Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia nareszcie!! Bo już myślałam że Rutkowskiego zw Tobą wyślę. A jajca trochę podkoksują i będzie wszystko ok.
Niewiele czyli ile ?never_lose_hope lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Sylwia nareszcie!! Bo już myślałam że Rutkowskiego zw Tobą wyślę. A jajca trochę podkoksują i będzie wszystko ok.
Niewiele czyli ile ?
Nie trzeba Rutkowskiego, padłabym ze śmiechu na widok jego kwadratowej fryzury
Powiem Ci, że na każdej wizycie lekarz mówi coś innego, raz widzi 4 ładne, raz 6.. Także dowiem się konkretów dopiero po ewentualnej punkcji.. Jutrzejsza wizyta pewnie będzie kluczowa..
Brzuch posiniaczony, łącznie kłuję się od miesiąca (wliczając gonapeptyl od 18.09.), ale zniosę wszystko!! -
sylwia198808 wrote:Nie trzeba Rutkowskiego, padłabym ze śmiechu na widok jego kwadratowej fryzury
Powiem Ci, że na każdej wizycie lekarz mówi coś innego, raz widzi 4 ładne, raz 6.. Także dowiem się konkretów dopiero po ewentualnej punkcji.. Jutrzejsza wizyta pewnie będzie kluczowa..
Brzuch posiniaczony, łącznie kłuję się od miesiąca (wliczając gonapeptyl od 18.09.), ale zniosę wszystko!!
Trzymam kciuki za 6! dojrzałych dorodnych jajeczek które zamienią się w 6! pięknych zarodkównever_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Atomowka a moze spróbuj teraz siknąć na test
U mnie beta negatywna, tak jak myślałam, ale jednak przykro jak zawsze
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Atomowka a moze spróbuj teraz siknąć na test
U mnie beta negatywna, tak jak myślałam, ale jednak przykro jak zawsze
Tule mocno bardzo mi przykro z powodu bety negatywnej następny cykl będzie napewno udany nie smuć się jest nas więcej :-*:-*:-* -
sylwia198808 wrote:Nie trzeba Rutkowskiego, padłabym ze śmiechu na widok jego kwadratowej fryzury
Brzuch posiniaczony, łącznie kłuję się od miesiąca (wliczając gonapeptyl od 18.09.), ale zniosę wszystko!!
No ślad za tobą zniknął a zobaczysz wystarczy jeden ładny.Ania miała pobraną jedną komórkę i już dochodzi do prenatalnych zresztą niesamowita historia to a moja dr ją prowadziła
Aga odpoczywaj nie kusi cię beta ? Zawsze cie podziwiam bo na wątku IVF już od 5dpt zaczynają badać. Może podrazniłaś. Clexane bierzesz ?
Atomowka ja się zbierałam do pracy do mój M jeszcze mnie nakusił do
Ile twój M ma żołnierzy? Ze masz w podpisie " jedynie 8%" to ogólnie rewelacyjny wynik moj tez ma tyle i może być dawcą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 22:15
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Nareszcie udało mi się Was nadrobić po całym dniu musiałam dziś trochę iderwac głowę żeby nie myśleć... nie wiem czy na listopad nie zrobię sobie troszkę przerwy od forum...
KateHawke! Cudowna wiadomość! To teraz czekamy na stymulację i dorodne jajeczka!
Agniechaaa to na pewno implantacja! odpoczywajcie! :*** k pamiętaj, masz zakaz denerwowania się! Dla Zajączków! +
Sylwia trzymam kciuki żeby jajeczka pięknie dorosły
blue piękne wieści! a teraz !
Atomówka kciuki za owocną owulkę
Bunia podzielam Twój smutek... tulę mocno... :***
Emilka ciesze się ze juz po odpoczywaj! :*
wszystkim nowym Nowozafasolkowanym serdecznie gratuluję! sama radość czytać takie wpisyEmiilka lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
A ja dzis spotkalam sie z kumpela z pracy i opowiedziala mi co sie dzieje na oddziale, a potem pojechalam do mamy i popoludniu spotkalam sie z kolezanka na pogaduchy i poszlysmy na pyszny obiad do silesii
Jadlam wlasnie kluski slaskie... ale byly pyyyyszneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 22:31
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bunia przykro mi ze sie nie udalo
Sylwia trzymam kciuki za jajeczka by pięknie dorosły
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yosel tęsknisz za pracą ? Bo ka lubię moją pracę ale na urlopie nawet mi się nie wspomni.
W przyszłym cyklu złapiesz wiatr w żagle.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Yosel tęsknisz za pracą ? Bo ka lubię moją pracę ale na urlopie nawet mi się nie wspomni.
W przyszłym cyklu złapiesz wiatr w żagle.
wiesz ja lubie swoja prace, ale glownie chcialam wiedziec czy cos zrobili zwiazku ze swierzbem na oddziale.. bo az strach wracac na oddzial. Poza tym to moja bliska kumpela z roboty wiec sobie o wszystkim pogadalysmy a za praca poki co nie tesknieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:wiesz ja lubie swoja prace, ale glownie chcialam wiedziec czy cos zrobili zwiazku ze swierzbem na oddziale.. bo az strach wracac na oddzial. Poza tym to moja bliska kumpela z roboty wiec sobie o wszystkim pogadalysmy a za praca poki co nie tesknie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:I zrobili porządek ?
DUPA DUPA DUPA...!! Wszyscy to maja gdzies a w szczegolnosci wielka pani doktor od siedniu bolesci!
p.s oddzial powinien byc zamkniety, wysprzatany gruntownie, dezynfekcja przeprowadzona i wszystkie srodki ostroznosci zachowane..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 22:45
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:No ślad za tobą zniknął a zobaczysz wystarczy jeden ładny.Ania miała pobraną jedną komórkę i już dochodzi do prenatalnych zresztą niesamowita historia to a moja dr ją prowadziła
Aga odpoczywaj nie kusi cię beta ? Zawsze cie podziwiam bo na wątku IVF już od 5dpt zaczynają badać. Może podrazniłaś. Clexane bierzesz ?
Atomowka ja się zbierałam do pracy do mój M jeszcze mnie nakusił do
Ile twój M ma żołnierzy? Ze masz w podpisie " jedynie 8%" to ogólnie rewelacyjny wynik moj tez ma tyle i może być dawcą.
Liczba plemników: 46 mln/ml
Ruchliwość plemników
- ruch kategorii A: 22 %
- ruch kategorii B: 28 %
Preparat bezpośredni
- komórki okrągłe: < 1 mln/ml
Morfologia plemników (wg Kruger-Tygerberg):
- plemniki o prawidłowej budowie: 8 %
- plemniki o nieprawidłowej budowie: 92 %
-
Yoselyn82 wrote:DUPA DUPA DUPA...!! Wszyscy to maja gdzies a w szczegolnosci wielka pani doktor od siedniu bolesci!
p.s oddzial powinien byc zamkniety, wysprzatany gruntownie, dezynfekcja przeprowadzona i wszystkie srodki ostroznosci zachowane..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny