... kupować testy? Jutro 10dpo... mega się boję rozczarowania... będziecie mnie podnosić jak będzie biało? : ( nie wiem co robić
Phnappy, pewnie że będziemy w razie czego, ale póki co to nie myśl o gorszym scenariuszu tylko o wysikaniu dwóch różowych kreseczek A testy jasne że kupuj! -
Kupuj , kupuj, jak nie kupiłam i żałuję
Anna Stesia, Phnappy, joann lubią tę wiadomość
-
Summer- Twoja bete kochana widziałam!! Gratulacje!
.
Dwa bobotesty kupione.
.
Nie myślę o gorszym... cycki bolą dokładnie tak jak w ciazowym, jest mi słabo i mnie muli cały czas, ale to może byc skutek mety i nerwów. Po prostu czuje się w ciazy, trochę spodziewam się tych kresek... i wiem że jak nie wyszło to będzie płacz. Wcześniej testowałam profilaktycznie, bez objawów cyckowych. Nawet pamiętam na marcowym pisałam przed testem że bolą mnie jakbym miała zakwasy po bokach..Bocianiątko lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Dziewczyny, przepraszam nie czytałam dzisiaj. Wieczorem nadrobie.
Potrzebuję kopa - wracam z pracy, po drodze mam rossmana...... kupować testy? Jutro 10dpo... mega się boję rozczarowania... będziecie mnie podnosić jak będzie biało? : ( nie wiem co robićPhnappy, Czrna 81 lubią tę wiadomość