Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
pilik wrote:Staraczka u mnie tak samo, ale z fraxi tez tak miałam. Muszą być jakieś mniej unerwione miejsca, ciekawe... Ty od początku się kłujesz? Nie brakuje Ci miejsc? Ja za bardzo wybiegam, ale już mam obawy że nie będę miała gdzie zrobić zastrzyka później... jednak wizja przynajmniej 12 miesięcy na zastrzykach psychicznie troszkę męczy. Ale czego się nie zrobi...
Malka jak są wskazania i może pomoc to znajdziesz siłę i sobie poradzisz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 19:39
-
nick nieaktualny
-
Paulina.G wrote:Nie wytrzymałam... Test z sprzed chwilki
https://zapodaj.net/dfc78e76a40a1.jpg.html
Myślicie, ze jest dobrze?
kreska ciemniejsza wiec beta rosnie wybieraz sie na bete jutro?
po cichu gratulujePaulina.G lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Paulina.G wrote:https://zapodaj.net/7645809e89d14.jpg.html
Nowy link... tamten cos nie działaPaulina.G lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Staraczka a to super, trzymam kciuki żebyś mogła odstawić! Ja na pewno będę musiała brać do samego końca i minimum trzy miesiące po...
a z jakiego powodu? masz mutacje?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc mam do was pytanie może wiecie. Jestem 7 dni po owulacji, od owulacji biore 1 luteinę setkę dopochwowo. Dzisiaj, te 7dpo zbadałam progesteron który wynosi 27,47 ng/ml. Wiem że generalnie jest to dobry wynik, ale czy biorąc pod uwagę ze biore tą luteinę nie powinien on być wyższy?
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:czesc mam do was pytanie może wiecie. Jestem 7 dni po owulacji, od owulacji biore 1 luteinę setkę dopochwowo. Dzisiaj, te 7dpo zbadałam progesteron który wynosi 27,47 ng/ml. Wiem że generalnie jest to dobry wynik, ale czy biorąc pod uwagę ze biore tą luteinę nie powinien on być wyższy?
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulina jest dobrze
Paulina.G lubi tę wiadomość
-
AGniecha bedzie dobrze : ) idź po swoje zające ! Należą Ci sie : )
Ja zaraz biorę sie za ćwiczenia bo czuje sie strasznie zastana przez ta prace i ciagle siedzenie.
Paulina G. Krechy jak malowane gratuluje : ) trzymam kciuki za jutrzejsza betę!Paulina.G lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:Póki nie poznam wyników bety, nie uwierzę. Cały czas mam w glowie, że te testy mnie oszukują heh
Jestem tak podjarana Twoimi testami ze jutro chyba telefonu z ręki nie wypuszczę na pierwszej zmianie. Jak i oczywiście reszty dziewczyn :-*Paulina.G lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Czyli o 10 jak zawsze pozytywna beta ?
Beta Agusi
Amy wizyta z testem
Bazylkove ustalenie terminu zabiegu
Ja biopsja
Meśka podgląd kurnika
Aksamitna usg bobasów
Malka usg
pilik beta
Flo dzieki Kochana za pamiec:** my dzisiaj sexx odprawiamy takie pod dyktando doktorka. M mowi,ze sie stresuje i kaze mi sie nie myc,bo potem nic nie zostanie i bedzie na niego,hehe;)Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Atomowka wrote:Nic nie oszukuje a napewno by nie ciemnialo
Jestem tak podjarana Twoimi testami ze jutro chyba telefonu z ręki nie wypuszczę na pierwszej zmianie. Jak i oczywiście reszty dziewczyn :-*Atomowka lubi tę wiadomość