Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Karma koniecznie musi z tym zrobić M porządek. A jak samopoczucie ?
Aga masz pachnieć fiołkami bo na sianku robi się co innego
Maja kochana musisz w poniedziałek rano tutaj wysłać milion pozytywnych fluidów !!! To twoje zadanie
Kto dziś testuje ?
Ależ oczywiście!!!Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Aksamitna wrote:u nas od lipca nic zapomnę jak to sie robi ^^
A u nas od lutego...
Ale jeszcze tylko kilka tygodni na rekonwalescencję i myślę, że za miesiąc można będzie coś próbowaćBocianiątko lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
sylwia198808 wrote:Kurcze, Dziewczyny, a to nie można się bzykać po IVF, że macie taką posuchę?! To niebezpieczne, niewskazane?
Boziu, nie straszcie mnie
Myślałam, że zakaz kończy się po potwierdzeniu ciąży -
Aksamitna wrote:mój mowi ze odlicza czas do maja t uczcimy rocznicę ślubu najdłuższe 30 sek naszego zycia
Chyba w ciąży też to obowiązuje ?staraczka1111 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ptysia nareszcie ja Cię tutaj myślami przywołałam tak się cieszę ze paskud się pozbyłaś !!!
Maja
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Boooooszzz jak długo!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:flooo pozycz swojej anielskiej cierpliwości...
Łatwiej mi teraz niż wy przejść przez to wszystko ale wiem co czujecieLunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
sylwia198808 wrote:No Kochane, mamy 6 ładnych pęcherzyków i jeden o dziwnym kształcie więc lekarz nie daje mu nadziei.
W poniedziałek o 9.00 punkcja!!!
Już jestem przerażona!never_lose_hope lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aksamitna jaką dawkę Metforminy bierzesz/brałaś w ciąży?
Ja nie wiem co robić bo miałam 1,5-2 tyg. przerwę w braniu i teraz mam wątpliwości czy wracać do brania czy już odpuścić. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Aksamitna jaką dawkę Metforminy bierzesz/brałaś w ciąży?
Ja nie wiem co robić bo miałam 1,5-2 tyg. przerwę w braniu i teraz mam wątpliwości czy wracać do brania czy już odpuścić.summer86 lubi tę wiadomość
-
Zośkaaa wrote:Cześć dziewczyny Mało się udzielam, ale czytam caly czas Mam nadzieję trochę mnie kojarzycie.
Potrzebne mi Wasze kciuki! Im więcej tym lepiej
W czwartek miałam podany Pregnyl, bo w poprzednim cyklu nie pękł mi pęcherzyk. Czuje się normalnie jakbym go w ogóle nie dostała, starania poczynione M bardzo optymistycznie podchodzi do tego cyklu, ja natomiast boje się nakręcać, ale nie myślę tez pesymistycznie, raczej realistycznie
We wtorek jedziemy zerknąć czy pęcherzyk łaskawie pękł. Więc prosze aby jedna ręka trzymała kciuk za pęknięcie, a druga za zielone zakończenieZośkaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Staraczka, Aksamitna, Agniechaaaa nie wiem co tam za leki Wam podają ale ja też to chcę tylko mi nie mówcie żebym sobie w ciążę zaszła żeby mieć orgazmo-sny
Wstałam noc zaczęła się o 3.50 więc czuję się usatysfakcjonowana powrotem do starań-nawet jak nic z tego nie będzie :] miau :]staraczka1111, Flowwer, Aksamitna, Bocianiątko, Madżka89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, serdecznie wszystkich witam
U mnie jak co sobotę dzień szmaty, czyli nadrabianie całego tygodnia w sprzątaniu. W poniedziałek wracam do pracy i szczerze po przeczytaniu piątkowych e-mail już się wkurw......
Bo oczywiście tera powinnam nadrobić zaległości miesięcznej nieobecności, tylko ciekawe jak.....
Sylwia kompletnie nie ogarniam procedury ivf, ale z tego co czytam to lada chwila będziemy skakać z radości, przynajmniej trzymam kciuki żeby tak było.
Aguś czekam z niecierpliwością do poniedziałku.
Flo jesteś niesamowita, ja to już po pierwszym niepowodzeniu piepszła bym to wszystko, ale dzięki Wam wiem że byłoby to mega egoistyczne.
Ogólnie chyba po prostu za dużo tego wszystkiego w mojej głowie. Ja chyba nigdy nie byłam i nie będę dobrym materiałem na matkę, może dlatego los mnie przytemperowł, żebym doceniła to co mam, a nie tylko goniła króliczka.
W sumie to teraz mam cholerny mętlik w głowie czy zmieniać robotę, czy się dalej starać, czy ogarniać dodatkowy biznes......
kobiety to jednak mają przesrane..... -
Flowwer wrote:Nika najważniejsze że do przodu a przy okazji sprawdzisz swój organizm
-
Kate wierz mi, że jeśli masz wątpliwości czy będziesz dobrą matką to znaczy że właśnie nią będziesz :)już teraz troszczysz się o dziecko, które niebawem się pojawi w Waszym życiu.
Rób swoje, pracuj, zmieniaj, zamień się w biznes women -czasem dobrze odpuścić głowę (tylko pamiętaj o ;]).
StaraczkaNika nigdy nie wiadomo czy będzie bez owulacji tylko nas nie opuszczaj :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 13:57
KateHawke, Lejka lubią tę wiadomość
-
FLOWWER Posłałam priv, ratuj.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml