Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego FLO! Nieprzespanych nocy i śmierdzących pieluch
staraczka1111, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Kochana Flowwer, w dniu urodzin życzę Ci wszelkich wspaniałości i cudownosci, szybkiego spełnienia brzuszkowego marzenia, książkowych wyników wszystkich badań, obyś za rok świętując urodziny, mogła tylko popatrzeć na drinka
Do życzeń dołączam pudełko z kokardką, a w nim moc moich półmetkowych wirusków $#%%$&*&$###&&###%£¥₩
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Hmm, chyba coś z tymi facetami nie tak, że prawie każdy chrapie. Myślicie, że kobiety też mają ten problem, tylko oni się nie skarżą?
więc problem istnieje w dwie stronyTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny jak mnie mój M wkurzył!!!!! Pamiętacie jął go ostatnio chwialilam ze rzucił palenie?? No wiec właśnie go złapałam, ze jednak pali!!!! Co za aaaaa!!! Musiała bym użyć wiele niecenzuralnych slow, zeby opisać co o nim teraz myśle!!!
Ojjj, byłaby wojna.. na początku znajomości z moim M też go przyłapałam na fajce. Do dziś mu to wypominam. Żal okropny. Więcej nie zapalił. -
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:Teraz już dostałaś, będąc w ciąży? Ja po moich jazdach infekcyjnych na wiosnę bardzo uważałam, ale okazuje się, że ciągle za mało. Lactovaginal dostałam na uzupełnienie swojej flory, bo nie mam żadnych dobrych bakterii. I jeszcze 2 tygodnie temu miałam tylko infekcję bakteryjną, bez śladu grzyba, dlatego mi go przepisano. Sytuacja jest jak widać dynamiczna. Okropnie się boję wszelkich leków w pierwszym trymestrze, dlatego wyczyniałam szaleństwa, żeby się niczym nie zarazić, ale nic to nie dało.
Tak biorę teraz, jest bezpieczna w ciąży. Gin powiedział, żeby po zakończonej kuracji brać lactovaginal, ponieważ na początku ciąży, a u kobiet które mają tenedencję głównie, robią się infekcje gdyż organizm wariujeAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem chyba bardzo złym człowiekiem.. Albo ten ktoś u góry - o ile istnieje w ogóle - musi mnie bardzo nie lubić.. Nie zaczynam stymulacji, mam za wysoki poziom progesteronu.. Ja mam ponad 5, a powinno być mniej niż 1... Mam teraz przez 4dni z rzędu dalej kłuć się gonapeptylem i w czwartek znowu jechać na wizytę.. Jeśli progesteron spadnie to ruszamy ze stymulacją, a jeśli nie to odkładamy wszystko na następny cykl..
Masakra, odechciewa się.. Miliard przeszkód, a to dopiero początek... -
Dla naszej kochanej Jubilatki najlepsze życzenia urodzinowe!!! Niech się spełni to jedno najpiekniejsze marzenie i dużo zdrówka bo to najważniejsze!
Trzymajcie kciuki bo po 16 mam wizytę u onkologa odnośnie torbieli, plus taki że jest też ginekologiem więc może powie coś mądrego;)
Flowwer lubi tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
06.2020 MedArt Poznań
10.21-04.22 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
nick nieaktualny
-
Madżka oczywiście że trzymamy kciuki!Dawaj zaraz znać po wizycie.
Sylwia niecenzuralne słowa cisną się na usta! Mam nadzieję że jednak spadnie Ci ten progesteron i nie będzie się wszystko przedłużać! Cholera, najgorsze że człowiek się napali, nie może się już doczekać a tu dupaCzarna81
22 cs. -
Truskawka1805 wrote:Witam dziewczyny.
Jestem 15 dni po owulacji. @ powinna być za dwa dni. Test pozytywny. Załączam też zdj. Mam się już z czego cieszyć?
https://zapodaj.net/67e9db640a010.jpg.html
Pozdrawiam serdecznie -
Sylwia lipa
Ewelina a czemu cykl w plecy?