Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Czyli o 10 jak zawsze pozytywna beta ?
Beta Agusi
Amy wizyta z testem
Bazylkove ustalenie terminu zabiegu
Ja biopsja
Meśka podgląd kurnika
Aksamitna usg bobasów
Malka usg
pilik beta
Agniechaaaa wiem że to marne pocieszenie, ale jutro razem z Tobą połowa forum będzie miała stan przedzawałowy. Ja osobiście jestem dobrej myśli Ta sytuacja z piątku i ten płodny śluz który miałaś krótko przed transferem dają nadzieję na szczęśliwy finał
KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Już od samego przyjścia do pracy będę odświeżać forum dziewczyny mocne kciuki za was wszystkie &&&
Aksamitna za ciebie też kciukam! Obyś szybciutko mogła w domciu sobie leżeć i maluszki podglądnąćCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Aksamitna dasz radę, tydzień szybko minie a jesteście pod dobrą opieką!
Agniecha trzymam mocno kciuki! Wierzę, że się udało!
Paulina G i pilik będą super bety!
Flowwer,bazylkove i Meśka powodzenia!
U mnie dzisiaj mdłości troszke bardziej nasilone. Rano pierwszy raz myślałam że rzygne ale jednak to jeszcze nie to i w sumie przez pół dnia mnie tak mdliło od byle zapachu. Za to cycki mniej bolą i już mam schizy czy prg nie spada...Paulina.G, Meśka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale jutro bedzie emocjonujacy dzien!! trzymam kciuki za wszystkieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A mnie wogole cycki nie bolą
Aguuusia pewna dziewczyna napisala na innym watku... beta wskazuje ciaze a nie cycki.. wiec glowa do gory!!Czrna 81, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:A mnie wogole cycki nie bolą
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie.. dzis mam 8dc a cycki mnie bola jakbym byla po owulce juz albo przed @ czy to normalne? Myslalam ze mi przejda po @ bo troche puscily ale znow zaczelu mnie pobolewac od wczoraj.. czy to nie za wczesnie?
Czy te krosty, swedzenie mogly jakos zareagowac na to ze mnie pobolewaja? czy moze moga bolec o prolaktyny itp
Troche mnie to niepokoi.. od czego to moze byc?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
malka wrote:Aksamitna dasz radę, tydzień szybko minie a jesteście pod dobrą opieką!
Agniecha trzymam mocno kciuki! Wierzę, że się udało!
Paulina G i pilik będą super bety!
Flowwer,bazylkove i Meśka powodzenia!
U mnie dzisiaj mdłości troszke bardziej nasilone. Rano pierwszy raz myślałam że rzygne ale jednak to jeszcze nie to i w sumie przez pół dnia mnie tak mdliło od byle zapachu. Za to cycki mniej bolą i już mam schizy czy prg nie spada...
Mnie dzisiaj plecy i lewy jajnik pobolewaja.. Od paru dni budze sie ze zgaga. Zobaczymy co beta powie, czy sobie nie wmawiam... Co chwile sprawdzam czy @ nie mam... heh -
KarolinaDe wrote:a ja coś czuję, że się nie udało. Wczoraj i dzisiaj bolał mnie brzuch, zwiastujący @ i silny, tak jakby endomenda wróciła:((
Karolina, jutro/pojutrze możesz już testować, będzie wiadomo co i jak
Mnie brzuch bolał identycznie jak na @, łącznie z plamieniami..a wyszły dwie kreski.
Powodzenia! -
nick nieaktualnyŻeby było śmieszniej dopiero zaczęłam druga fazę cyklu i tez bolą mnie same sutki żadne piersi jak zwykle po owulce tylko same sutki stały się większe wystające mega a ze piersi mam malutkie to i sutki wielkoscia nie grzeszyly teraz stercza jak na zimnie no i oczywiście ciągle te mdłości albo wina wysokiego prg albo po tym clo nadal coś nie halo przespalam się teraz dwie godzinki bo mnie zlamalo ale czuje się nie za bardzo stoi mi wszystko w gardle. Ciekawa bardzo jestem czym to wszystko się zakończy.
