Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynh myslami jestem z Wami.
Wczoraj M byl u laryngologa bo zle sie od dluzszego czasu czuje. Dostal leki, w srode ma tomografie zatok i bedziemy sie u niego szykowac do operacji bo ma krzywa przegrode nosowa. Sporo teraz ma przez to niedogodnosci takze to jest teraz wazniejsze u nas.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma koniecznie musi z tym zrobić M porządek. A jak samopoczucie ?
Aga masz pachnieć fiołkami bo na sianku robi się co innego
Maja kochana musisz w poniedziałek rano tutaj wysłać milion pozytywnych fluidów !!! To twoje zadanie
Kto dziś testuje ?Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
bertha gdzie jesteś ? Ile się zapłodniło? Czekamy na wiadomosci !
Sylwia czekam na relacje z podglądu kurnika !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:bertha gdzie jesteś ? Ile się zapłodniło? Czekamy na wiadomosci !
Hej Flowwer gdzieś tam na wykresie u niej wyczytałam że 6 jaj i ma w sobotę transfer . Sory że tak za koleżankę ale widziałam że się niepokoicie -
Paulina.G wrote:Test dzisiejszy...
https://zapodaj.net/ca33c8071150e.jpg.html
Nie wiem czy przyciemniala... w poniedziałek sie wszystko okaże.
Juz nie testuje, nie nakręcam się bo jak przyjdzie rozczarowanie to bedzie to tylko bolesniejsze..
A i wg mnie jest różnica bo na tamtym była tylko łuna różowa a tu już jakieś bordo brzegi się robią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 08:29
summer86 lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Hej Flowwer gdzieś tam na wykresie u niej wyczytałam że 6 jaj i ma w sobotę transfer . Sory że tak za koleżankę ale widziałam że się niepokoicie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To akurat wiem ze 6 jaj tylko ile się zaplodniło ?!
Bocianiątko, Flowwer, KateHawke, never_lose_hope, Lunaris, Agniechaaaa, Maja84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:bertha gdzie jesteś ? Ile się zapłodniło? Czekamy na wiadomosci !
Jesteśmy już w Gdyni, krew spuszczona, teraz czekamy na wyniki estradiolu i progesteronu i za 2godz. wizyta Idziemy z mężulkiem na śniadanko!
Buziaki dla wszystkich :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 09:14
staraczka1111, Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Hope wiadomo coś w sprawie terminu Twojego zabiegu?
Też czekam na info co tam u berthy.
Ależ się tu emocjonujący poniedziałek szykuje.
Flowwer, Agniechaaa, malka - od rana będę trzymać kciuki i czekać na wieści
A tymczasem wszystkim życzę udanej soboty!Maja84 lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to ten wątek jest chyba rekordowy, 21 października i ponad 300 stron wpisów
staraczka1111, KateHawke, Bocianiątko, Maja84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Hope wiadomo coś w sprawie terminu Twojego zabiegu?
Też czekam na info co tam u berthy.
Ależ się tu emocjonujący poniedziałek szykuje.
Flowwer, Agniechaaa, malka - od rana będę trzymać kciuki i czekać na wieści
A tymczasem wszystkim życzę udanej soboty! -
-Monika- wrote:No i chyba ja zatestuję, bo muszę odstawić duphaston... Ale u mnie rewelacji nie będzie
Monika, zatem za Ciebie równie mocno trzymam & w poniedziałek -
sylwia198808 wrote:Jesteśmy już w Gdyni, krew spuszczona, teraz czekamy na wyniki estradiolu i progesteronu i za 2godz. wizyta Idziemy z mężulkiem na śniadanko!
Buziaki dla wszystkich :*
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Sammer u mnie wyniki będą za 3 tyg w poniedziałek tylko biopsja
-
Czesc dziewuszki ; ) nie mogłam się zalogować wczoraj na stronę, to było straszne : p ja się tak słabo czuje.... Jestem na wykładzie nudnym jak flaki z olejem mam nadzieje ze się zwolnie o 12 i w domu bede o 16...
Od dzisiaj zaczynamy starania, jeszcze coś tam w śluzie mam krwi ale chyba jest już ok.
Agniecha mam nadzieje ze u Ciebie wszystko dobrze!
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Summer dopiero w środę mam konsultacje. O ile dojdzie do skutku bo aktualny cykl jest bezowulacyjny a u mnie do tej pory takie cykle to ciągłe plamienie i trwają kolo 18 dni tylko wiec w środę mogę mieć okres czarnej dupy ciąg dalszy.