Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wrote:Szyjka sie skróciła do 3 cm , raczej czeka mnie pessar. Dzieci ok, mają po 7 cm i strasznie się wiercą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 08:10
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Aksamitna tydzień szybko minie najważniejsze że jest wszystko dobrze, teraz ma być beznadziejna pogoda nie tracisz hehe ogólnie szukam pozytywów tej sytuacji trzymaj się kochana
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myssss wrote:Zrobilam mam dosc po co mi faszerowac sie lekami, meza suplementami, po co tyle kasy tracic co miesiac i mierzenie tempki, odmawianie sobie wszystkiego moj syn chyba bedzie jedynakiem jak ja
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:na bonifratrow, przynajmniej maja wygodne wyra i łazienkę w pokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 09:18
-
nick nieaktualnyAtomowka wrote:Aksamitna wszystko będzie w porządku kochana :-*:-* dzieciaczki są silne i wiadome szpital to szpital ale przynajmniej będziesz w dobrych rękach pod stałą kontrola lekarza. A jak u Ciebie mdłości ?
-
Bocianiątko wrote:Summer, malka, Agniechaaa! Oszczędzać mi się tutaj! Grzecznie!
Pysia, tulę... :***
My dzisiaj tez mieliśmy dzień porządków ale raczej wielkoskalowych po przeprowadzce mały pokój został zawalony kartonami z rzeczami mniej pilnymi... i stał tak od marca w końcu postanowiliśmy wziąć się tam za porządki wiec może jakiś lokator zachęcony w końcu się pojawi... a zaraz lecimy na imprezkę - 30stkę kumpla jeszcze z liceum
Bociusiu u nas to samo, jeden pokoj służył za taki mały kantorek, wszystko tam było: p i był niewykończony. Teraz jest gotowy na przyjęcie lokatora, na którego w listopadzie będziemy czekać, wiec raz dwa proszę sprzątać! Zeby widział ze ma pokoik heheBocianiątko lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Aksamitna wrote:teraz są tylko jak jestem głodna. Leżę już plackiem. Jeszcze 5 miesięcy, i maluchy będą juz ze mną
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Aksamitna trzyma kciuki za Was, szpital nie jest fajnym miejscem ale masz nas i różowe forum nie zapominaj!!!
Czrna 81, Aksamitna lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Aksamitna trzyma kciuki za Was, szpital nie jest fajnym miejscem ale masz nas i różowe forum nie zapominaj!!!
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:teraz są tylko jak jestem głodna. Leżę już plackiem. Jeszcze 5 miesięcy, i maluchy będą juz ze mną
Dziewczynki jest tu ktoś z Podkarpacia? Jest ktoś kto zaliczył wizytę u Dr. Przybycienia? -
Aksamitna przyłączam się do opini dziewczyn. Wiadomo że żadna przyjemność leżeć w szpitalu, ale po dzisiejszej nocy mogłabyś czuć obawę o swoje maleństwa. Tydzień Cię poobserwują i wrócisz do domu ze spokojniejszą głową. Trzymaj się i pamiętaj że jesteśmy z Tobą ♡Czarna81
22 cs. -
innamorata88 wrote:Bez paniki i uzbrój się cierpliwość. To, że pierworodny był z pierwszego cyklu starań wcale nie oznacza, że z drugim też tak pójdzie. My za takie myślenie dostaliśmy po uszach.
O Mlodego staralismy sie 1,5 roku. 5 cykli na clo. Teraz jestem juz 7 cykli na clo i nic Wiem, ze niektore z nas walcza dluzej ale moje granice wytrzymalosci i cierpliwosci sie koncza. Na wiecej na prawde nie mam juz sily