Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam, że jak czytam o Waszych początkach ciąży i pozytywnych testach to mi się jakiś sentyment włącza.. :p
Ciąża to zarazem piękny, jak i ciężki stan. Sama końcówka najgorsza. Całe szczęście, że na końcu jest nagroda!
Aguś - a ja oczywiście liczę, że jeden z Twoich zajączków przejmie mój brzuszek nasza Kluska chyba wyczuła, że trzeba odstąpić mieszkanko komuś innemumalka, Flowwer, KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Kaassiia wrote:hej dziewczyny nam prośbę luknijcie na mój wykres, co sadzicie ? test wczoraj rano negatywny
Kaassiia, zrób jutro test i będzie jasna sytuacja. Z wykresami jest różnie, czasem z pięknych wysokich temperatur nie ma ciaży, a czasem przy spadkach jest zielony finał. -
Hej dziewczyny u mnie też dziś dzień szmaty tylko że ja do 14 w pracy y i dopiero teraz skończyłam, jeszcze chleb na zakwasie robię i dopiero jak się wylezy to jutro o 6 będę go piekła trzymać kciuki żeby mi wyszedł bo robię go pierwszy raz po rocznej przerwie
Agnieszka strasznie się cieszę się u ciebie dobre wieściFlowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja tez dzisiaj przespalam się tylko 3 godzinki po nocce oczywiście wykorzystałam męża rano humor mi dopisywal cały dzień upieklam ciasto zrobiłam fasolke po bretonsku posprzatalam mieszkanie obralam chyba z 5kg warzyw które dostałam od koleżanki i teraz leżę i pachne po kąpieli z drinkiem.
Żadnych objawów owulacji nie mam poza jednym dniem kiedy pojawił się śluz plodny. No ciekawa bardzo jestem USG czy te 3 pecherzyki po clostilbergycie pekly. No zobaczymy w 24dc jak pójdę na USG.
Ciezaroweczki oszczedzajcie się !
A testujace na dniach trzymam mocno kciuki i dopinguje z całych sil!!Lunaris, Bajkaaa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Mnie tak kusi zeby założyć wątek grudniowy . Na listopad za bardzo nie liczę a w grudniu będę miała 2 testowania nie wiem tylko czy ogarnę wiec musze pomyśleć . Ps. Dzisiaj wymagałam duży brzuszek koleżanki i dostałam nawet kilka razu porzadnie kopa w dłoń od małego, mam nadzieje ze sie zaraziłam
Flowwer, Amy333, malka, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa na dzielni zakładaj grudniowy wątek Nie mogę się doczekać świątecznek edycji rok temu chyba sporo się działo
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy myslicie ze jest ok jak dzisiaj powtorzylam sikanca czulosc 10 (z allegro) i kreska jest ale dalej blada choc wyrazniejsza niz piatkowa? Dzisiaj jest jakis 12-13 dzien po owulacji. Troche mnie to martwi nie powinna bardziej ciemniec?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny