Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:A czytałaś komentarz pod spodem? Coś o wpływie na męskie narządy czy coś. Nie wiem o co chodzi ale przed użyciem lepiej się w temat zagłębić.
KateHawke lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Malka, szalejesz z tą betą Trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę, będzie pięknie
A jak się czujesz, masz jakieś objawy? -
nick nieaktualny
-
Agniechaaa, beta i leżeć. Koniecznie zadzwoń do lekarza.
Może to coś związanego z implantacją? Dopytaj jeszcze na watku IVF.
Trzymaj się Kochana -
nick nieaktualny
-
Udało się zamrozić dwie słomki nie pytajcie co to słomka bo nie mam pojęcia
plemników 0,5 mln/ml
Ruch postępowy 49%
Ruch niepostępowy 13%
Brak ruchu 38%
Aglutynacja: brak
Leukocyty 0-1wpw
Normalnie aż mi lepiejsummer86, never_lose_hope, staraczka1111, Flowwer, Paulina.G, Czrna 81, Yoselyn82, innamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Aga, dzwoń do skutku! To może być wszystko i nic - czasem wystarczy drobne otarcie w środku naczynek, a od razu takie krwawienie się pojawia a nic złego nie znaczy. Nie masz naszej zgody na jakiekolwiek hocki klocki! Masz 2 brzuchy zwolnione w tym tygodniu i MUSISZ jeden zająć! BEZ GADANIA!
Bocianiątko lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Czrna 81 wrote:Wiesz co? Ja myślę że skoro nie ma efektu to lepiej go sobie darować. Może nie ma co gonić za naturalnym płodny śluzem tylko lepiej kupić następną tubkę Conseive Plus A właśnie, jakie są Wasze opinie, lepszy Conseive Plus czy może PreSeed ?
Podobno Concecive lepsze. Mnie tylko drażni że jest trochę wodnisty.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Udało się zamrozić dwie słomki nie pytajcie co to słomka bo nie mam pojęcia
plemników 0,5 mln/ml
Ruch postępowy 49%
Ruch niepostępowy 13%
Brak ruchu 38%
Aglutynacja: brak
Leukocyty 0-1wpw
Normalnie aż mi lepiej
Słomka to taka dosłownie Słomka Jedna wystarczy aby zapłodnic twoje jajeczkaKateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Aaa takiee buty
Aga ja liczę ze to implantacja a prog bierzesz w zastrzykach więc chyba nie od tego.
A Sylwie uduszę noe daje znać nawet ma pw.
Bertha ile się zapłodniło jajeczek?KateHawke lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Dziewczyny, nie mam za dużo czasu żeby zaglądać, mamy remont, zakupy, robotnicy i praca wiecie jak to jest. Ale znalazłam oczywiście chwilkę czasu żeby zrobić moją ostatnią betę. Musiałam zobaczyć wartość wyższą niż ostatnio nie dawało mi to spokoju. Więc dzisiaj się doczekałam i mam 2190.5 i w końcu jestem przeszczęśliwa!
KateHawke, Flowwer, Lunaris, Czrna 81, malka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny