Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meśka wrote:MOJE DROGIE PROSZĘ O POMOC !!!
Macie jakieś pomysły, sprawdzone metody co zrobić z CHRAPIĄCYM homo sapiens rodzaju męskiego ?
Mój jak przyłoży głowę do poduszki i zacznie jechac z koksem to mam ochotę go zabić !!! Szczerze to niewiele mnie juz powstrzymuje bo chodze nie wyspana dzien w dzien !!!
Od razu mówię że zatyczki do uszu dla mnie nie wchodzą w grę bo spimy z synem i muszę go słyszec jakby sie cos dzialo.
To wbrew pozorom poważny problem, zwłaszcza że chrapanie może mieć negatywny wpływ np. na pracę serca. Są różne apteczne preparaty, ale homo sapiens powinien się udac do laryngologa. Są różne metody nieinwazyjne, np. kupuje się taki pseudoplecaczek, który utrudnia spanie na plecach ( a to w tej pozycji chrapie się najczęściej i najgłośniej).Meśka lubi tę wiadomość
-
Truskawka1805 wrote:Witam dziewczyny.
Jestem 15 dni po owulacji. @ powinna być za dwa dni. Test pozytywny. Załączam też zdj. Mam się już z czego cieszyć?
https://zapodaj.net/67e9db640a010.jpg.html
Pozdrawiam serdecznie
Piękna kreseczka, gratulacje! Rośnijcie zdrowo! Mamy kolejne październikowe serdeuszko! -
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:To wbrew pozorom poważny problem, zwłaszcza że chrapanie może mieć negatywny wpływ np. na pracę serca. Są różne apteczne preparaty, ale homo sapiens powinien się udac do laryngologa. Są różne metody nieinwazyjne, np. kupuje się taki pseudoplecaczek, który utrudnia spanie na plecach ( a to w tej pozycji chrapie się najczęściej i najgłośniej).
Truskaweczka to piękna krecha gratulujęMeśka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Wysyłam tutaj milion całusów ♡♡♡ i ściskam mocno.
Dziękuję !!summer86, Czrna 81, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyMatko zaraz sie biorę za nadrabianie Was
Widzę na 1stronie juz szczęśliwe serducho gratulacje!!!!
Ja za chwile dzwonię do kliniki inumaqiam sie na piątkową wizytę miłego poniedziałku! Ja mam dzis w planach umyć wszystkie okna w domu a mam ich 11 w tym dwa tarasowe
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyflo kochana spełnienia każdego marzenia jakie kiedykolwiek pojawiło się w Twojej głowie! Wiecznego optymizmu i uśmiechu na twarzy!! Oraz najprostszego dluGiego życia życzy Agniecha z M psem kotem i naszymi 2zameozonyni dzieciaczkami!!
Widziałam, ze rozmowaialysciw o „botoksie” byłam wczoraj mi sie film podobał chodź trudno powiedziec ze jest miły w oglądaniu, ale w jakiś tam sposób zrozumiałam o co chodziło autorowiFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer najdroższa życzę Ci dużo Zdrowia i wytrwałości. Żeby na twojej twarzy zawsze gościł uśmiech mimo przeciwności losu! Bądź szczęśliwa! Życzę Ci dużej rodziny w której nie brakuje śmiechu dzieci!!
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Meśka mój mąż strasznie chrapał, miał wieczny katar. Zrobił badania na alergie i okazało się że faktycznie ma ją na pylenie drzew i jakieś pleśni. Poszedł do laryngologa Przepisał mu coś tam na alergie i na chwilę pomogło. Poszedł do innego laryngologa okazało się że ma polipy w nosie i stan zapalny kazali mu zrobić rezonans który potwierdził polipy i krzywą przegrodę jeszcze. Teraz chodził na wysuszanie śluzówki i te polipy mu same powoli znikają a dostał takie leki że nawet nie kichnie. I może normalnie oddychać przez nos więc już tak nie chrapię jak kiedyś. musicie poszukać przyczyny tego chrapania. Ja też go miałam ochotę zabić a on mnie bo go ciągle budziłam że ma nie chrapać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 11:38
Meśka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11f1b92ca16b.jpg
flowwer wszystkiego najlepszego, przede wszystkim dużo zdrowia, bo jak jest zdrowie to można wiele i oczywiście aby się spełniło Twoje największe marzenie o dzidziFlowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Flower Wszystkiego naj, najlepszego ! Dużego, upragnionego brzuszka ze zdrowym maleństwem
Wpadłam zostawić trochę wirusków na nowy miesiąc oby był owocny !
@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*&^%$#@#$%^&*&^%$#
Mam nadzieję, niedługo nie widzieć już na różowej stronie weteranek, no chyba że w celach towarzyskichJedna_z_Wielu, Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, malka lubią tę wiadomość
-
Zaproponuje mu w takim razie wizyte u laryngologa choc podejrzewam jak zareaguje. Chyba mu zagrozę wizją spania na kanapie dożywotnio
staraczka1111 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Zaproponuje mu w takim razie wizyte u laryngologa choc podejrzewam jak zareaguje. Chyba mu zagrozę wizją spania na kanapie dożywotnio
Ja swojego też muszę znów wysłać. Miał kiedyś spray do nosa, ale nic to nie dałoHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Ja swojego też muszę znów wysłać. Miał kiedyś spray do nosa, ale nic to nie dało
-
nick nieaktualny
-
U nas niestety też jest problem chrapania i mąż bardzo często śpi w innym pokoju... Twierdzi że jak ma być walony łokciem przez pół nocy, to woli spać na dole. Nie ukrywam że mi to na rękę, bo takie walenie łokciem jest męczące!
Meśka lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
KateHawke wrote:Flo wszystkiego naj! Oby spełniło się twoje największe marzenie
https://youtu.be/aR9yCuN9Ffw
Provita-Paliga
⛄⛄⛄