Flowerr bez Ciebie bym tu zginęła: -)dobrze ze wiesz kiedy co i jak
Ja do HSG z kontrastem podchodzilam bez wyników wymazow miałam je kiedyś zrobione jeszcze jak chodziłam do urologa mój lekarz stwierdził ze nie ma żadnej bakterii. Na oddziale i tak dostałam antybiotyk w kroplowce przed zabiegiem a zaraz po zabiegu antybiotyk do domu. Nie placilam nic dostałam skierowanie od mojego gin do szpitala
Co do iui sama się waham ale spróbuje tylko raz jeżeli się po tym nie uda to nie będę więcej podchodzić.
Ile u was kosztuje IUI? Łącznie z zastrzykami rosniecie i pęknięcie?
U mnie 1400 zł sam zabieg 600 zl -
nick nieaktualnyAtomowka wrote:Żeby było śmieszniej dopiero zaczęłam druga fazę cyklu i tez bolą mnie same sutki żadne piersi jak zwykle po owulce tylko same sutki stały się większe wystające mega a ze piersi mam malutkie to i sutki wielkoscia nie grzeszyly teraz stercza jak na zimnie no i oczywiście ciągle te mdłości albo wina wysokiego prg albo po tym clo nadal coś nie halo przespalam się teraz dwie godzinki bo mnie zlamalo ale czuje się nie za bardzo stoi mi wszystko w gardle. Ciekawa bardzo jestem czym to wszystko się zakończy.
Flowerr bez Ciebie bym tu zginęła: -)dobrze ze wiesz kiedy co i jak
Ja do HSG z kontrastem podchodzilam bez wyników wymazow miałam je kiedyś zrobione jeszcze jak chodziłam do urologa mój lekarz stwierdził ze nie ma żadnej bakterii. Na oddziale i tak dostałam antybiotyk w kroplowce przed zabiegiem a zaraz po zabiegu antybiotyk do domu. Nie placilam nic dostałam skierowanie od mojego gin do szpitala
Co do iui sama się waham ale spróbuje tylko raz jeżeli się po tym nie uda to nie będę więcej podchodzić.
Ile u was kosztuje IUI? Łącznie z zastrzykami rosniecie i pęknięcie?
U mnie 1400 zł sam zabieg 600 zl
-
Aksamitna wiem że szpital przykry, ale to dla Waszego dobra!
Aga trzymam jutro baaardzo kciuki.
Ja też do diagnostyki, ale pewnie wyniki po 20 jak zawsze u mnie
Mam pytanie do dziewczyn, które heparynę biorą/brały - czy macie porównanie clexane i neoparine? Jest jakaś różnica? W poprzedniej ciąży brałam feaxiparine i nie miałam siniaków, a podawane nie bolało. Teraz mam neo i boli do tego robią się krwiaczki. Zastanawiam się czy zmiana na clexane by coś dała? -
Pilik, ja mam Clexane. 3 zastrzyk za mną i póki co bez krwiaczków i prawie bez bólu. Ale nie wiem jak to dalej będzie.
-
Z tego co wiem clexane ma najlepsze bo najbardziej ostre igły i podobno łatwiej robić zastrzyki.
-
Yoselyn82 wrote:Mam pytanie.. dzis mam 8dc a cycki mnie bola jakbym byla po owulce juz albo przed @ czy to normalne? Myslalam ze mi przejda po @ bo troche puscily ale znow zaczelu mnie pobolewac od wczoraj.. czy to nie za wczesnie?
Czy te krosty, swedzenie mogly jakos zareagowac na to ze mnie pobolewaja? czy moze moga bolec o prolaktyny itp
Troche mnie to niepokoi.. od czego to moze byc?
Yosel ja w lato miałam taki cykl. Cycki bolały mnie już od 9dc a wiem że jeszcze owulki nie było. I tak do końca cyklu bolały. A owulka była w 13dc, prg na ładnym poziomie w 7dpo, prl była wtedy 11. Też nie mam pojęcia skąd się wziął ten ból. Chyba organizm musi czasem odskoczyć od normYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Aksamitna wiem że szpital przykry, ale to dla Waszego dobra!
Aga trzymam jutro baaardzo kciuki.
Ja też do diagnostyki, ale pewnie wyniki po 20 jak zawsze u mnie
Mam pytanie do dziewczyn, które heparynę biorą/brały - czy macie porównanie clexane i neoparine? Jest jakaś różnica? W poprzedniej ciąży brałam feaxiparine i nie miałam siniaków, a podawane nie bolało. Teraz mam neo i boli do tego robią się krwiaczki. Zastanawiam się czy zmiana na clexane by coś dała?
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny